nahid
violet
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1388
پاسخ : چهارمین کارگاه علوم دبیرستان فرزانگان 2
من 2-3 ساعتِ آخر جمعه رو اومدم و همون طور که حدس میزدم هیــــچ کس به فکر ثبتِ وقایعِ کارگاه نبود
و در تمامِ دو ساعتِ حضورم استراتژیم فقط این بود که بدو ام عکس بگیرم تا تموم نشده

و نظر کُلیم در مورد کارگاه مثبته
از 10 , فکر کنم 8 میدم 
×البته من اختتامیه رو ندیدم و اصن نمیفهمم اینایی که دارم میخونم موضوعشون چیه
×خب مثکه آبرو ریزی شده دمِ آخر
اشکال نداره به هر حال پیش میاد
خوشحالم که نبودم اون موقع 

[nb](×آقا این بحثِ پسرا بیان و پسرا نیان و اینا واقعن نمیدونم کی تموم میشه آخه؟
ینی یه جا هم که تو این مملکت, سعی میکنن با این قضیه درست برخورد کنن بازدید کننده ها گیر میدن
خوب بود اصن گشت میومد وایمیساد دم مدرسه؟
واقعاً دیگه توقعتون چیه از وضعیتِ بازدید عمومی؟!؟!
از این بهتر چه جوری میتونه باشه اصن؟ که نه مشکلی پیش اومده و نه بی احترامی ای شده؟
توی 3 تا کارگاهی که من شاهدش بودم, به نظرم بهترین نقطه ی کارگاه همین بخشِ بازدیدشه, توی هر 4 کارگاهی که برگزار شده بازدید عمومی وجود داشته, نه به کسی بی احترامی شده, نه مشکلِ خاصی پیش اومده :/ البته همیشه افرادِ مشکل دار هستن بلاخره, ولی جداً تا حالا وضعیت خیلی خوب کنترل شده و تاکید میکنم این کنترل طوری انجام شده که به هیچ کس هم بی احترامی نشده :) )[/nb]
من 2-3 ساعتِ آخر جمعه رو اومدم و همون طور که حدس میزدم هیــــچ کس به فکر ثبتِ وقایعِ کارگاه نبود
و در تمامِ دو ساعتِ حضورم استراتژیم فقط این بود که بدو ام عکس بگیرم تا تموم نشده

- پوستر رو دیسلایک میکنم. خیلی زیاد. وقتی دیدمش وحشت کردم #-o البته گویا به خاطرِ دخالت مسئولین بوده و اینا ... از این نظر درکتون میکنم ولی شاید بهتر بود شما ها زود تر و بهتر کار میکردید که کار به جایی نکشه که مسئولین بخوان دخالت کنن که چنین چیزی بشه پوسترتون :) anyway
- غرفه ها رو خیلی ندیدم-همون در حدی که موقع عکس گرفتن داشتم میدیدم-
-غرفه ی عکاسی شدیداً مورد انتقاد هر آن کسی که دیده بودش قرار میگرفت
البته اینی که بعضی دوستان دارن میگن "فقط عکس بود"به نظرم انتقادِ درستی نیست چون به هر حال پژوهشِ عکاسی حتی اگه پروژه محور هم باشه "عکس" میتونه یه پروژه باشه براش, خب؟
مشکلِ بزرگش در واقع این بود که اون فضا, فضای خوبی بود و عکسا هم عکسای خوبی بودن ولی به دردِ هم نمیخوردن
ینی فضا برای به نمایش گذاشتن عکس اصلاً و ابداً به درد نمیخورد! چشامون باباقوری شد تا عکسارو دیدیم
در واقع اون فضا به شرطی به دردِ غرفه عکاسی میخورد که نمیخواستین توش عکس به نمایش بگذارید
اینم anyway
-بچه های غرفه ی زیست شل بودن
دوست نداشتم
-پروژه های شیمی و کامپیوتر خوب بودن ولی نسبت به سالای قبل پسرفتِ جدی داشتن
-ماز به نظرم چیز خیلی خوبی بود (برای کسی که حوصله داشت گوش بده)
-روباتیک و هوا فضا و مکاترونیک اینا خوب بودن
-فیزیک عملی خیلی خوب بود
-وضعیتِ لیدر و اداره کردن و اینا به طور کلی اصلاً خوب نبود :/ نصف ملت تو مدرسه گم شده بودن, نصفِ دیگه ول میگشتن :/ بعد لیدرا بیکار وایساده بودن :/ یا مثن جلوی بوفه بودن و کلاً سیستم لیدر و اینارو دیسلایک میکنم
- -دیزاینِ کارگاهو دوست داشتم به خاطرِ خلوت بودنش
البته ایده های خیلی زیاد تری میشد واسش زد و جای کار بیشتری هم داشت
ولی در کل نظرم در موردش مثبته
و نظر کُلیم در مورد کارگاه مثبته
از 10 , فکر کنم 8 میدم 
×البته من اختتامیه رو ندیدم و اصن نمیفهمم اینایی که دارم میخونم موضوعشون چیه

×خب مثکه آبرو ریزی شده دمِ آخر
اشکال نداره به هر حال پیش میاد
خوشحالم که نبودم اون موقع 
نرود میخ آهنین در سنگبه نقل از Ali pasha :نمی دونم شاید به من مربوط نباشه اما به نشر من یکم بیشتر تو عمق زندگی بریم و این بحث های فرزانگان 1-2-3-4-5-6-7 رو نکنیم! شخصیت آدما تفکر آدما خیلی مهمتر از محل تحصیلشونه.

[nb](×آقا این بحثِ پسرا بیان و پسرا نیان و اینا واقعن نمیدونم کی تموم میشه آخه؟
ینی یه جا هم که تو این مملکت, سعی میکنن با این قضیه درست برخورد کنن بازدید کننده ها گیر میدن
خوب بود اصن گشت میومد وایمیساد دم مدرسه؟
واقعاً دیگه توقعتون چیه از وضعیتِ بازدید عمومی؟!؟!
از این بهتر چه جوری میتونه باشه اصن؟ که نه مشکلی پیش اومده و نه بی احترامی ای شده؟ توی 3 تا کارگاهی که من شاهدش بودم, به نظرم بهترین نقطه ی کارگاه همین بخشِ بازدیدشه, توی هر 4 کارگاهی که برگزار شده بازدید عمومی وجود داشته, نه به کسی بی احترامی شده, نه مشکلِ خاصی پیش اومده :/ البته همیشه افرادِ مشکل دار هستن بلاخره, ولی جداً تا حالا وضعیت خیلی خوب کنترل شده و تاکید میکنم این کنترل طوری انجام شده که به هیچ کس هم بی احترامی نشده :) )[/nb]