• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته کامپیوتر (نرم‌افزار - سخت‌افزار - علوم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع salar.ce2000
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

salar.ce2000

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
دانشگاه
دانشگاه سراسری ارومیه
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر نرم افزار
سلام به همه دوستان گل سمپادی.بعنوان اولین پست هام میخوام به همه عزیزان سمپادی
سلامی گرم داشته باشم و امیدوارم هرجا که هستن تو هرکاری ، موفق و سلامت باشن.

دیدم واسه این رشته تاپیکی نیست ، گفتیم یکی ایجاد کنیم . ایشالا که بحث های خوبی
رو تو تاپیک داشته باشیم ./

پاسخ : مهندسی کامپیوتر(نرم افزار-سخت افزار-علوم)

سلام چطوری...........
منم موافقم ;D

سلام..یه سوال از نرم افزاریا دارم لطفا ;D من میخوام یه کامپیوتره قابل حمل ;D بخرم خواستم ببینم حداقل سیستمی که باید داشته باشه کامپیوتر چیه (نمیخوام زیاد هزینه کنم) گرافیک ... رم .. سی پی یو ...اینا حداقل چی باشه؟ ممنون(واسه رشته ی نرم افزار)

سلام............من هنوز دانش آموزم میخواستم از شما که این راه رو رفتین بپرسم رشته کامپیوتر آیندش چه جوری؟؟؟؟ =D>از لحاظ مالی چجوری هست؟؟؟؟بهترین دانشگاه واسه رشته آی تی کدوم دانشگاست؟؟؟؟ :-??ممنون

به نقل از rasfan :
سلام..یه سوال از نرم افزاریا دارم لطفا ;D من میخوام یه کامپیوتره قابل حمل ;D بخرم خواستم ببینم حداقل سیستمی که باید داشته باشه کامپیوتر چیه (نمیخوام زیاد هزینه کنم) گرافیک ... رم .. سی پی یو ...اینا حداقل چی باشه؟ ممنون(واسه رشته ی نرم افزار)
این سوالو بهتره تو تاپیکای مربوطه بپرسی (مثل این http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,62444.msg1074392/boardseen.html#new)
البته برای رشته نرم افزار اگه بخای، چیز خاصی نیاز نداری. یه کامپیوتر سطح پایین هم کارتو راه میندازه.

به نقل از adeleh :
سلام............من هنوز دانش آموزم میخواستم از شما که این راه رو رفتین بپرسم رشته کامپیوتر آیندش چه جوری؟؟؟؟ =D>از لحاظ مالی چجوری هست؟؟؟؟بهترین دانشگاه واسه رشته آی تی کدوم دانشگاست؟؟؟؟ :-??ممنون
کامپیوتر آینده ی شغلی خوبی داره. از لحاظ مالی هم بستگی به توانایی های خود فرد داره. ولی پتانسیل اینو داره که یه دانشجوی خوب به راحتی یه شغل خوب پیدا کنه
برای آیتی هم مثل خیلی رشته های دیگه شریف از همه دانشگاها بهتره دیگه. بعدش هم امیرکبیر و تهرانن (بین این دو تا ترتیب دادن سخته یه کم).

منم سوال داشتم :کسی ک میخواد بره نرم افزار بخونه باید خیلی از کامپیوتر حالیش باشه؟من هیچی بلد نیسم حتی در حد کتاب سوم..اگه برم از بقیه عقب نیسم؟؟ :-?

منظور شما همان برنامه نویسی هستش؟اینو بدانید که هیچ وقت برای باد گرفتن دیر نیست برنامه نویسی تعدادی قواعد دارد که آن را میتوانی در عرض یک سال همه را یاد بگیری فقط این نیست برای یاد گرفتن باید از هوش و تخیل خود را به کار بندی.تا بتوانی از ان قواعد استفاده کنی.

اره خوب برنامه نویسی و چیزای دگ...خوب این تابستون ک حوصله کلاسو اینا ندارم پس اگه مهر ک میرم دانشگا هیچی ازینا سر در نیارم خیلی عقبم نسبت ب بقیه؟

• لایک
امتیازات: Kenji

بین برق و کامپیوتر کودوم؟!
----
کسی که هم دیوانه وار برق دوست داره و هم وحشیانه کامپیوتر، چه رشته ای بره که جفتش توش باشن؟!

به نقل از Moose :
بین برق و کامپیوتر کودوم؟!
----
کسی که هم دیوانه وار برق دوست داره و هم وحشیانه کامپیوتر، چه رشته ای بره که جفتش توش باشن؟!
شاید بشه گفت سخت افزار، ولی توصیه من اینه که بیشتر تحقیق کن و برای تصمیم گیری صبر کن نتیجه کنکور بیاد

به نقل از äřèžõö :
اره خوب برنامه نویسی و چیزای دگ...خوب این تابستون ک حوصله کلاسو اینا ندارم پس اگه مهر ک میرم دانشگا هیچی ازینا سر در نیارم خیلی عقبم نسبت ب بقیه؟

به هیچ وجه! هیچ نیازی به پیش زمینه نداره چون از اول همه چیز آموزش داده میشه. خب طبیعتا کسی که بلده شاید یه ماه اول کلاس برنامه نویسی سر کلاس بخوابه. ولی کامپیوتر هم مثل بقیه رشته ها نیازی به هیچ پیش نیاز یا مهارتی در زمینه هایی که در دانشگاه ندریس میشه نداره. پس تابستون خوش بگذره!

Back
بالا