• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگه از الان شروع کنم ... [ویژه افزایش روحیه تا کنکور!]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima_ar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

nima_ar

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
لاهیجان
شاید بار ها این جمله ی تکراری و کلیشه ای رو شنیدید که: اگه از الان شروع کنم با فلان ساعت مطالعه و فلان تراز میتونم تو فلان رشته قبول شم؟
این جمله ایه که بچه ها از همون اول تابستون تا 1 ماه مونده به کنکور هم از مشاورا می پرسن ! اما آیا واقعا اگه از الان شروع کنیم میشه؟؟
در جواب این سوال باید گفت که اول تعریف شما از "شدن" چیه؟ دوما میزان تلاش شما چقدره؟
یعنی آیا میتونی با تمام توان تا روز کنکور درس بخونی؟ یا بازهم تنبلی خواهی کرد؟ :-?
حالا می خوام از دوستان خواهش کنم نظرشون رو راجع به این قضیه با بقیه به اشتراک بذارن تا موجبات افزایش روحیه بچه ها رو تو این دوره حساس فراهم آورده باشن! :)

پاسخ : اگه از الان شروع کنم...

بستگی داره تعریف از شروع چی باشه ;D
مثلا یکی کلا نخونده می گه از الان شروع کنم
یکی کم خونده یعنی اون جور که دلش می خواست نخونده باز می گه از الان شروع کنم ;D
ولی در کل ما حد وسط اینا رو هم در نظر بگیریم اگه شروع کنه و روحیشو از دست نده و این سواله از الان شروع کنم رو هر روز نپرسه ;D
از الان رتبه زیر 200 300 ...همین جوری هی! زیاد میشه...ماه آخر زیر 3000
اینا کلیتشه! هر چی بیشترتر! تلاش کنی رتبتم بهتره ;;)

خب اگه از الان شروع کنه باید چه جوری بخونه که زیر 200-300 شه؟ چه جوری روحیه شو از دست نده؟

مثالای خیلی زیادی وجود داره از کسایی که از بهمن اسفند شروع کردن یا حتی بعد از عید...ولی چون خوب خوندن نتیجه توپی هم گرفتن! اینو فکر کنم یه بار دیگه گفته بودم دفتر برنامه ریزی یه نفرو می دیدم که بعد از عیدش دیگه شروع کرده بود خوب خوندن الان پزشکی تهران تشریف داره ;D
الان دوره ایه که خیلیا شل میشن و ول می کنن حتی کسایی که تا الان رو بد پیش نیومدن...مثالشم انقد زیاده که! تو کلاس خودمون کسایی بودن که تراشون 7 بود اما بریدن :( و به چیزی کمتر از حقشون رسیدن
واسه همین اگه کسی الان شروع کنه خیلی راحت می تونه از بقیه جلو بزنه ;;)
می گن یه ساعت بعد از عید اندازه 10 ساعته قبلشه ;D
یه دونه از این مثالا رو هم بذاری جلوت! انگیزه می گیری ;) یه چیزیم هست که آدم دو سه روز خوب درس بخونه نا خودآگاه جو زده می شه اعتماد به نفسش می ره بالا و اینا..واسه همین دو سه روز حتی اگه شده با دوستات خوب بخون که وارد فضای خوندن! شی یه آزمون ترازت بیاد بالا تو آسمون ها پرواز می کنی دیگه ;)
تازه من متوسط گفتم 200 300 بهترم می تونه باشه :>
اولین کار اینه که یه برنامه ریزی مطمئن داشته باشی که بدونی چی! کی تموم میشه و اینا...برای این کار به نظرم یه مشاور می تونه کمکت کنه ...هر چیزیم می خونی ولش نکنی یعنی اگه درس 10 دینی رو می خونی یه نگاهیم رو 9 اینا داشته باش 3 مین طول نمی کشه اما تاثیرش خیلیه :> رو درسای پر اهمیت مثل شیمی هم بیشتر وقت بذار...تو مجله پارسال قلم چی بود یکی 52 یا 53 منطقه شده بود فکر کنم فیزیکش 16 بود :| اینو نگفتم که فیزیکو ول کنی ها! اینا هم واسه خودشون خیلی اهمیت دارن اما تاثیر زیست و شیمی خیلی بیشتره یعنی الویت دارن :-"
امیدوارم هممون از الان به بعد رو خوب بخونیم :>
ایشالا چند ماه دیگه میایم به کنکوری های 93 می گیم ما از اسفند شروع کردیم این شدیم!( این: رتبه دلخواه هر کس ;D ) /m\

البته دور از جان .ولی اگه چند ماه رو طوری بخونید که عین شتر خستگی و این چیزا رو بی خیال بشین یحتمل رتبه به زیر 500 سقوط میکنه.البته دو رقمی هم من دیدم.

به نقل از صــــدف :
مثالای خیلی زیادی وجود داره از کسایی که از بهمن اسفند شروع کردن یا حتی بعد از عید...ولی چون خوب خوندن نتیجه توپی هم گرفتن! اینو فکر کنم یه بار دیگه گفته بودم دفتر برنامه ریزی یه نفرو می دیدم که بعد از عیدش دیگه شروع کرده بود خوب خوندن الان پزشکی تهران تشریف داره ;D
الان دوره ایه که خیلیا شل میشن و ول می کنن حتی کسایی که تا الان رو بد پیش نیومدن...مثالشم انقد زیاده که! تو کلاس خودمون کسایی بودن که تراشون 7 بود اما بریدن :( و به چیزی کمتر از حقشون رسیدن
واسه همین اگه کسی الان شروع کنه خیلی راحت می تونه از بقیه جلو بزنه ;;)
می گن یه ساعت بعد از عید اندازه 10 ساعته قبلشه ;D
یه دونه از این مثالا رو هم بذاری جلوت! انگیزه می گیری ;) یه چیزیم هست که آدم دو سه روز خوب درس بخونه نا خودآگاه جو زده می شه اعتماد به نفسش می ره بالا و اینا..واسه همین دو سه روز حتی اگه شده با دوستات خوب بخون که وارد فضای خوندن! شی یه آزمون ترازت بیاد بالا تو آسمون ها پرواز می کنی دیگه ;)
تازه من متوسط گفتم 200 300 بهترم می تونه باشه :>
اولین کار اینه که یه برنامه ریزی مطمئن داشته باشی که بدونی چی! کی تموم میشه و اینا...برای این کار به نظرم یه مشاور می تونه کمکت کنه ...هر چیزیم می خونی ولش نکنی یعنی اگه درس 10 دینی رو می خونی یه نگاهیم رو 9 اینا داشته باش 3 مین طول نمی کشه اما تاثیرش خیلیه :> رو درسای پر اهمیت مثل شیمی هم بیشتر وقت بذار...تو مجله پارسال قلم چی بود یکی 52 یا 53 منطقه شده بود فکر کنم فیزیکش 16 بود :| اینو نگفتم که فیزیکو ول کنی ها! اینا هم واسه خودشون خیلی اهمیت دارن اما تاثیر زیست و شیمی خیلی بیشتره یعنی الویت دارن :-"
امیدوارم هممون از الان به بعد رو خوب بخونیم :>
ایشالا چند ماه دیگه میایم به کنکوری های 93 می گیم ما از اسفند شروع کردیم این شدیم!( این: رتبه دلخواه هر کس ;D ) /m\
مرسیییییییییییییییییی!! خیلی انگیزه و روحیه گرفتم!!! >:D< <:-P
جدی میشه زیر 500 آورد؟؟؟ منظورت از خوب خوندن چیه؟ چند ساعت تو هفته بخونم؟
ان شا الله سال دیگه میام همین رو میگم!!!

به نقل از نی__________ما :
مرسیییییییییییییییییی!! خیلی انگیزه و روحیه گرفتم!!! >:D< <:-P
جدی میشه زیر 500 آورد؟؟؟ منظورت از خوب خوندن چیه؟ چند ساعت تو هفته بخونم؟
ان شا الله سال دیگه میام همین رو میگم!!!
شدنش میشه مثل اینکه...من خودم فکر میکردم نمیشه،ولی چند وقت پیش با یکی از همکلاسیام داشتم حرف میزدم...
بحث به این رسید که سال کنکور چجوری بود و اینا...یکی از بچه ها(رتبه ش ۳۰۰ و خورده ای شده بود)،گفت از اسفند شروع کرده بوده...
پس نا امیدی چیزیو حل نمیکنه،با آرامش ولی با پشتکار شروع کنی میشه نتیجه گرفت... :دی

به نقل از farshad71 :
البته دور از جان .ولی اگه چند ماه رو طوری بخونید که عین شتر خستگی و این چیزا رو بی خیال بشین یحتمل رتبه به زیر 500 سقوط میکنه.البته دو رقمی هم من دیدم.
داداش، عین شتر یعنی چی؟ چند ساعت ؟ چه ترازی؟ لطفا شفاف تر صحبت کن!

پاسخ : اگه از الان شروع کنم ... [ویژه افزایش روحیه تا کنکو

امروز ۴ اسفنده. خب؟
هرکس تا الان هیچی نخونده. نفر آخر مدرسست و خیلی از مرحله پرته. بشینه روز تعطیل بالای ۱۰ ساعت بخونه. روز مدرسه ۴-۵-۶ ساعت بخونه. رتبش پایین ۱۵۰۰ میشه قطعا. حتی زیر ۵۰۰ . فکر نکنید ۱۵۰۰ رتبه بدیه. چون اگر روز عادی ۲ ساعت میخونید و روز تعطیل ۴-۵ ساعت بدونید که رتبتون حدود ۴۰۰۰ میشه در بهترین حالت.

اگر تا الان نخوندی بدون که بزرگترین مشکلت این نیست که تا الان چیزی نخوندی! بلکه بزرگترین مشکلت اینه که بتونی روزی بالای ۱۰ ساعت بخونی. اگر این مشکل رو حل کنی بدون که موفق میشی و رتبت خوب میشه.

پاسخ : اگه از الان شروع کنم ... [ویژه افزایش روحیه تا کنکو

من خودم به شخصه درسته وضعیت خوبی ندارم اما نفر اخر مدرسه هم نیستم ! (ترازم حدود 5700 تا 6100)
داداش رتبه 1500 فوق العادس! و فک نکنم با این ساعت مطالعه ای که شما فرمودید قابل دسترسی باشه!! فک کنم باید بیشتر از اینا خوند!!

Back
بالا