پاسخ : انتظار شما از تلـویـزیون
چرا برنامه های تلویزیون جذاب نیست؟
چه کارایی باید انجام بشه که این جذابیت بوجود بیاد؟
چرا به جای تلویزیون ماهواره انتخاب میشه؟
انتظار دارید چه برنامه هایی تولید بشه؟
البته همشونم اینجوری نیستنا یه دو سه درصدیشون جذابه

البته این نظر منه مخاطبه
والا ما ماهواره نداریم که بخوام با اون مقایسش کنم ولی واقعا تبلیغاتشون خیلی زیاده
یه فیلم میزارن نیم ساعت وسطش دو ساعت پیام بارزگانی میزارن خو مردم خسته میشن
همه ی موضوعات تکراری شده با دیدن قسمت اول فلان سریال اخرشو میشه حدس زد
تو هر شبکه ای که برنامه ی مثلن اجتماعی گذاشتن یه چارتا آشپزیه به دردنخور یاد میدن
از خواننده های ناشناخته اهنگ پخش میکنن یا فلان اهنگو انقدر پخش کردن که مخاطب شبکرو عوض میکنه
یه سری میان برنامه های مسخره چمیدونم همینا که میرن وسط شهر درباره یه موضوعی با مردم مصاحبه میکنن
برنامه های مرتبط با ترافیکو این چیزا خب آخه کی اینارو میبینه نمیدونم.
البته الان یه سری کارایی دارن صورت میدن مثلا فیلم هوش سیاه در مقایسه با
بقیه ی مجموعه های تلویزین واقعا قوی کار شده بود اخرشم واقعا سخت بود حدس زدن مرگ جمشید هکر
یا ساعته بیست و پنج اهنگای به روز بحث های داغ و خوبِ امروزی مثلا همین امشب با شاهین ارین و
دو نفر دیگه بحث درباره انتشار البوما و این چیزا بود که خیلیم به نظر من بجث خوبی بود واقعا راست میگفتن
اینهمه تبلیغات میکنید یه مجوزیم بدین به این خواننده های بیچاره البومای جدیدشونو تبلیغ کنن
با مثلا سپید پررنگ و فرش سپید تا حالا خیلی از این برنامه ها برا نوجوونا پخش کردین ولی تا مدرسه ها یا ماه رمضان شده
تمومش کردینو دیگه ادامش ندادین خب این کاملا کار اشتباهیه میدونید در ایام مدارس چه برنامه ها و بحث های
خوبی میتونید داشته باشید مثلا همین بجث استعداد یابی تو همین برنامه ها واقعا طرح خوبی بود
انتظار داریم این جور برنامه ها یه وقتی پخش بشه که اکثر مردم پا گیرنده هاشونن
فیلم سینماییاتونو صدبار صدبار پخش نکنید بابا سانسور میکنید بکنید ولی جدید باشن مثلا
همین امروز از دوباره فهرست مرگ و قراره نیمه شب پخش شد خب معلومه مردم نمیشینن
پا این چیزا یه چیزیرم پخش کنید که با سانسورش بشه فهمید تو فیلم چه خبره نه یه چیزی مثل آقا و خانم اسمیت
واقعا با دیدنش از تلویزین هم تعجب کردم هم دلم برا مخاطب بیچاره سوخت که باید یه فیلمیرو که هیچی ازش نفهمیده ببینه
در کل این حرفای من بود هرچند طولانی ولی خودتون گفتید مدیران میخونن خب بخونن به درد مردم رسیدگی کنن اگه راست میگن.