• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایا حاضر هستید از سمپاد برید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zahra:)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ایا حاضرید از سمپاد برید؟

• رای‌دهندگان
    245
پاسخ : ایا حاضر هستید از سمپاد برید؟

بله. من از حلی 3 اومدم بیرون رفتم طباطبایی ادونس و اصلا هم از تصمیمم پشیمون نیستم.
چون: سال اول کلاس المپیاد نداشتیم_مشاور المپیاد نداشتیم_جمعیت پایمون 200 نفر بود_مدرسه نظم و سیستم نداشت مثلا اگه شما از مدرسه میزدی بیرون هیچ کس نمیفهمید_ ولی مهم ترین دلیلش جوش بود. بچه های اونجا یه شوخایی با هم میکردن که آدم شاخ در میوورد :-&

مدارس غیر انتفاعی امکانات(معلم و مشاور و کلاس المپ و ...) و جو خیلی بهتری دارن و دلیل مدال های زیاد و رتبه های خوب حلی1 قوی بودن تعدادی از بچه هاشه و گرنه خود مدرسه کار شاخی انجام نمیده.

به نقل از TheBest444 :
بله. من از حلی 3 اومدم بیرون رفتم طباطبایی ادونس و اصلا هم از تصمیمم پشیمون نیستم.
چون: سال اول کلاس المپیاد نداشتیم_مشاور المپیاد نداشتیم_جمعیت پایمون 200 نفر بود_مدرسه نظم و سیستم نداشت مثلا اگه شما از مدرسه میزدی بیرون هیچ کس نمیفهمید_ ولی مهم ترین دلیلش جوش بود. بچه های اونجا یه شوخایی با هم میکردن که آدم شاخ در میوورد :-&

مدارس غیر انتفاعی امکانات(معلم و مشاور و کلاس المپ و ...) و جو خیلی بهتری دارن و دلیل مدال های زیاد و رتبه های خوب حلی1 قوی بودن تعدادی از بچه هاشه و گرنه خود مدرسه کار شاخی انجام نمیده.

نظرت چیه گزارشت بدم به عنوان غیر سمپادی ؟ :))

والله اون زمانم که ما دبیرستانی بودیم و یه حلی یک بیشتر نبود ما هم همین حدود ۲۰۰ نفر بودیم!

اتفاقه بدی هم نمی افتاد برا المپیاد هم جو دوستی بود که پشتوانمون بود!

نه ، اصلاً ، فكرش هم نكنيد ؛)
مدارس سمپاد بهترين مدارس توي كشورن من خودم ٤ سال سمپاد بودم خيلي راضيم ، البته تعصب هم دارم چون سمپادي بودن خيلي خاصه ؛)

کل شی یرجع الی اصله

انا سمپادیون و انا الیه راجعون. نقطه سر خط :)

من به عنوان کسی که سمپاد بوده و از سمپاد رفته، با اطمینان کامل میگم که این کار بزرگترین اشتباه زندگیم بود و اگه دوباره این فرصتو داشتم که انتخاب کنم، همون سمپاد میموندم...

قدر مدارستونو بدونید :-<

اتفاقن الان بین سومای مدرسمون حرفش هست که از سال بعد جمیعن بریم! چون مثینکه میخوان دبیرای مرد رو بردارن و اینجوری دبیر فیزیک و دیفرانسیل و ادبیات و هندسه تحلیلی و گسسته مون میرن از مدرسه:)) البته احتمالن نمیفته این اتفاق ولی خب اگه واقعن بکنن این کارو به نظرم عاقلانس رفتن از مدرسه :-?

من بابام میخواس از سمپاد ببرتم بیرون چون میگه پدر خودتو در اوردی
ولی من نذاشتم چون واقعا سمپادی بودنو دوس دارم :x

من که اگه برمیگشتم به گذشته هرگز سمپادی نمیشدم...

نچ :o

Back
بالا