93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin faqih
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : 93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور

به نقل از چشمک :
اخه چرا محدود کننده اونجوری میشد من نوشتم 0/5 سوخت میشه./64 اکسیژن میشه ... پ سوخت محدود کننده هس... ایا کسی مث من نوشته امیدوار شم... :-?
منم همینجووور درسته نگران نباش... :)

دو تا اعتراض به اصلاح دارم
1- تو سوال 6 قسمت ت اغا دیگه این چه چرت و پرتیه نوشته من نوشتم پایدارترین حالت اکسیژن گاز اکسیژنه( او 2 (گاز)) پس باید صفر بشه
2-سوال 10 قسمت ب بابا این چیه نوشته ؟؟؟!!! من نوشتم بنزین 5. و اکسیژن64. پس بنزین محدود کننده.
حالا ما که اینارو از کتاب یاد گرفتیم اگه نمره ندن باید از سال دیگه یه فکر اساسی برای کتابامون بگنیم. :-" :-"

سوال 7 من اون نیم واکنش 2 رو ندیدم برا همین جوابم یکی زیاد تره 0.5 نمره کم میشه یا 0.25?

آقا من نوشتم:
حالت استاندارد یک ماده پایدارترین شکل ماده خالص در دمای 25 و فشار 1 اتمسفر چون O2 نسبت به بقیه دگر شکل هایش پایداری بیشتری دارد در نتیجه بعنوان حالت استاندارد در نظر گرفته میشود که آنتالپی استاندارد آن صفر در نظر گرفته میشود
درست است آیا؟؟؟؟ ~X(

به نقل از Kite :
آقا من نوشتم:
حالت استاندارد یک ماده پایدارترین شکل ماده خالص در دمای 25 و فشار 1 اتمسفر چون O2 نسبت به بقیه دگر شکل هایش پایداری بیشتری دارد در نتیجه بعنوان حالت استاندارد در نظر گرفته میشود که آنتالپی استاندارد آن صفر در نظر گرفته میشود
درست است آیا؟؟؟؟ ~X(
احتمالا نصف نمره رو میگیری :-<باید کلمه عنصر رو حتما مینوشتی
حالا عب نداره فدا سرت

به نقل از Kite :
آقا من نوشتم:
درست است آیا؟؟؟؟ ~X(
درسته بابا !
سخت میگیریم ماعَم ها [-(
این مصصححا سخت نگیرنم خودمون سخت میگیریم هنوز هیچی نشده دنبلاله عمّش میگردیم :-"

به نقل از melika74 :
منم همینجووور درسته نگران نباش... :)
مررررررررررررررررررررسی فدات شم >:D< :-[

انصافا دوستان بیایم قبول کنیم ، قبل اینکه به مصحص ، طراح سوال ، مراقب ، یا هر کس دیگه ای فوشی چیزی بدیم ، اول بیایم :

1- به روح کسی که این پاسخ نامه هارو منگنه میزنه صلوات بفرستیم ، جوری میزنه که وقتی بخوای تا کنی نصف ورقت بره زیر منگنه ها ! :|

2-به روح اون نفهمی که برا سوال محاسباتی شیمی نقطه چینای پر رنگ میذاره صلوات بفرستیم ! :-w

3- به روح اون نامردایی که صندلی های تک نفره ی مزخرف رو زیر دست ما میذارن تا بنویسیم صلوات بفرستیم ! (لعنتی انگار نشستن جوئیدن این قسمتی دستَش رو ، انقدری که چاله و چوله داره ، کره ماه نداره ! ~X( ) :-L

به نقل از Pouria.K :
انصافا دوستان بیایم قبول کنیم ، قبل اینکه به مصحص ، طراح سوال ، مراقب ، یا هر کس دیگه ای فوشی چیزی بدیم ، اول بیایم :

1- به روح کسی که این پاسخ نامه هارو منگنه میزنه صلوات بفرستیم ، جوری میزنه که وقتی بخوای تا کنی نصف ورقت بره زیر منگنه ها ! :|

2-به روح اون نفهمی که برا سوال محاسباتی شیمی نقطه چینای پر رنگ میذاره صلوات بفرستیم ! :-w

3- به روح اون نامردایی که صندلی های تک نفره ی مزخرف رو زیر دست ما میذارن تا بنویسیم صلوات بفرستیم ! (لعنتی انگار نشستن جوئیدن این قسمتی دستَش رو ، انقدری که چاله و چوله داره ، کره ماه نداره ! ~X( ) :-L
دلت خیلی خونه هاااااا خوبیش اینه که واسه همه همینه!!! :-??

من سوال انحلال پذیری گازها یکی از اون 3 مورد نوشتم غلظت!
در واقع اصلا سوالو نخونده بودم یه 3 موردی تو کتاب بود گفتم هتمن همونه دیگه!
بنظرتون مصحح چی میگه با خودش؟
من میترسم بگه این دوتای دیگرم به هوای تفکیک یونی نوشته کم کنه
25 صدم کم میکنه یا بیشتر؟؟؟؟

همه چيز به لطف مصحح وابسته ست مگر اينکه خلافش ثابت شه :|

به نقل از مَـــــ هـــــســـان :
من سوال انحلال پذیری گازها یکی از اون 3 مورد نوشتم غلظت!
در واقع اصلا سوالو نخونده بودم یه 3 موردی تو کتاب بود گفتم هتمن همونه دیگه!
بنظرتون مصحح چی میگه با خودش؟
من میترسم بگه این دوتای دیگرم به هوای تفکیک یونی نوشته کم کنه
25 صدم کم میکنه یا بیشتر؟؟؟؟

مصحح ها یه عده دبیر هستند... رمال و پیشگو نیستند ک بخوان ببینن فکرت چی بوده و....
هر چی درست نوشته باشی نمره میدن و هر چی اشتباه باشه هم نمیدن... ^-^ جوش نزن...

به نقل از shadi1201 :
دلت خیلی خونه هاااااا خوبیش اینه که واسه همه همینه!!! :-??
:)) نه خوب واقعا رو اعصاب بود ، اول امتحان که یکم میگذره میخوای ورق بزنی ، یه جوری منگنه زدن که نمیتونی مثل آدم تا کنی ... بعد میرسی به محاسباتیا ، چنان پر رنگ هست این نقطه چینا که صفر مثلا یکم کمرنگ بذاری عمرا دیده بشه :دی بعد آدم وقتی میاد وسط این نقطه چینا مثلا یه چیزی مینویسه ، تمرکزش یکم به هم میخوره خوب ، برا محسباتیا که نقطه چین لازم نبود آخه ... :-w
صندلی من که عالی اصن ! :دارم مینویسم یه دفعه میبینم فرو رفتش ورقه ! :-w :))

++یه سوال خیلی مهم که نتونستم پیداش کنم !
دقیقا 25 % تاثیر مستقیم چجوری هست ؟ یعنی چی میشه که مثلا باعث بد تر شدن بشه ؟ کلا یه توضیح بدین ممنون میشم :)

به نقل از Pouria.K :
:)) نه خوب واقعا رو اعصاب بود ، اول امتحان که یکم میگذره میخوای ورق بزنی ، یه جوری منگنه زدن که نمیتونی مثل آدم تا کنی ... بعد میرسی به محاسباتیا ، چنان پر رنگ هست این نقطه چینا که صفر مثلا یکم کمرنگ بذاری عمرا دیده بشه :دی بعد آدم وقتی میاد وسط این نقطه چینا مثلا یه چیزی مینویسه ، تمرکزش یکم به هم میخوره خوب ، برا محسباتیا که نقطه چین لازم نبود آخه ... :-w

دقیقا 25 % تاثیر مستقیم چجوری هست ؟ یعنی چی میشه که مثلا باعث بد تر شدن بشه ؟ کلا یه توضیح بدین ممنون میشم :)
من دنبالش بودم تا حالا اما منبع موثقی پیدا نکردم واسه تاثیر مستقیم. یعنی موقع ماهم همون تاثیر مثبتِ
یه بار با معدل نهاییت حساب میکنن یه بار بدون تاثیر معدل هرکدوم بهتر بود اونو میذارن.
یه روایت دیگه هم هس: نمره هر درسو جدا این کارا میکنن.
در کل تاثیرش هنوز + یعنی اگه اینم خراب شد کنکور هنوز هس. نتیجه کنکورتوبدتر نمیکنه ولی ممکنه بهتر کنه

به نقل از Pouria.K :

خب صندلیو که میشه تعویض نمود!تاثیر مستقیمم که معلوم نیست چجوری هست چون واسه ما سال اولیه که قراره اجرا شه فک نمیکنم کسی درست بدونه.کسی هست که اطلاع دقیق داشته باشه؟؟؟

امتحان شیمی آسون بود. اگه خدا بخواد و مصحح گیر الکی نده 20 میشم.

الان نا امیدی داریم عایا؟
من که به شخصه اگه از اون بیست و پنج صفر هم بگیرم بازم نا امید نمیشم؛چرا که بنا به دلایلی نتونستم خودمو برا امتحانات اماده کنم!سوای بد شانسی و اینا حال درسخوندن هم نداشتم!
اما خب اگه المپ هم در نیام کنکورو عشقه!
کلا تو این راه نفس کش میخوام.چون خوب میدونم باید چیکار کنم! B-)

به نقل از AlirezaRajabi :
الان نا امیدی داریم عایا؟
من که به شخصه اگه از اون بیست و پنج صفر هم بگیرم بازم نا امید نمیشم؛چرا که بنا به دلایلی نتونستم خودمو برا امتحانات اماده کنم!سوای بد شانسی و اینا حال درسخوندن هم نداشتم!
اما خب اگه المپ هم در نیام کنکورو عشقه!
کلا تو این راه نفس کش میخوام.چون خوب میدونم باید چیکار کنم! B-)
درستشم همینه =D> =D>

;D فـــــــــــقـــــــــــــــــــط ده روز تا اخذ دیپلم مانده است!!!!! ;D

:لایک

دیپلممون هم ب درد عممون میخوره ... [-(
با این نمره ها ... :-L
------------
.
.
.
ب این نتیجه رسیدم ک خدا رو شکر کنم ک دیپلم ردی نمیشم ! [-o<