• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا در سالی که گذشت (۱۳۹۱)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سمپادیا در سالی که گذشت (۱۳۹۱)

به معنای واقعی جمله سایت سقوط کرد :|
من میدونم همیشه یه سری اختلاف هست اما خب اواسط تابستون این اختلافات زیاد شد،از اختلاف سلیقه شروع شد آخر سر شد خصومت شخصی،بعضی از حرمت ها شکسته شد،سایت دو جبهه شد،یه جبهه شد برا قدیمیا و یه جبهه شد مال کاربرای جدید
من از اون کاربرایی بودم که از اینکه همه ی کارای سایت دست قدیمیا باشه برام خوشایند نبود،همیشه دوست داشتم تعادل برقرار باشه،به کاربرای جدید هم فرصت داده شه اما کاربرای قدیمی رو کارشون نظارت داشته باشن،متاسفانه نتونستن تعادل رو برقرار کنن
یه شب خوابیدیم فردا صبحش دیدیم یه کاربر که شاید 3 ماه بود که اومده بود سایت شد مدیر داخلی،چه میدونم شد مدیر یه جا دیگه...خب سنگین بود برا قدیمیا،دقیقا اختلافا از همون موقع شروع شد :)
امسال کسایی رفتن که واقعا زحمت کشیده بودن برا این سایت،خیلیا بودن متاسفانه حضور ذهن ندارم،یکی از دوستای خوبم که واقعا من از رفتنش ناراحت شدم علی ع بود،قدیمیا خوب میشناسنش،همیشه حضور داشت،خیلی زحمت کشید اما خب الان فقط کافیه یه سر به پروفایلش بزنین
کاربرایی مثل علی ع زیاد بودن،اونا رفتن اما یکی باید میرفت دنبالشون،صادقانه میگم برا نگه داشتن این بچه ها هیچ تلاشی نشد :)
من طوبی رو خیلی دوست دار،از قدیمی های گل این سایته اما با حرفش یه کوچولو مخالفم،درسته الان جمعیت سایت زیاد شده اما خب اونموقع هم نسبت به خودش زیاد بود اما وضعیت این نبود،من میخوام الان به طوبی بگم که طوبی من الان تو این سایت احساس غریبگی میکنم همون سایتی که هر کی میومد 1 ساعت توش فعالیت میکرد همه چی از یادش میرفت الان برا من غریبه شده :) اون تغییری که طوبی ازش گفت تدریجی میشه نه که یه دفعه ای :)
محمد امسال کلا کشید کنار،شاید الان دورادور سایت رو کنترل کنه اما دیگه حصور اونم الان کمرنگ شده و فکر کنم اینم یه عامل برا وضعیت پیش اومده برا سایت باشه :)

با سلام فراوان
من 2 سال و 1 ماهه که توی سایت عضویت دارم
خاطره هم که بسیار
از شروع ارتباطی که شهریور ماه , همزمان با خانواده سمپادیا 5 , شکل گرفت
و پایان همون ارتباط که اسفند ماه , همزمان با خانواده سمپادیای 6 , رخ داد
و این شش ماه که تغییرات زیادی توی زندگی من ایجاد کرد.

اما از نظر من
سال 91 = سال کاربرای بسیار زیاد و جدید (مخصوصا نیمه ی دوم سال)
این مساله , خوبیش اینه که آدمایی با تفکرات مختلف وارد سایت میشن و این یعنی نظرات جدید و دیدگاه های جدید و ...
اما خب رفتن کاربرای قدیم هم باعث شد که سایت چهره ی جدیدی به خودش بگیره .
و این از دیدگاه بعضی ها خوبه و از دیدگاه بعضی ها بد ...

ویرایش***دوستمون شاکی شد , پر رنگش کردم
مساله ی بعدی اینکه به جز تعداد اندکی از کاربران ,
دیگه کسی به فکر تولید محتوا و پست های به درد بخور و ... نیست

حرف بزنم که وصفش نگفتنیه
همه یا از غم عشق و نامردی رفیق و زخم روزگار میگن
یا کپی پیست و فکر گرفتن لایک و ستاره های رنگ و وارنگ
یه جورایی واسه بعضیا سمپادیا فقط شده حرف بزن.

این پشتیبانی کنکور و مشاوره و اینا
انصافا مدیراشون زحمت میکشن

یه سری تاپیک ها هم که کلا خوابیده متاسفانه

به هر حال سمپادیا سال عجیبی رو گذروند به نظر من

اما در هر حال
تحت هر شرایطی سمپادیا سمپادیاست
اگه واسه یکی تکراری شده , در همون موقع واسه یکی دیگه اوج جذابیته ...

سال دیگه همچین موقعی خیلی های دیگه نیستن
و همچنین خیلی ها جدید اومدن
و جدیدای الان میشن قدیمی های اون موقع
و و و ...

سمپادیا ,
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی
تو بمان و دگران , وای به حال دگران

بنده اصلا با نظرات متفاوت مخالف نیستم اما دوستان شما شاید امسال رو اوج فعالیتتون توی سایت بدونین...با این اوصاف حق دارین بگین سمپادیا سمپادیاست و اومدن کاربرای جدید هم خوبه هم بد و...
دوستان بحث صرفا سر رفتن کاربرای قدیمی نیست...این پروسه تماما هم چیز بدی نیست...
بحث اینه ک سایت صرفا شده حرف بزن و سوتی ها و...
خیلی کم شده تاپیک های دیگه...
و اگر هم خواسته شده ب جبران اون تاپیکی در انجمن هایی مثل روانشناسی زده بشه تاپیک هایی زده شده ک متاسفانه صرفا جنبه ی خاله زنک بازی داره...

