• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سرانجام، اولین انیمیشن سینمایی ایرانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سرانجام اولین انیمیشن سینمایی ایرانی

بله منم از این نظر که واسه اولین بار تو ایران واقعا عالی بود موافقم اما با اون داستان فوقالعاده تکراری و خسته کننده و البته انمیشن های موجود تو بازار جهانی که از همه نظر خوبن واقعا حرفی برای گفتن نداشت بنظر من ایکاش حداقل با این همه زحمت که براش کشیده بودن فیلمنامه هیجان انگیز تری داشت و انقد تکراری و قابل پیش بینی نبود من که وقتی تو سینما داشتم میدیدمش کلی از مردمو دیدم که پاشدن رفتن!! :o البته تجربه اول بود و به امید تجربه های موفقیت امیزتر!!! /m\

می شه گفت این انیمیشن اقتباسی از پینوکیو٣٠٠٠ هست.
من به شخصه علاقه ی زیادی به انیمیشن دارم و زیاد هم تماشا می کنم.متاسفانه تفکر بدی که وجود داره اینه که انیمیشن مخصوص کودکانه. حال آنکه در آمریکا توصیه شد کودکان "مکس و مری" رو تماشا نکنن.
برفرض هم که درنظر بگیریم که انیمیشن مخصوص کودکان باشه خوش حالم که به این گروه از جامعه بها داده شده و امیدوارم انیمیشن های جذاب تری رو در آینده داشته باشیم.

از ساخت ـش خیلی خوشم اومد. خدایی خوب کار کرده بودن. شخصیت ها خیلی به بازیگرایِ اصلیشون شباهت داشتن.
ایده هاش هم خیلی خوب بود. خیلی به نکته هایِ خوبی توجه کرده بودن ، بعد تغییرش داده بودن اونجور که می خوان.
داستانش زیاد موضوعیتِ خاصّی نداشت. بیشتر رویِ ساختش ُ جالب کردنِ سکانس هایِ مختلفِ فیلم کار شده بود.
به شخصه از کنترلِ نا محسوس و اون نوشته هایِ دیجیتالِ پشتِ پیکان خیلی خوشم اومد. کلی خندیدیم. ;D

امید است به ساختِ انیمیشن هایِ سینمایی. ;D

+حضورِ هدیه تهرانی هم برام جالب بود نمی دونم چرا ! :-?

من گفتم این مهران مدیری مشکلی داره که اصن نیست تو تبلیغات!
نه اسمش رو میگفت راوی فیلم نه اسمش نوشته شده بود جای بازیگرا تو تیزر
اینجا رو نگا کنین 8-|

Back
بالا