لطفا دوستان تجربی که الان تواین تاپیک هستن,نخونن!

دیشب ساعت دوازده من هنوز چنددرسی رو نخونده بودم واضطراب تموم نکردن خیلی آزاردهنده بود.اومدم اینجا تا ببینم بقیه چقدر خوندن.وقتی دیدم بعضیا حتی بعد من شروع به درس خوندن کردن،تو دوساعت و چهل و پنج دقیقه کل کتاب رو تموم کردن

،تصمیم گرفتن درسای ترم اول رو نخونن و... خیلی انرژی گرفتم.تصمیم داشتم دو بیدار شم که نتونستم و سه و نیم بیدار شدم.به شدت اعصابم خورد بود و احساس میکردم چهل درصدسوالا رو نمیتونم ج بدم ولی وقتی یاد پست دوستی افتادم که تاکید داشت میتونیم،باور پیدا کردم که میتونم وبه جای غصه خوردن سرعتم رو چندین برابرکردم و نهایتا تموم شد و امتحانم رو هم خوب دادم.ینی میتونم بگم حرفا و دلگرمی های شما بود که باعث شد امیدم رو از دست ندم.
اما درمقابل تاپیک بچه های تجربی فضای متشنجی داشت و اون هایی که تقریبا تموم کرده بودن مدام تعدادشون بالامیرفت و این بین بچه هایی که عقب بودن بیشتر استرس میگرفتن.درحالی که ساعت۶ دیروز هیچ کس نیومد توی این تاپیک بنویسه یک فصلش مونده و نگران تموم نکنه بلکه پرسیدن اگر الان شروع کنن میتونن تموم کنن؟ جواب موافق هم شنیدن!
همه ی این هارو نوشتم تا بگم یک بار دیگه به اینکه رشته م ریاضیه افتخارکردم.از این بقیه ی ریاضیا هم موقعیتی مشابه من داشتن خوشحال شدم و از اینکه از همچین جمعی برای درس خوندن هم فکری میخوام بی اندازه راضیم!
مرسی از همه و به خصوص اونایی که مدام امید میدن.
به امید اینکه همه امتحان جبر رو فوق العاده بدیم!