• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و بررسی فيلم The Dark Knight Rises

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ashitaka
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث و بررسی فيلم The Dark Knight Rises

بابا اون که سریال ۴۰ قسمتیه و هر هفته از تلوزیون پخش میشد به امام حسین میگفت پسر پیامبر ;D :))
حالا من یه جا اشتباهی گفتم بین پسر راس الگول و بعد اصلاحش کردم یعنی ... ؟
بزارش به حساب سریع تایپ کردن و حواس پرتی
بگذریم .
من واقعا تحت تاثیر صدای بین قرار گرفتم . پشت صحنه فیلم رو دیدی ؟

به نقل از NEO :
بابا اون که سریال ۴۰ قسمتیه و هر هفته از تلوزیون پخش میشد به امام حسین میگفت پسر پیامبر ;D :))
حالا من یه جا اشتباهی گفتم بین پسر راس الگول و بعد اصلاحش کردم یعنی ... ؟
بزارش به حساب سریع تایپ کردن و حواس پرتی
بگذریم .
من واقعا تحت تاثیر صدای بین قرار گرفتم . پشت صحنه فیلم رو دیدی ؟
پس من معذرت مي خوام !

خيلي عالي بود ، تام هاردي براي اين جور نقش ها استاد . نه متاسفانه اما به زودي خواهم ديد !

• لایک
امتیازات: NEO

سلام دوستان

فيلم فيلم قشنگي بود همونطور كه گفتم . ولي يك سري اشكال ها هستند كه در سختگير ترين حالت ميشن اينا :

1. تا اواخر فيلم واقعا بين رو شخصيت بزرگي مي دونستيم با هدفي بزرگ ، اما چند دقيقه آخر فيلم به صورت ناگهاني هدفش شد انتقام راس الگول ! كه اين تاثير بدي در ديد تماشاگر داشت .

2.اينكه بين فهميد بتمن كيه خيلي چيز عجيب و غريبي نبود ، چيزي كه از همه اينا بيشتر عجيب بود اين بود كه بليك چه شكلي فهميد بتمن كيه !

3. در بين اينكه همه مردم بتمن رو آدم بدي مي دونند چه طور و چرا يك بچه ( اون پسر توي يتيم خونه ) اينقدر به بتمن علاقه و اميد داشته باشه ؟‌ مگه چيزي بيشتر از بقيه مي دونه ؟

4.اواخر فيلم ، موقع تعقيب و گريز بتمن و اون موشك ها فيلم خيلي حالت بدي به خودش مي گيره و بيش از حد علمي تخيلي ميشه !

5 . اشكال مهم ديگه كه جاهاي ديگه اي هم ذكر شده اينه كه در فيلم يك قطره خون ديده نميشه ! حتي جاهايي كه بودن خون ضروريه .

Back
بالا