نه اونجا اتاق تصحیح نبوده شما که برگه هاتونو میدید اونا یه خودکار سبز برمیدارن هر جایی از برگه که خالیه خط سبز میکشن که یعدا هیچ کس نتونه چیزی به برگه اضافه کنه حوزه تصحیح جای دیگه اییه نه حوزه امتحانبه نقل از Lily Delicated :یه یاکریم اومده بود تو حوزه ما وسط امتحان یه دفعه دیدیم صدای جیغ و داد اومد و چون نفر بلند شدن از جاشون، یاکریم از بالای سرشون رد شده بود ترسیدن!!!
همین امروز برگه ها رو تصحیح می کنن؟دیدم که کنار سالن امتحان یه اتاق بود که میز چیده بودن و وسایل پذیرایی گذاشته بودن، قیافش به اتاق تصحیح می خورد.
نمره ها رو کی اعلام می کنن؟
ساده بگم.به نقل از ـــــــــــمنـــــــــــــ :من برام سوالی پیش اومده خیلی درگیرم کرده.....
این تاثیر نهایی چطوری خواهد بود؟
ینی اون 25% ر اگه 20 بشیم می گیریم یا مثلا 18به بالا 25% رو میگیره؟؟
چجوریه دقیقا؟اطلاعی دارین؟
الان دیگه اونطوری نیست.به نقل از farzin.kh :من شنيدم اول نمرات نهايي رو بر حسب تراز مينويسن و يه كارنامه ميدن .
بعد از كنكور هم دو تا كارنامه برات صادر ميشه .
يكي با امتحانات نهايي و يكي فقط براي كنكور بعد هر كدوم بهتر بود برات صادر ميشه .
منبع؟به نقل از farzin.kh :در ضمن زمان ما امتحانات 30% تاثير داره .
به نقل از AlirezaRajabi :من 20 میخوام!
یکی برنامه بده برا این 3 روز....
6 ماهه درس نخوندم...درسخوندن یادم رفته....
سر دینی به فنا رفتم!
خب همه میان و میگن که تمرینا و مسائل و این حرفا رو بخون...
اینا رو من از حفظم.یکی بگه کی چطوری میخونن اینا رو؟
محیا اخه تهشم زده طبق مفهوم صحیح بشه !به نقل از ...mahya :من 3 روز تمام به هر چی دین بود فش دادم !!بیچاره عمه های طراح کتابو بگو!!نیگا آخرتمونو به چی فروختیم....
دیشب آخره وقت 3 تا درس آخرو خوندم خب اینا چیه به آدم میگن تاثیره بد میذاره تا صب هذیون(املا!!!!)میگفتم حالا چیا میگفتم خدا میدونه :-[!!!
+من اصن مث کتاب ننوشتم مثلا اقدام برای حفظ ....اقدامشو ننوشتم نمره کم میکنن آیا؟؟؟
بالای چند درصد کنکورو میگیریم؟؟؟؟
نا امیدت نکنم، غلطه ! ص 164به نقل از Lily Delicated :الان کلید رو دیدم.اون تیکه دوم سوال رابطه عزت نفس و گناه کجا بود؟!من نوشتم کسی که عزت نفس داره گناه نمیکنه چون همواره خودش رو در برابر خدا حاضر می بینه و میدونه که خدا ناظر اعمالش هس
منم این سوالو اصن یه جور دیگه نوشتم تو گام به گام یه چیز دیگه نوشته بود منم اونو نوشتم !!!ولی مفهومش با ایکه خودش نوشته یکیه!!ینی کم میکنن؟؟؟به نقل از Lily Delicated :الان کلید رو دیدم.اون تیکه دوم سوال رابطه عزت نفس و گناه کجا بود؟!من نوشتم کسی که عزت نفس داره گناه نمیکنه چون همواره خودش رو در برابر خدا حاضر می بینه و میدونه که خدا ناظر اعمالش هس