رضا تو يكي ديگه ساكت باشبه نقل از rainy boy :آدم وقتی میاد اینجا،تمام اعتقاداتش میره زیر سوال
عاغا من هنو دس به کتابام نزدم
طرف کل کتاباشو خورده،باز میگه استرس دارم
نکنین... .با احساسات یه آدم بازی نکنین![]()
اتفاقا خيليم جلويي شما !!! من هنوز دستمو به سمت اين سوالاي نهايي جلو نبردمبه نقل از negar.mr :من ٤ روزه هيچي نخوندم
رياضي تموم با حل سوالاي نهايي از سال ٨٤
زيست تا فصل ٨ با حل سوالاي نهايي از سال ٨١
فيزيك فصل ١
زمين فصل ١، ٢ و ٣
خيلي عقبم، نه؟![]()
فصل ٢ فيزيكو بخونيد مخصوصا اون مدارهاي چند حلقه ايبه نقل از August - 24601 :شما دچار سرطان استرس هستیدمتاسفم ولی یکی عین شما بود از استرس مردن مرد :د
عاغا من 5شنبه 2 و 3 شیمی رو خوندم، جمعه 9 و 10 و 11 زیست رو خوندم، امروز 3 ریاضی رو میخونم بتونم 4 رو شاید.
فردا میخوام تا ظهر فیزیک بخونم، چه فصلی رو پیشنهاد میدید که نمیشه قبل انتخاب خوندشون و نیازه خونده بشه؟![]()
ما يه دوره ديني داشتيم تو مدرسه معلممون هرهفته خودش ٢ تا درسو مي برسيد ولي بعد كه نرفتيم مدرسه دوره ناقص موند منم نخوندم بقيشوبه نقل از hony moon :ببخشيييييييييييييييييييييييد يني الان همه شما ديني رو خوندين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خيلي جلو هستييييييييييييييييين
اقااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عذاب وجدان گرفتم
![]()
من ديشب تا درس هفت خودم خوندمبه نقل از laaya :ما يه دوره ديني داشتيم تو مدرسه معلممون هرهفته خودش ٢ تا درسو مي برسيد ولي بعد كه نرفتيم مدرسه دوره ناقص موند منم نخوندم بقيشو
الان ١٤ ١٥ ١٦ ١٢ ١٣ ٣ ٤ خونديم تو اين دو هفته
رضـــــــــــــــــــــــا نمیدونی من چقـــــــــــــد دوست دارم پسر . . .به نقل از rainy boy :آدم وقتی میاد اینجا،تمام اعتقاداتش میره زیر سوال
عاغا من هنو دس به کتابام نزدم
طرف کل کتاباشو خورده،باز میگه استرس دارم
نکنین... .با احساسات یه آدم بازی نکنین![]()
به نقل از laaya :اتفاقا خيليم جلويي شما !!! من هنوز دستمو به سمت اين سوالاي نهايي جلو نبردمشما مال ١٠ سالو حل كردي B-)
من رياضي هيجي حاليم نيست شما تمومش كردي
زيستم كه نصف بيشترشو خوندي
زمينم كاش از فصلاي ترم دو شروع ميكردي
---------------------
دوستان يه سوال
تو مقدمه كتاب زيست نوشته جدولا رو نبايد بخونيم
ولي بعضي از جدولا مثل صفحه ١٨١ و ٢٢٦،٥٥ يه جورين
ادم نميخونتشون احساس عذاب وجدان ميكنه
ساختار DNA و RNA رو هم بايد بلد باشيم ديكه ؟؟؟اون شكل مولكوليشونو ميگم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یه دوتا اشکال درسی هم داشتم اگه زحمتی نیس :)
1) اسپرم قبل از اینکه وارد میزراه بشه از جلوی وزیکول سمینال رد میشه ولی داخلش نمیشه.مگه وزیکول سمینال همون موقع ترشحاتش رو نمیریزه رو اسپرم ؟ همین طور قبل از میزراه میره وارد پروستات هم میشه مگه همون موقع با ترشحات وزیکول سمینال و پروستات مخلوط نمیشه ؟!!!!! چرا پس کتاب گفته اسپرم موقع عبور از میزراه با اینا مخلوط میشه ؟!!!!
2) اگه میتوکندری ِ داخل ِ اسپرم انرژی لازم برای حرکت اسپرمو تامین میکنه ، پس این مایع قندی وزیکول سمینال انرژی لازم برای چی ِ اسپرمو تامین میکنه ؟!!!
من دیگه حرفی ندارم![]()
١٠؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!به نقل از hossein33 :یه سوالی شما هم زمین(یا زیمین)رو واسه 10 میخونین یا فقط من اینطوریم؟
به نقل از Gisu :منم عین خیالم نیست و متاسفانه نمیدونم چرا؟؟
یعنی خداوکیلی گیسوی 3 سال پیش بودم که با نگاه کردن هم مطلب میرفت تو مغزش و نمیشد بیرون اوردش خیلی خوب میشد اما متاسفانه دیگه مغزم همون مغز قبلی نیست!!![]()
حوصلشو دارما اما جونشو ندارم دروغ چرا!! :)
+
شما ها دو فصل از زمینتون رو نخوندید گریه میکنید؟؟!!پس منی که کلا نمیدونم چه خبره باید چیکار کنم؟؟برم بمیرم دیگه!!
+
ای کاش سوالات مفهومی باشه!!
اونوقته که من پا میشم سر جلسه ی امتحان وسط سالن یه قر میدم بعد دوباره میشینم!!
دیگه قدرت بافندگی رو که داریم؟؟!!!
آی حال میده،آی حال میده =P~