• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آهنگ سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohammadreza128
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آهنگ سمپادیا

اقا منم هستم
دو ره می فا سو لا سی ;D
اینارو بلدم
شدنیه بیام؟
امیدی بم هست؟ ;D

چرا اهنگ سنتی که خیلیی بهترههههههههه
چرا سنتی نه؟

خب اول با یه آهنگ تو مایه های رپ شروع کنید که آهنگسازی حرفه ای هم نمیخواد، یه بیتِ ساده لازم داره البته در سطح ابتداییش، ولی خب واسه شروعِ کار خوبه : دی

فرشته : اكه شما سنتي ميزني بسم الله !

به نقل از ΟPΣΤΗ :
ببخشيد نبودم يه مدت .
ديشب تا ساعت ٤ داشتم فك ميكردم راجع به اين مساله
به نظر ميكاييل رسيدم . اول فك كردم يه جيزي تو مايه هاي مرغ سحر اجرا كنيم . ولي ظاهراً سنتي كسي همكاري نميكنه .

اكر كه بيشنهاد براي اهنك خاصي داريدارايه كنيد تا بعداً نظر سنجي بذاريم و بحث كنيم .
من خودم اگه سنتی باشه میتونم کمک کنم (اجرای آوازشو) تا حدودی با ردیف های آوازی آشنایی دارم

اگه گروه نوازنده ميخواين من باس ميزنم

منم حاضرم برای خوندن ;D
به نظرم پاپ باشه بهتره ...

من نفهمیدم منظورتونُ! "آهنگ سازی"؟! یعنی "آهنگ" بسازیم؟!
نکته ای که هست نوازنده ی حرفه ای بودن اصلاً به معنای آهنگ ساز بودن نیست. فکر کنم کسایی که میگن ما هم هستیم و اینا، منظورشون اینه که نت رو بذارن جلوشون و بعد 6ماه قطعه رو تمیز بزنن :د
آهنگ سازی چیزیه که خلاقیت شدید و سواد خیلی زیاد میخواد. طرف عمرشُ میذاره بعد 10تا آهنگ میسازه که واقعاً میشه بهش گفت آهنگ.
حالا یکی هم پیدا بشه مثلاً دانشجوی آهنگ سازی و بیاد کمکمون کنه. مثال عرض میکنم! بعد آهنگ ساخته بشه، یه چیزی هست به نام تنظیم! تنظیم هم اصن یه دنیای دیگست.
حالا تنظیم هم شد و عالی و اصن شاهکار! بعد یه چیزی میاد وسط به نام هر کسی بیاد و ساز خودش رو حرفه ای و تمیز بزنه. جدا از مسئله ی پیدا کردن نوازنده ی حرفه ای و اینکه بیاد همکاری کنه، هماهنگ کردنه اینا که اصن هیچی دیگه! بعد حالا فرض کنیم اینا هم شد! لایریکس و خواننده و غیره و زاری چی؟!

+در کل ایده ی خوبیه! ولی نشدنی!

به نقل از ΟPΣΤΗ :
1. اشتباه تایپی ! معذرت میخوام !

پادکست عید وویس ندادم چون فرستادنم سفر ! پادکست قبلی هم درگیری های وحشتناکی داشتم که کلاً ذهنمو تعطیل کرده بود !
باز میگم . برای پادکست نشد وویس بدم وگرنه سه تا قطعه آماده کرده بودم فـیلت‍‌‍ر کرده بودم از بینشون میخواستم ضبط کنم که گفتن جمع کن بریم سفر :| سر قبلی هم که گفتم چی بود جریان .
◘صــــحــــیـــــح
◘◘ محض یادآوری، پادکست موسیقی شماره ی دو، اول پادکست تابستانی بود که به دلیل نبود مشارکت افتاد برای عید و بعد هم مالید و رفت پی کارش. شما یک سال آزگار وقت داشتی. والسلام.

به نقل از مُحسن :
همین هم نمیشه، خیلی واضحه، به چهار نفر بگو که اینجا سه تا قطعه با سازاشون ضبط کنن بفرستن، قطعه خیلی آسون ، مثلا یک گیتار، یک پیانو، گیتار نتای خیلی ساده فا لا دو رو با تمپو 120 بزنه، پیانو عکس همین رو، ساز سوم که حالا هرچی میخواد باشه، بیاد تو لا مینور بداهه بزنه، میکس کنید اینکار رو ببینید چه افتضاحی میشه، علتش هم واضحه، کیفیت کار یکسان نیست. کلا نمیشه از این فاصله کار پلی فونیک ارائه داد، مگر اینکه توی شرایط یا با وسیله یکسان ضبط بشن.

پ.ن: ولی جدا، اگر میتونید و فکر میکنید چیز خوبی میشه، بزنید، ما هم گوش میدیم!
پ.ن 2: ضمنا غالبا اول لیریک مربوطه رو میسازند بعد روش ملودی قرار داده میشه، نه برعکس.
از اونجایی که میگن کیفیت کار براشون مهم نیس این پیشنهاد رو دادم...
حرفی از بداهه نوازی نیس اصن... صرفا اجرای مو به مو و دقیق آهنگ اصلی... نه کمتر و نه بیشتر...
اگه نوازنده ها تمیز اجرا کنن و از ضرب نندازن میشه این کارو انجام داد... نرم افزاری مثه Guitar pro میتونه کمک زیادی به نوازنده ها بکنه...
ضمنا در این حالت ملودی کاملا مشخص و از پیش تعیین شدس... لیریکس متناسب با موضوع و بر وزن لیریکس اصلی آهنگ و به صورت موازی با کار نوازنده ها آماده میشه و بعد توسط خواننده به آهنگ سمپادیا اضافه میشه.
به نقل از پـوریــا خ. :
خب اول با یه آهنگ تو مایه های رپ شروع کنید که آهنگسازی حرفه ای هم نمیخواد، یه بیتِ ساده لازم داره البته در سطح ابتداییش، ولی خب واسه شروعِ کار خوبه : دی
رپ اصن موزیک نیس پوریا جان... ;D

. . .

بارها همچین پیشنهاد هایی داده شده و هر بار با شکست مواجه شده...
خواهشا این بار هر طور شده یه صوتی چیزی تولید کنید که حداقل تا مدت ها یه همچین پیشنهاد هایی مطرح نشه... :)

Back
بالا