negar.mr
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ٢
- شهر
- اهواز
- دانشگاه
- علوم پزشكي فسا
- رشته دانشگاه
- پزشكي
پاسخ : 93 ای های تجربی-نهایی و کنکور 

واو
البته اين ناحيه ١ خيلي بد تصحيح ميكنن! كاش غلط بني اسراييلي نگيرن!

يعني من از تو بيشتر ميشم؟به نقل از Black♦Death :ملّت من رسمآ دیشب ساعت 2 شروع کردم به خوندنتا چهار هم 11 و 9 و 10 رو خوندم. بعدش جاتون خالی تا 5 خوابیدم.
بعد ساعت پنج قرار بود با بچه ها بریم کلّه پاچه بزنیم که خب والدین نذاشتن اون موقهی صب از خونه بریم بیرونلذا جاش نشستم سؤالای نهایی فصلای 5 تا 8 رو حل کردم.
چهار فصل اول هم عملآ ندیدم
با کلید چک کردم؛ 18.5 میشم. اون هم چه غلطایی !نرمشامه رو نوشتم عنکبوتیه ! یا مثلآ اون سؤال بویایی رو نوشتم لب پیشانی #-o
در کل اینکه از عملکرد خودم راضیم، اما علی ایّ حال تف تو روح طراح سؤالات که انقدر مزخرف طرح کرده بود.
و ایضآ روح گرافیست آموزش پرورش با اون شکل تولید مثل نهاندانگان. ندیدم گامت نر کجاست بجای تخمزا نوشتم تخم 2n .
امّا خب واتس دان، ایز دان و فوکستون رو ادبیات باشه، ذهنتون درگیر شیوهی مطالعهی منم نباشه!

واو

البته اين ناحيه ١ خيلي بد تصحيح ميكنن! كاش غلط بني اسراييلي نگيرن!

2
 2 

...یکی منو دلداری بده، من یه امتحانو بد بدم بقیه رو هم نمیتونم روشون تمرکز کنم!
...یکی منو دلداری بده، من یه امتحانو بد بدم بقیه رو هم نمیتونم روشون تمرکز کنم!  )
 ) این اعتراضات را باید از طریق معلم دنبال کرد؟اگه جواب درست و جسابی بدین ممنون می شم.(مثلا سوال 16و13 زیست)
 این اعتراضات را باید از طریق معلم دنبال کرد؟اگه جواب درست و جسابی بدین ممنون می شم.(مثلا سوال 16و13 زیست)