93 ای های تجربی-نهایی و کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin faqih
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : 93 ای های تجربی-نهایی و کنکور

خب به علت جابه جا نوشتن غلطام واس ادبيات ٥/. اضافه شد
سوال ٣٧، ١ و٢ رو جابه جا نوشتم منه ابله :| X_X :-L

بچه ها ميگم مقدمه ي اول هر بخش ( آبين) ميان؟
:-/

بچه ها من کلن سر کلاس و اینا نبودم 8-| کتابمم مثل مغزم پاک پاکه :))
خدا خیرتون بده این سوالارم جواب بدین ( نفری یه دونه مثلن دیگه کلش جواب داده میشه 8-^ )

1) اگر جریان های سطحی اقیانوس ها وجود نداشتند چه تغییری در اقلیم کره ی زمین به وجود می آمد ؟

2) اگر دریای مدیترانه از راه تنگه ی جبل الطارق با اقیانوس اطلس در ارتباط نبود چه پدیده ای رخ میداد؟ این جوای کافیه ؟ : دریای مدیترانه خشک شده و به شوره زار تبدیل میشد

3)به علت فراوانی ماهی در سواحل کشور پرو در آمریکای جنوبی این کشور یکی از بزرگترین صادر کنندگان ماهی به شمار می آید آیا میتوانید دلیلی برای این پدیده پیدا کنید؟

4)مقدار بارندگی سالیانه ی یک حوضه ی آبریز را چگونه محاسبه می کنند ؟

5) در چه صورتی آب یک دریاچه با گذشت زمان شورتر میشود و در چه صورتی میزان شوری ان تغییر چندانی نخاهد کرد؟

دوستایی که سوال قبلی رو جواب دادن خیلی مرسی ;;)

به نقل از negar.mr :
خب به علت جابه جا نوشتن غلطام واس ادبيات ٥/. اضافه شد
سوال ٣٧، ١ و٢ رو جابه جا نوشتم منه ابله :| X_X :-L

بچه ها ميگم مقدمه ي اول هر بخش ( آبين) ميان؟
:-/
اره فكر كنم ميان.
بجه ها ص ٨٥ خط زير واكنش منظورش بي كربناته يا كلسيت ؟
در همين حين كه سوالاي بالاييو جواب ميديد اينارم بجوابيد ;D
جرا بيشتر نرم تناني كه بوسته اهكي دارن در ابهاي كرم و بيشتر موجوداتي كه بوسته سيليسي دارن در ابهاي سرد زندكي مي كنن ؟

اون مقدمه های آبی در واقع همون درسای بعدیه...
فک نکنم نیاز باشه بخونیم...

راستی این امتحان نهایی های قدیم که خیلی چیزای اضافه ای داشتن که ما الان نخوندیم.حالا چیکار کنیم؟!

فرزندانم یکی بگه اون جدول ِ صفحه ی 61 میاد؟! 8-| تو رُ خدا نه هاع...! :-<
+
واسه ماگما شونصد جا تعریف گفته پَ کودوم ُ بگیم آخر سر؟! 8-|

پاسخ : بدون موضوع

بچه ها چون خیلیا پرسیدن میگم.
معلم ما گفت همه جدولا رو بخونین مال فصل 6ام ازهمه بیشتر.ولی قطعی نیستا

• لایک
امتیازات: ftnt

بچه ها امتحاناتتون کی شروع میشه تا در مورد کنکور بحث کنیم ؟

به نقل از The Sniper :
بچه ها امتحاناتتون کی شروع میشه تا در مورد کنکور بحث کنیم ؟
منظورتون اینه که کی تموم میشه دیگه :-" ؟ با احتساب زمین تو اواسط شهریور بدون اون 18 خرداد ! ;D

عاقا تو آب گرم دی اکسید کربن کمی حل میشه پس آهکیا میتونن زندگی کنن تو آب سرد زیاده اونا نمیتونن زندگی کنن سیلیسیا زندگی میکنن

اين زمينم نكرده مث زيست يه مقدمه اي سخني با دانش اموزان عزيزي بزنه اول كتاب بگه جدولا رو بخونيم يا نه ، همينجوري عين بز درسو شروع كرده :|

پ.ن: ايا ميدانيد خواندن زمين انرژی شما را تحليل برده ميزان خورد و و خوراك شما را تا حد يك گاو
نر زحمتكش بالا مي برد ؟!!!
من از صبح تا حالا ٣ بار صبحونه خوردم اغا !!!!
كي ميخواد جواب اين اضافه وزنارو بده ؟!!! كي ؟!!!

