چهار تا چی ؟به نقل از P.7 :4 تا فقط مونده.![]()

امتحان.به نقل از .::MoJi::. :چهار تا چی ؟

امتحانبه نقل از .::MoJi::. :چهار تا چی ؟

بله بله.به نقل از غَــزالــه :امتحان.![]()

جالب بود!به نقل از P.7 :4 تا فقط مونده.![]()

)

میگن کتاب کافیه + فکر کنیداش تاکید میشه ولی پرس و جو کن ما رو هم در جریان بذار ...به نقل از سـ. :بیخیالِ زبان حالا، شیمی رو چیکارش باید کرد؟ خوندن از رو کتاب کفایت میکنه؟

اتفاقا امروز کلا بعد امتحان سر این سوال زدیم تو سر و کله ی هم!آخرشم به هیچ نتیجه ای نرسیدیم!به نقل از Milad.R :دوستان since هم معنی "از وقتی که" میده هم معنی "چون که"!
با توجه به این! اون سوال جذاب happy & silly دو تا جواب میتونه داشته باشه!!
هپی با توجه به معنی اول! و سیلی با توجه به معنی دوم!
واقعا از طراح مورد نظر که دست تست های دوپهلو زبان تو کنکور رو، از پشت بسته بود تشکر میکنم! :)
من زدم silly! چه این باشه جواب چه هپی! هر نکته ای هر دلیلی که میخواند بیارند واسه اینکه جوابشون یک کدوم از این دو تا ئه، به قدری باید نکته و دلیل، ریز و دشوار باشه که از سطح امتحان نهایی خارجه حتما!!![]()

هپی با توجه به معنی اول باز هم غلطه.به نقل از Milad.R :دوستان since هم معنی "از وقتی که" میده هم معنی "چون که"!
با توجه به این! اون سوال جذاب happy & silly دو تا جواب میتونه داشته باشه!!
هپی با توجه به معنی اول! و سیلی با توجه به معنی دوم!
واقعا از طراح مورد نظر که دست تست های دوپهلو زبان تو کنکور رو، از پشت بسته بود تشکر میکنم! :)
من زدم silly! چه این باشه جواب چه هپی! هر نکته ای هر دلیلی که میخواند بیارند واسه اینکه جوابشون یک کدوم از این دو تا ئه، به قدری باید نکته و دلیل، ریز و دشوار باشه که از سطح امتحان نهایی خارجه حتما!!![]()

میشه شما ترجمش کنی ؟ :)به نقل از Arminsl :هپی با توجه به معنی اول باز هم غلطه.
با هپی ترجمش کن...!![]()

ترجمه کلمه به کلمش:به نقل از Pouria.K :میشه شما ترجمش کنی ؟ :)
) اون (جک) پول کافی می گرفت.(مفهومیش هم میشه جک بهش گفته که تو خوشحال بودی از وقتی که من پول کافی میگرفتم.که در هر صورت بی معنیه!)
وگرنه silly درسته.
فک کردم طرف کلا یادش نیس خب! دیگه دست به دامن مصحح. 
میمیرن از رو متنای واقعی سوال بدن وقتی واقعا بلد نیستن ؟