البته اصلا مسئله ای نیست...اگه سایت براتون یعین خاله بازی خیلی هم تاثیر مثبت داره این روند...
ولی اگر نه چیزهایی مثل خانواده ی سمپادیا صرفا یعنی خاله بازی و نه شناخت...شناخت بسیار متفاوت است

البته از حق نگذریم...اگه اشتباه نکنم پروژه ی قفسه ی کتاب یا فیلم شناسی امسال شروع شد...عالی بودن اینا....واقعا عالی
ولی در کل...

شاید گسترش دادن این بحث تو این تاپیک درست نباشه اما این رو لازم دونستم بگم.
دوستان اگه میگید سایت بده، یا قبلا بهتر بوده و امسال بیهوده و بی‌فایده شده، جدا چرا خودتون سعی نمی‌کنید بهترش کنید؟
سوالم رو کاملا سوالی بخونید و نه با لحن دعوا. ;D جدی میگم. میشه گفت 98% بحث‌ها و محتوای سایت دست کاربراست و اونا هستن که باید با بحث‌های مفید کنترل‌ش کنن.
چرا احیا نمی‌کنید سایت رو؟ تاپیک مفید بزنید، بحث تاپیک‌های مفید قبلی رو از سر بگیرید، فعالیت کنید کلا. سایت اینجوریه که خوب میشه و بامحتوا.

به نقل از ریـحـانـه :
شاید گسترش دادن این بحث تو این تاپیک درست نباشه اما این رو لازم دونستم بگم.
دوستان اگه میگید سایت بده، یا قبلا بهتر بوده و امسال بیهوده و بی‌فایده شده، جدا چرا خودتون سعی نمی‌کنید بهترش کنید؟
سوالم رو کاملا سوالی بخونید و نه با لحن دعوا. ;D جدی میگم. میشه گفت 98% بحث‌ها و محتوای سایت دست کاربراست و اونا هستن که باید با بحث‌های مفید کنترل‌ش کنن.
چرا احیا نمی‌کنید سایت رو؟ تاپیک مفید بزنید، بحث تاپیک‌های مفید قبلی رو از سر بگیرید، فعالیت کنید کلا. سایت اینجوریه که خوب میشه و بامحتوا.
بر منکرش لعنت اما آیا غیر از اینه ک کسی ک قبول میکنه مسئولیت مدیریت یک انجمن رو بدین معناست ک جدا از مدیریت اون انجمن و مثلا پاک کردن پست های بی محتوا باید تولید محتوا هم بکنه؟...واقعا همچین چیزی رو اونقدر ک باید میدیدیم؟(من 4 ماه نبودم و اگر بگین مثلا بوده و فلان جا بوده میرم میبینم و اگه درست باشه میپذیرم مسلما...اما چیزی ک فعلا میبینم)...
حداقل حس من اینه ک شده ب ی نفر چندین انجمن داده شده صرفا و صرفا ب این خاطر ک دهن پر کن باشه و کسی نتونه بگه چرا فلان انجمن بدون مدیره...
واضحه ک کسی ک ادعای تغییرات و اصلاحات میکنه خودش باید بخشی از اون اصلاحات باشه اما میدونیم حتی اسم مدیر انجمن بعضا کافیه برای اینک ی تاپیک پر بازدید بشه...همچین تلاشی بوده واقعا؟...
و نکته ی دیگه ای ک تو حرفام گفتم جویه ک توی حرف بزن و خانواده ی سمپادیا راه می افته و خیلی ساده سایت میشه لایک و دیس و عمو جان و بابایی چطوره!...

پ.ن:همچنان تشکر از نکات بسیار مثبت هست و این نقدها دلیل بر نادیده گرفتن اونها نیست

قطعا همین‌طوره. مدیر انجمن بخش عظیمی از کارش تولید محتواست. اگه به مدیرای انجمن انتقاد دارید که کلا بحثش جداست و جاش اینجا نیست. امّا حرف من اینه. اگه کاربرا بیان و بحث ایجاد کنن، مدیرانجمن هرچقدر بد به چالش کشیده میشه. فکر میکنه: خب زشته من مدیر فلان انجمن باشم و اطلاعات نداشته باشم. میره مطالعه میکنه، اطلاعاتش رو زیاد میکنه و تو بحثا شرکت میکنه. حرف ِمن اینه: اگه حس میکنید هر قسمتی از سایت مشکل داره، شما انقدر خوب باشید که عوامل ِاون قسمت رو به چالش بکشید.

به نقل از پوریا عابدی :
حداقل حس من اینه ک شده ب ی نفر چندین انجمن داده شده صرفا و صرفا ب این خاطر ک دهن پر کن باشه و کسی نتونه بگه چرا فلان انجمن بدون مدیره...

خب این حس‌تون کاملا اشتباهه. اگه قرار بود این کار رو بکنیم این تعداد از انجمنای سایت بی مدیر نمیموند.

به نقل از پوریا عابدی :
و نکته ی دیگه ای ک تو حرفام گفتم جویه ک توی حرف بزن و خانواده ی سمپادیا راه می افته و خیلی ساده سایت میشه لایک و دیس و عمو جان و بابایی چطوره!...

حرف بزن و خانواده‌ی سمپادیا خیلی وقته که هست. به نظر من یکی از دلایلی که الان اینجوری شده همین کنار کشیدن بعضی کاربراست. به نظرم حتی میشد از پست حرف بزن عده‌ای الگو گرفت که متاسفانه به اسم جو خودشون رو کشیدن کنار.
در نهایت باید بگم دوستان! اگه سایت بده، اگه مدیراش بده، اگه کلا عوض شده، شما کمک کنید تا بسازیمش. با انتقادهای درستتون، با فعالیتتون، با تولید محتواتون و خلاصه با حضورتون.
این بحث هم جاش اینجا نیست و تموم شه لطفا.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا