باید به همین شکل حل کرد.به نقل از ~Dr.Shariati~ :من سواله 3 رو به این شکل حل کردم که نمودارش متفاوت میشه اما خب مجموعه جواب درسته![]()
اینم قبول میکنن؟
مصحح...!به نقل از Lily Delicated :جوابتون درسته اما شاید مصحح به راحتی منظورتون رو نفهمه یا حوصله نداشته باشه دقت کنه تا منطورتون رو بفهمه در نتیجه نمره رو نده. کلا به مصحح بستگی داره.
بستگی به همون مصحح داره ... !به نقل از Lily Delicated :من سوال 7 به جای تفریق جمع کردم بقیه قسمتاش درسته!کلا - رو + دیدم!کل 0.75 رو کم می کنن؟
جواباشون یکی میشه ولی یکم کار خودتونو سخت کردین.به نقل از ~Dr.Shariati~ :من سواله 3 رو به این شکل حل کردم که نمودارش متفاوت میشه اما خب مجموعه جواب درسته![]()
اینم قبول میکنن؟
واسه نمودار یک نمره گذاشته و نمودار من یک شکل دیگست !به نقل از 111 :جواباشون یکی میشه ولی کار خودتونو سخت کردین.
میتونستین تابع با بازه های مختلف بزارین که مثه گلدون میشه.
به نقل از الدرادو :واس این حد براکته دامنه چک کردین؟من فقط نوشتم حد چپ داره!درسته؟
به نظرم نهبه نقل از Kite :بچه ها من سوال 4-الف رو یادم رفت جواباشو امتحان کنم 4و9 نوشتم![]()
حالا کل نمره رو کم میکنن؟؟؟![]()
واسش نیم نمره گذاشتن که اگه کسی این اشتباهو کرد 0.25 کم کنن!به نقل از Kite :بچه ها من سوال 4-الف رو یادم رفت جواباشو امتحان کنم 4و9 نوشتم![]()
به نقل از Kite :بچه ها من سوال 4-الف رو یادم رفت جواباشو امتحان کنم 4و9 نوشتم![]()
راس سهمی منفیه و با توجه به منفی بودن a ب هم باید منفی باشه تا راس منفی بشهبه نقل از کیارش :سؤال چهار الف ۴ × ۳۶ رو ۱۶۴ حساب کردم.
بعد شک کردم بهش یه دور چک کردم و ایندفه ۱۴۴ دراومد. بعد اومدم دوباره چک کنم باز شد ۱۶۴. آخرم غلط نوشتم. همچین موجودی هستم.
آقا سؤال دو چرا b < 0؟ توجیهش چیه؟
بعد ربطش به المپیادی بودن چیه؟به نقل از Carina :ینی 2 نمره غلط دارم هلو!
خوشم میاد از رو هم نمیرم
ولی چه بی دقتیای مضحکی
خیر سرم المپیادیم
الان ادبیاتو کجای دلم جا بدم واقعا"؟
کتابم عین دل مومن سفید و پاکه!![]()
چون دو تا ریشه منفی هستن پش جمعشونم منفیه ینی -b/a منفیه!به نقل از کیارش :آقا سؤال دو چرا b < 0؟ توجیهش چیه؟