• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سپیدمویان سایت!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع kahroba
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من از24 می 2013 عضو بودم
به عبارتی 4سال و 6 ماه و یک روز و به عبارتی 1646روز(با تشکر از گوگل)
خیلی جالبه که همه اینجا خیلی زیاد دوستای خوب پیدا کردین
من همیشه اینجا احساس غریبه بودن داشتم:D

من از24 می 2013 عضو بودم
به عبارتی 4سال و 6 ماه و یک روز و به عبارتی 1646روز(با تشکر از گوگل)
خیلی جالبه که همه اینجا خیلی زیاد دوستای خوب پیدا کردین
من همیشه اینجا احساس غریبه بودن داشتم:D
عذر میخوام ی سوالی ذهنمو مشغول کرد...نباید از ماشین حساب تشکر میکردید؟؟؟؟؟؟...

منم فوریه 2011 اومدم. اون موقع سال چهارم دانشگاه بودم ;))
اینجا دوستای کمی پیدا کردم ولی دوستیامون عمیق شد تا حد زیادی...
در این حد بگم موهام سفیده که وقتی من از علامه حلی فارغ التحصیل شدم 2 سال بعدش حلی 2 رو زدن :)) یوزرم یه مدت Mr. Nobody بود چون توی سایت دچار بحران هویت شدیدی شده بودم...

من 25جولای 2013اینجا عضو شدم.
بااین که هیچ وقت نبوده به مدت طولانی سایتو چک نکنم،تعداد پستام نشون میده چقدر اهل سکوتم:D:D
اینطوریه که من خیلی از بچه ها رو با خصوصیات اخلاقیشون میشناسم،بعد عرفان(دهقان خلافکار)تو دانشگله بهم میگفت چند ماهه عضو سایت شدی~X(~X(

کجا نوشته کی عضو شدیم؟

2 ژوئن 2008
یه بار دنبال یه مدل لباس می گشتم تو اینترنت، یه وبلاگی رو توی گوگل آورد ، دیدم اه، یه عده بچه سمپادی اند مال یه مدرسه ای ، خیلی خوشم اومد از نوشته هاشون، بعد اومدم سرچ کردم دوباره ببینم باز هم از این وبلاگا هست، این سایتو آورد. انقدر جمعیت کم بود دو هفته فعالیت می کرد جزو اشخاص حقیقی سایت می شد آدم . بعد نمی دونم چی شد، فراز و مطهری که رئیس بودن دعواشون شد ، یه روز اومدم دیدم سایت نیست!
یعنی یه تم دیگه ای اومده بود روی آدرسش، رفتم تو انجمن ها دیدم خالیه ، کلی شروع کردم به فعالیت ، هی دیدم هیچ کی نیست، هی هیچ کی نیست ، رئیسش گفت آفرین به شما! ولی باز هیچکی نبود به اون صورت، دیگه گشتم دوباره تواینترنت ، دیدم اه! سایت یه جای دیگه ای رفته. رئیس شده مطهری تنها
از اون موقع دیگه جایی نرفت سایت! ما هم جایی نرفتیم.

2 ژوئن 2008
یه بار دنبال یه مدل لباس می گشتم تو اینترنت، یه وبلاگی رو توی گوگل آورد ، دیدم اه، یه عده بچه سمپادی اند مال یه مدرسه ای ، خیلی خوشم اومد از نوشته هاشون، بعد اومدم سرچ کردم دوباره ببینم باز هم از این وبلاگا هست، این سایتو آورد. انقدر جمعیت کم بود دو هفته فعالیت می کرد جزو اشخاص حقیقی سایت می شد آدم . بعد نمی دونم چی شد، فراز و مطهری که رئیس بودن دعواشون شد ، یه روز اومدم دیدم سایت نیست!
یعنی یه تم دیگه ای اومده بود روی آدرسش، رفتم تو انجمن ها دیدم خالیه ، کلی شروع کردم به فعالیت ، هی دیدم هیچ کی نیست، هی هیچ کی نیست ، رئیسش گفت آفرین به شما! ولی باز هیچکی نبود به اون صورت، دیگه گشتم دوباره تواینترنت ، دیدم اه! سایت یه جای دیگه ای رفته. رئیس شده مطهری تنها
شما دیگه خیلی قدیمی هستین ...
تار موی مشکی هم فک نمی کنم باشه
می دونم اسپمه ولی واجب بود :|

2 ژوئن 2008
شرمنده از اسپم ولی این فسیل نوشته ها به درد میخورنا :|
انصافا اینو از هیچکسی نشنیده بودم :|

Back
بالا