پاسخ : نــورو هــکر!
يك مورد ديگه.
من در مورد ژن و هورمون و اينا اطلاعاتي ندارم. اما؛
ميگم اصلا نميدونما. فرض كنيم فلان هورمون موقع تحريك جنسي ترشح ميشه. خُب. يكي از راه هايي كه ميتونه وجود داشته باشه براي نوروهكينگ، تحريك بدن براي ترشح هورمون خاصيه. البته نه اينطور كه مثلا به طرف عكس پورن نشون بديما. مثلا از هر طريق ديگه اي كاري كنيم هورمون خاصي ( مثلا اون هورموني كه به فعاليت جنسي مربوطه ) ترشح شه.
میدونید امنیت مغزی ما خیلی خیلی زیاد هست، با توجه به نقش پر اهمتش هم این شدیدا ضروری هست؛ برای همین من فکر میکنم تنها رسیدن به مقصود به طرز چشگیری که مد نظرتو در پست اول بود جز دست بردن به طریق فیزیولوژیک ممکن نشه. شایدم بشه اما بعید تر از بعید می دونم.

خب من هم بخاطر همین میگم بنظرم حرفتون غلط هست. یک نگاه به فولدر بوکمارک های نوروساینس من بندازید، در خیلی کشور ها هست.
ملت پز بوكماركاشونو ميدن
يكم جزيي تر ميگين؟ "امنيت مغزي بالا هست" بديهيه؛ اما در مورد اين امنيت چي ميدونيم؟
در مورد اون دانشگاه و اينا هم قبول :دي
به نقل از نسترنّگار :
خُب فرض کنید که من یک فایل صوتی با صدای جعل شدهی خودم دارم که با لحن و صدای خودم به من میگه یک کاری رو انجام بدم. آیا من باور میکنم که این صدای خودم بوده؟ اگر من به حافظهی خودم مطمئن باشم چه اتفاقی میفته؟ یعنی اگر من مطمئن باشم که همچین حرفی رو نزدهم و از طرفی قبول کنم که صدای منه!
آها. اينجوري خيلي مستقيمه و عملي نيست. فرض بگير خانم x ديوانه وار عاشق آقاي y هست و با شنيدن صداش خيلي نرم ميشه. دارم عمومي صحبت ميكنم. نميدونم "نرم ميشه" چه تعبير علمي اي داره.[nb]و البته بنده اصلا علمي صحبت نميكنم، چون علمشو ندارم و تعبير عاميانه ش مد نظرمه[/nb]
حالا ميتونيم با تقليد امواج صداي طرف، چيزي رو تحميل كنيم.
به نقل از βlôкег :
خب این بحث یه جورایی تقریبا به حقیقت هم پیوسته - هرچند در حد ابتدایی و ساده اما به هر حال اتفاق افتاده
جواد یه نمونه ازش رو گفت - من یکی دیگه سراغ دارم. کاری که شده مربوط به تصویربرداری از مغز و در ادامه اون تصویرخوانی مغزه !
در واقع یه سری اشکال ساده رو به مغز نشون میدن. چیزایی مثل + - * O | _ ... و همزمان مغز رو موقع پردازش این اطلاعات توی کورتکس بینایی اسکن کردن. بعدش اومدن و یه بانک اطلاعاتی خیلی بزرگ از این داده های اسکن شده ساختن.
کلا بیس این نوع پژوهش بر این فرض بنا شده بود که پردازش تصاویر مختلف توی کورتکس بینایی مغز با نشانه های متفاوتی همراهه. یعنی هر تصویر بخش های خاصی از قشر بینایی رو فعال می کنه، در نتیجه امواجی رو که ضبط می کنن برای هر تصویر می تونه متمایز از تصویر دیگه ای باشه و از این طریق الگوهای اولیه رو با نشون دادن تصاویر ساده بدست آوردن. الگوهایی که مربوط به همین تصاویر ساده و سیاه و سفید مربوط به به مثبت و خط راست و دایره و ... میشد.
در آخر به عنوان آزمایش اینکه این نوع ذهن خواهی تا چه حد ممکنه یه کلمه متشکل از حروف انگلیسی رو به فرد نشون دادن ( کلمه ای که تا حالا دستگاه علائمش رو پردازش نکرده و واسش جدیده ) و با همون اسکن همزمان دستگاه تونست اطلاعاتی که از قشر بینایی شخص گرفته بود رو پردازش کنه و بگه که داره به چه کلمه ای نگاه می کنه ! و اون کلمه رو هم
neuron انتخاب کرده بودن.
