پارسا نوروزی
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گرگان
- دانشگاه
- ایشاالله ناکجاآباد!
- رشته دانشگاه
- فیزیک... شاید
پاسخ : خدا و بنده ي باهوشش لوسيفر يا شيطان
ولی هنوز جواب سوالای منو ندادید
شما چطور از همچین قیاسی نتیجه گرفتید که خداوند از انرژی تشکیل شده؟! شما بین یه چیز مادی و غیر مادی قیاس کردین
فرض می کنیم که پایستگی انرژی در دنیای مادی یه قانون باشه. چطور به خداوند هم نسبت مادی میدید؟!
شما با این کار خدا رو محدود می کنید و همچین موجودی دیگه نمی تونه خالق و خدای ما باشه
اون وقت محسوس میشه و در طول زمان تغییر می کنه و تحلیل میره چون مادیه و دنیای ماده روانه
«در یک رود نمی توان دوبار پای گذاشت...»
لطفا قبل از ادامه بحث جواب این سوال منو بدید
کاملا باهاتون موافقمبه نقل از mohamadsh76 :من اين مطلب رو در بخش فلسفه بيان كردم چون فكر ميكردم شما بهتر بتونيد اين مطلب رو درك كنيد
مطمانا خيلي از علم هاي اطرافتون از همين روش بدست اورده شدند
من نگفتم اين 100درصد درسته اما اين يه احتماله
هر دليلي كه براش ميارم فقط احتمال حقيقي بودنش رو بالا ميبرم تا اين كه احتمالش خيلي خيلي بالا بره
هموطور كه گفتم من فكر ميكنم تصور امروزي از معناي واقعي علم غلطه
به نظرم علم و دين رابطه ي تنگانگي با هم دارند و شما ميدونيد كه كل علم با قياص بدست اومده
ولی هنوز جواب سوالای منو ندادید
شما چطور از همچین قیاسی نتیجه گرفتید که خداوند از انرژی تشکیل شده؟! شما بین یه چیز مادی و غیر مادی قیاس کردین
فرض می کنیم که پایستگی انرژی در دنیای مادی یه قانون باشه. چطور به خداوند هم نسبت مادی میدید؟!
شما با این کار خدا رو محدود می کنید و همچین موجودی دیگه نمی تونه خالق و خدای ما باشه

اون وقت محسوس میشه و در طول زمان تغییر می کنه و تحلیل میره چون مادیه و دنیای ماده روانه
«در یک رود نمی توان دوبار پای گذاشت...»
لطفا قبل از ادامه بحث جواب این سوال منو بدید