مسابقه خونندگی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کریم
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مسابقه خونندگی

به نقل از Fateme Rahmati :
با آهنگ یا بی آهنگ؟؟ یه جور باشه که عاذلانه باشه!!
اصن مهم نیس !
با آهن باشه بهتره

باشه!!من فقط بعد عید میتونم بفرستم! چون تمام دوستام مشغول عیدن! هیچکی وقت نداره بیاد با هم آهنگ بسازیم!

به نقل از Fateme Rahmati :
باشه!!من فقط بعد عید میتونم بفرستم! چون تمام دوستام مشغول عیدن! هیچکی وقت نداره بیاد با هم آهنگ بسازیم!
متاسفم :)
فقط تا آخر هفته بعد
استقبال هم نمیشه احتمالا اواسط هفته بعد قفل میشه
+ اگه خواستی تو تاپیک نمونه ی کارهاتون بذار کارتو

چه استقبال گرمی
من گفتم قبل از مسابقه نظرسنجی بذارین که اگه ملت نخواستن ضایع نشین...
البته با عرض پوزش

ببينيد دوستان عزيز ؛ نفس كار خيلي خوبه ؛ اين ايده ي خيلي خوبيه كه بياييم مسابقه ي صدا بزاريم ؛ ولي اجراش فوق العاده بده !
پست اول تاپيك معمولا جامع و كامل هست و تمامي شرايط رو توضيح داده و ابهامات رو رفع كرده ، ولي توي پست اول اين تاپيك نوشته هركي ادعاش ميشه بياد ! آخه عزيز من اين چه حرفيه ؟! شما بايد حرفي بزنيد كه جذب كنه ، نه اين كه دفع كنه ! طبيعتا وقتي كسي احساس كنه كل كله ، نمياد صداش رو بزاره ؛ چون ما نوجوونيم و خواننده ي حرفه اي هم نيستيم ! بعدشم شما كه طوري صحبت ميكني كه ميخواي شاخ بشكني ، چرا خودت صداتو نميزاري ؟! ;D بعدشم عزيزم مايكروويو كه نيست سازو بندازي توش اهنگ تحويل بده ! ;D كي تو ٣ ، ٤ روز ميتونه يه اهنگ رو با ووكال بسازه و تنظيم كنه ؟! آخه عزيزم يكم انصاف داشته باش ، عماد طالب زاده هم تو ٤ روز نميتونه اهنگ بسازه ! ;D

%

من نمیخوام گروه ارکس تنظیم کنم!! یه گیتار و ویلنه!!اگه قرار به بدون آهنگه همین یکشنبه میفرستم!!در ضم وقتی کسی نمیفرسته با خودم مسابقه بدم؟؟؟؟؟

دوستان ؛ خواهشا فقط اون‌چیزیُ از پست برداشت کنین که باید! کسی نگفت باید بشینین ارکستر جمع کنینُ آهنگ بسازینُ تنظیم کنین که! بشینین یه چیز دم‌دستی بخونین فقط ؛ همین! به‌خدا اگه پستُ دقیق بخونین، درک‌ش انقدر هم سخت نیست!

اگه قراره تایپیک قفل بشه، من خودم وویس جور می‌کنم اصن. :-" نفس کار خوبه ؛ ولی تا کسی استارت نزنه، دیگران هم همّت نمی‌کنن! :د

ببینید من تو پستای قبلیمم گفتم شما کارتونو بدید فوقش پشیمون شدید یا ب نظرتون شرکت کننده ها کم بودن بگید نذاریم
ولی خب میبینید ک استقبالی نمیشه ...
بازم میگم تا آخر هفته بعد
اگه روند رو به رشد بود تمدید میشه :)
من و پارسا هم شاید Ft دادیم اصن! :-"

بچه ها یک آهنگ واحد باشه تصمیم گیری راحت ترودقیق تره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا