اولا کسی بعیده یه اون گیر بده ، بعد هوای مخزن های ما 7 گرم بود ، الآن گیر شما اون 7گرمه ؟به نقل از prs2.M :موقع وزن کشی تو ایران اپن ازمون میخوان مخزن هوارو پر کنیم(برا شوت پنیوماتیک)؟؟؟؟

)به نقل از Soroosh :اصلا هدف اصلی این که ولتاژ بوستر ممنوع شد برا کنترل قدرت بود
که من احتمالا فکر میکنم برا این جهانی این قانونا بردارند

در ایران اپن بله ، ولی در قوانین روبوکاپ جهانی این قانون عوض شده ...به نقل از ديــِــگو :sub-league----------------------------------------------- Open League--------------------------- Light Weight League
--------size / diameter--------------------------------------------- Ø 22.0 cm---------------------------------- Ø 22.0 cm
----------height ------------------------------------------------------------22.0 cm ---------------------------------- 22.0 cm
------------weight----------------------------------------------------------- 2400 g -------------------------------------1100 g
------------ball-capturing zone-------------------------------------------- 3.0 cm------------------------------------ 3.0 cm
------------voltage------------------------------------------------------------ 15.0 V------------------------------------ 12.0 V
با هر ولتاژي نميشه شوتيد :)
قوانين soccer 2013
مصاحبه هم از هر چیزی تو میکرو استفاده کردید و از تمام مدار هاتون میتونن ازتون سوال کنن و اگه به این نتیجه برسن که بلد نیستید ازتون امتیاز کم میکننبه نقل از koko azad :میشه ی خورده اطلاعات در مورد مصاحبه ی ایران اوپن بدید لطفا؟!

نمیشد این کارو کرد دوست من !به نقل از _F A S T & S M A R T_ :اره اما شما که از سخت افزار ما اطلاع نداری ...
تازه ما تابعمون زاویه توپو برمی گردونه و اینکلود شده است....کاری به چپ و راست نداره
البته 50 50 است که درست ج بده با چندتا شرط...
حالا بماند که بعضی تیما همون 10 خطم که شما میگی نزدن! فقط سنسوراشونو موقع تست با دست کور کردن .....![]()
صرفا نویز سنسورای یه سمتو برده بودن بالا، یا مقاومت مولتی ترن هارو تغییر داده بودن
خوب شد قبل از اینکه بریم تو زمین فهمیدیم چپ کدوم وره راست کدوم وره