پاسخ : یادی از کاربران قدیمی و رفته سایت ...
مطهری ! تو با زدن این تاپیک به یکی از اسطوره های من تبدیل شدی ! (

)
به نقل از کوروش :
یه تاپیک بسکتبال و اینها بود که سروش فرشچین و خانومِ 3ggerman (امیدوارم درست نوشته باشم) که اسمشون هم درست یادم نیست (فکر کنم شادی بود) همیشه اونجا بودن و من هم یه دوره کوتاهی اونجا سر و کله میزدم با اینها. کلـا به سمپادیای قدیم که فکر میکنم همش یاد اون تاپیک و سروش و خانومِ احتمالـا شادی میاُفتم...
جا داره بگم آ آ آ... دُوز وِر دِ دِیــز. غمود شدم! : دی
جا داره اینجا بگم که اصن نام کاربریه من یه چیز به یادمندنی شد اون زمونا!

یکی بم میگف "سِگرمن" , اون یکی میومد حرف اینو درس کنه میگف نه این "تیریجرمن" ! ( pro) یکی ( همکلاسی!) میگف سگارو

(mgh-nan0( هم میگف یاد سگ وحشی میوفتم با اسمت !! درست تلفظش "تیریگرمن" هست که از triggerman گرفته شده !
منم بگم
منم کلا اول از همه یاد فراز میوفتم

ما یه مافیای زیرزمینی ! (همین دیتابیسی که بهش اشاره شد !

) بودیم که اگرچه در این کودتا هایی که آرمان.ز ( ملقب به گرگ ! ) میزد و بیانیه هاش به نظر نقشی نداشتیم ولی توی پ.خ و سایر ابزارالات اعم از یاهو , کنترل ماجرارو تا حد زیادی به دست داشتیم
سر قضیه ی فراز , یکمی گروه از هم پاشیده عمل کرد , بعدش احساس کردیم که لو رفتیم و فراز یکی از اعضای باندُ (

) هک کرده !! عالی بود
اسم گروه مدیریتی که میاد من کلا یاد : مطهری - مهمد بذرکار - آرمیتا - TNT -پارسا - ندا میوفتم ! که توی یه سری از خانوده های سمپادیا اینا همه بچه های من بودن : دی
مطهری خیلی خشک بود و واسه همین تاپیک های اعتراضیم زیاد زده میشد راجع بع این موضو , الان خوبه ! : دی
بذکار (ملقب به بذری ) یکی از اون مدیرا بود که من همیشه دوس داشتمش ! ولی کلا احساس میکنم حوصله ی کابر جماعت رو زیاد نداشت
( من خیلی اسمایلی میزنم چون باید حسمو منتقل کنم چون الان واقعا ": دی" هسم , پیشاپیش پوزش میخوام اگه رو اعصاب بود ! )
TNT هم بعدا با دوستش 4245 زیاد در راستای آموزش زبان ترکی زحمت کشیدن تو CF ها که من و 3pid (رومی ) یه چیزی یاد بگیریم
بعد بکس نیشابورم اونموقع یکی از قویترین باندهای سایت بودن : آرمان.ز , iverson که همون سروش فرشچین که کوروش توضیح داد , رشید شاملی , مهران محمودی , که بعد dr.eniac بهشون پیوست

اینا کلا توی اختشاش اینجاد کردنه سالم خیلی فعال بودن

تاپیک های اعتراضی اکثرا توسط این گروه رهبری میشد و البته کلی هم خوش میگذشت ! همین گروه ما بارها بارها تا نیمه های شب بیدار میموندیم تا گرگ بیانیه شو بزنه !
دیگه , به طور مجزا آرمان.ز میخواس کتاب شعرشو چاپ کنه و دکترانیاک هم یکی از مریدان ایشون بود .
اسم iverson که میاد منم یاد اون تاپیک بسکتبال میوفتم که پربازدید ترین تاپیک ورزش بود !
dr.eniac بعدها که گرگ و سروش رفتن فک کنم به گروه PRΦ(عماد پورفتلاه

(احتمالا پور فت لله ! ) و kinder و lof وGCD پیوست اگه اشتبا نکنم . این گروه فعالیت های زیادی داشت .
GCD ! کابر متغیر ! یه زمانی پر اسپم بود و بعدش یهو به یه چیزی تبدیل شد در حد wikisampadia ! یعنی دایرت المعارف سایت شد ! راجع به همه چیز میشد ازش سوال کرد و یادمه که اسمش هیچ نشان مدیریتی نداشت ولی میدونم که تو اتاق فکر ( اتاقی که همه بچه ها فک میکردن یه جای استراتژیک و نم ناکیه که مدیرا حکم بن کردن بچه ها رو مهر میکردن توش

) و این جور تاپیکا دسترسی داشت

![nb]اگه اشتبا میگم بیا تکذیب کن تا مدرک رو کنم !

[/nb]
محمدحسین !

))) با نام کاربری Immortal بود اواخر , اون اولا که من عضو شدم , خیلی بحث اسپم و این چیزا بود , یعنی همه میومدن تو سمپادیا میشسن یکی اسپم بده بگن :
اسپم ! 
بعد این یه سوپر اسپمری بود واسه خودش که واقعا معرکه بود کارش

یعنی شب نشینی هایی که طالب توشون بود من به قدری میخندیدم که زار زار اشک میریختم
بعد دیگه با مهراب عمرانی زیاد تو تاپیک "همه چیز در باره ی Warcraft III TFT&DOTA&World of warcraft " بودن ! پارکورم کار میکردن
همکلاسی ! : ایشونم توی تاپیک پارکور و عکاسی زیاد بودن و ما اون زمونا که میخواسیم اکیت بورد بخریم همش از ایشون سوال میکردیم

کلا نماد اسکیت بورد و عکاسی بود یه جورایی ! عکس هایی که میکرف واقعا خوب بود , بعد تو فکرسوق کاشونم با برادر بذرکار بودن که خب از عوامل و مسوولین بودن به نوعی : دی
سها : خیلی بچه ی پایه ای بود

میخواسیم شیطونی ای چیزی کنیم یادمه همیشه میشد روش حساب باز کرد , مدیر انجمن معما و هوش (؟) بود با نارنجک ... . ( ... )
کوروش ! : یه برادر دوقلو داش ( الان تو دانشکده ی ماس

) (نام کاربیتو هرچی فک میکنم نمیاد , مرد موزی نبودی؟

) یه آدم لایک خوری بود واسه خودش

[nb] در راستای این مثبت منفی ها , من بیشترین منفی رو داشتم که یادمه تا میومدم سایت کلی پ.خ داشتم که چرا اینقد منفیهات زیاده و اینا

بعد این جریانش این بود که ما تو همون مافیایی که اشاره شد (

) بچه ها قرار بود تا میتونن به من منفی بدن که من مروف شم , که تا حدود زیادی به هدفممون رسیدیم

[/nb]
بازم میگم
پ.ن : بله بله بیریزی ! بیریزیه مروف