گویا تموم جدولا هس..... دیگه من خودم دلم به حال خودم سوخت، ص61 رو بیخیال شدم....

+ دوستان الان خبر رسید که ص 73، احتمال اومدن سوال از دمای ذوب و درصد سیلیسشون کمه...... دبیرمون سر کلاس گفته بوده گویا......

حال میکنم اینجوری به آدم روحیه میدن. :>... دیگه خلاصه شرمندمون کردن! با این حذفیات... :))

جواب سوال آخر ِ صفه 86 اون جور شدگی ُ اینا چیه؟!

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
جواب سوال آخر ِ صفه 86 اون جور شدگی ُ اینا چیه؟!
جور شدگی ینی ذرات چقد به هم نزدیک اند... که توسط آبرفت ها خوب انجام میشه، ولی توسط یخچال ها چندان چنگی به دل نمیزنه
فکر کنم... :-?

سلام دوستان، من الان چند دقیقس عضو انجمن شدم، خوشحالم که می تونم با شما تبادل نظر کنم.

در پاسخ به سؤال صفحه 86 باید بگم در رسوبات بادی و رسوبات ساحلی جورشدگی زیاد ولی در رسوبات یخچالی، کم است. علتش رو نمی خواد ولی معلم ما سر کلاس گفت که در رسوبات یخچالی ذراتی از همه اندازه می تونن وجود داشته باشن ولی رسوبات بادی چون مسافت زیادی رو طی می کنن جور شدگی خوبی دارن.

جور شدگی یعنی از نظر قطر هم اندازه بودن ذرات رسوبی.

پ.ن: کادر هایی که بالاشون هیچی نیست رو حتما بخونید، سال قبل خیلی از بچه ها فکر می کردن جزء بیشتر بدانیده و نمی خوندن و تو امتحان هم اومد. مثل کادر ص52.

موفق باشید. )

به نقل از Rasoul :
پ.ن: کادر هایی که بالاشون هیچی نیست رو حتما بخونید، سال قبل خیلی از بچه ها فکر می کردن جزء بیشتر بدانیده و نمی خوندن و تو امتحان هم اومد. مثل کادر ص52.

موفق باشید. )

من فک نکنم اون کادرا باشه ها! :-?

به نقل از فائزه.و :
من فک نکنم اون کادرا باشه ها! :-?

من خودم به طور قطع نمی گم می آد، دبیر ما این طوری گفته. می گه پارسال دادن. بالاشم چیزی ننوشته. اصلاً معلوم نیست چرا تو کادرن! ;D

-------------------------------------------------

دوستان یه سؤال، درسته که تأثیر نهایی تو کنکور درس به درسه؟ ینی من که اصلاً نمی خوام زمین رو بزنم تو کنکور، نباید نگران این امتحان باشم؟

به نقل از Rasoul :
من خودم به طور قطع نمی گم می آد، دبیر ما این طوری گفته. می گه پارسال دادن. بالاشم چیزی ننوشته. اصلاً معلوم نیست چرا تو کادرن! ;D

-------------------------------------------------

دوستان یه سؤال، درسته که تأثیر نهایی تو کنکور درس به درسه؟ ینی من که اصلاً نمی خوام زمین رو بزنم تو کنکور، نباید نگران این امتحان باشم؟

قابل توجه دوستان! قراره از سال بعد (٩٣) ، زمين توزير گروه ١ ( پزشكي و دندون) هم اعمال بشه! يعني تاثير داشته باشه!!!
فعلا تصويب نشده البته! پس كمي مراقب باشيد!
بله، درس به درسه!

سوالای من لطفن :-"

بچه ها یه کسی برای من 2.5 نمره سوالای فصل 2 پارسالُ میگه کدوم سوالا ( شماره سوال ) میشن ؟ من یه نمرش رو بیشتر پیدا نکردم !
باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا