سیزیف
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فـرزانگان
- شهر
- مشهد
نظر شما راجع به پیش درامَد چیه ؟
پیش درآمد یه متنی هست که مترجم یا خود نویسنده ابتدای کتاب مینویسه و تویِ اون نظرخودش یا مثلا نقد کتاب و یاحتی نظرافراد مختلف وجوایزی رو که دریافت کرده مینویسه
وفائدشم هم اینه که هم با کتاب آشنامیشید هم سطح فکرتونُ بالا میبره.
واینکه بهتره چه چیزهایی توی ِ پیش درآمد باشه ؟
و اینکه چقدر با این که یه پیش درآمد طولانی نباشه موافقید ؟
[سقوط آلبرکامو رو میخوندم 26 صفحه پیش درآمد داشت که هیچی شُ نخوندم وحتی میشه گفت زده شدم ازکتاب !]
حتی دن کیشوت ُ وقتی پیش درامدشُ خوندم دیگه نخوندمش
به نظرتون چی باعث میشه که این زدگی پیش بیاد ونظرتون راجع به یک پیش درآمد ایده آل چــیـه ؟
پیش درآمد یه متنی هست که مترجم یا خود نویسنده ابتدای کتاب مینویسه و تویِ اون نظرخودش یا مثلا نقد کتاب و یاحتی نظرافراد مختلف وجوایزی رو که دریافت کرده مینویسه
وفائدشم هم اینه که هم با کتاب آشنامیشید هم سطح فکرتونُ بالا میبره.
واینکه بهتره چه چیزهایی توی ِ پیش درآمد باشه ؟
و اینکه چقدر با این که یه پیش درآمد طولانی نباشه موافقید ؟
[سقوط آلبرکامو رو میخوندم 26 صفحه پیش درآمد داشت که هیچی شُ نخوندم وحتی میشه گفت زده شدم ازکتاب !]
حتی دن کیشوت ُ وقتی پیش درامدشُ خوندم دیگه نخوندمش

به نظرتون چی باعث میشه که این زدگی پیش بیاد ونظرتون راجع به یک پیش درآمد ایده آل چــیـه ؟

چون یه پیشزمینهی ذهنی میده به آدم، یه جورایی کتاب رو تفسیر میکنه و اینا. بعد من دوست ندارم برداشتهای یکی دیگه از کتاب رو به عنوان برداشت خودم فرو کنم تو کلهم، میذارم کتاب تموم بشه، خودم هر برداشتی که میتونم بکنم از کتاب، بعد برم مقدمه رو بخونم ببینم چقدر درست/غلط بوده فکرم. مقدمه رو که خوندم هم سعی میکنم یه بار دیگه بخونم کتاب رو، که بتونم حرفهایی که زده رو تطبیق بدم با متن.