تازه این تحقیق مربوط به سال 2008 هم هست ! همون موقع محققش پیش بینی می کرد که تا چند سال آینده بشه تجسم ها یا حتی خواب های فرد رو با کیفیت HD به نمایش گذاشت
اسم محققش هم هست Yukiyasu Kamitani - من کل روند آزمایش اینو توی یه مستند دیدم، اما دوتا لینک منبع هم واسش پیدا کردم :
لینک اصلی
لینک فارسی
به نقل از جواد ب. :
چند وقت پیش خوندم که هکرها (بهتره بگیم نوروهکر ها!) تو مغز یه جور Backdoor[nb]
ویکی بخونید![/nb] پیدا کردن که میشه از طریق اون اطلاعات رو از مغز استخراج کرد. اونم با تجهیزات خیلی ساده که میتونید از هر فروشگاه تجهیزات پزشکی ای خرید: خواننده سیگنال های مغزی که معمولا یک ابزاره که به سر یا پوست سر وصل می شه و می تونه امواج مغزی رو ببینه و یک نرم افزار که این ها رو تفسیر می کنه. حالا روش کار این هکرها این بوده که این رو گذاشتن روی مغز آدم های مختلف، بهشون چیزهای آشنایی رو نشون دادن و دیدن چیز آشنا پترنش چطوریه. بعد شروع کردن چیزهای مختلفی مثل عددهای چهار رقمی بهشون نشون دادن و اگر همون پترن چیز آشنا رو دیدن فهمیدن که این عدد چهار رقمی برای این دوستمون اشناست پس پسورد بانکشه! بانکش چیه؟ کافیه لوگویهای مختلف بانک ها رو بهش نشون بدین تا مغز با دیدن بانک خودش همون واکنش رو نشون بده و حتی در یک نمایش دیگه با نمایش نقشه و زوم کردن در جاهای مختلف تونستن خونه طرف رو هم پیدا کنن!
تو کنفرانس
Usenix هم ارائه شد این قضیه.
+اطلاعات بیشتر
خُب اين دوتا پست 80% منظور منو ميرسونه. شايد يه روزي شد در اين مورد بيشتر تحقيق كرديم.
در مورد اون رمز عابر بانكم، مثلاً رمز عابر من 5555 هست. حتماً من نسبت به اين عدد واكنش خاصي دارم كه نسبت به اعداد ديگه ندارم.
اما نميتونيم طرفو صدا كنيم و بگيم بيا بشين ما مغزتو هك كنيم. ميخوايم طرف متوجه چيز خاصي نشه. .و البته براي ما تا همين حد هم كافيه
خیلی خب. بذارید یه مثال عملی بزنم. قبلش دو مورد رو توضیح میدم.
مورد اول اینکه چرا پست قبلیم رو ویرایش نکردم و دوباره پست دادم، دلیل اینه که خواستم تاپیک بیاد بالا و بچه ها ببینن. یه مدیری لطف کنه بعداً جوین کنه.
مورد دوم اینکه بیاید از همین الان یه قرار دادی بذاریم. اگر متد یا روش خاصی رو معرفی می کنیم، دو دسته کلی براش درنظر بگیریم.
دسته اول، روش برای استخراج اطلاعات از مغز
دسته دوم، روش برای وارد کردن اطلاعات در مغز، یا مجبور کردن مغز به کاری
روشی که بلاکر و جواد گفتن دسته اوله. که یکی از حوزه های مهمه و بنده بسیار علاقه دارم.
روشی که من میگم، مورد دومه.
شرح روش:[nb]اینُ تو یه سایتی خوندم، دقیقاً یادم نیست آدرسش چی بود. تو history ـم هم نمونده. اگر کسی اون سایت رو میشناسه معرفی که لطفاً.[/nb]
شما میدونید هر عملی که انجام میدیم، تاثیری روی مغز میذاره.
1.خودکار یا مدادی رو بردارید.
2. اون مداد رو از ته ( یعنی مخالف جایی که نوکش هست ) بذارید بین دندون هاتون و نگهش دارید؛ مثل سیگار. دقت کنید که لب شما نباید هیچ تماسی با خودکار داشته باشه، طوری که خودکار رو فقط دو تا دندون شما نگه داشته باشن.
3. مغز شما هک شد!
وقتی شما خودکار رو به این حالت نگه میدارید و لب هاتونو از خودکار فاصله میدید، درواقع حالتی رو مثل حالتی که میخندید بوجود میارید. و با توجه به عضله های دهان شما، پیام عصبی ای به مغز ارسال میشه که به مغز میگه : "من دارم میخندم."
یعنی عضله ها طوری طراحی شدن که اگر به این حالت قرار بگیرن، چنین پیامی رو ارسال می کنن. و در نتیجه این عمل، واکنش هایی که مغز در جواب به لبخند انجام میده، در بدن انجام میشن. بدون اینکه شما واقعا خدیده باشید!
خیلی ساده و ابتدایی بود. انواع بسیار پیشرفته ای رو - از مورد اول و دوم - در نظر دارم. اما، آروم آروم.
پ . ن : نقل این روش بدون منبعش درست نیست ؛ میدونم. اما واقعا نتونستم منبعش رو پیدا کنم.
پ . پ . ن : کسی اگر فکر میکنه این روش درست نیست ( از نظر زیستی ) لطفاً با استدلال زیستی بگه به ما