وقتی ی چیزیُ از کسی کش میرین (ما تو کلاس که نشسته بودیم اینکارُ میکردیم) ، 6 نفر بودیم، بعد طرف نمی دونس دست کیه. به یکی میگف بده، بعد اون ب بقلیش میگف مثن عهه چرا چیزاشُ کش میدی بهش بده، بعد اونم ب پشتیش میگف، خجالت بکش چرا دزدی می کنی و همینجور هی به هم می گفتیم و اون طرف هم فقط وایساده بود و حرص می خورد. کار خوبیه.
وقتی یکی داره یک چیزیو خیلی با ذوق و آب و تاب تعریف میکنه، چن تا کلمه که میگه هی وسط حرفش با یه حالت تمسخر بگین:خووووب؟!" کلا طرف از تعریف کردن منصرف میشه!!
به یکی که جلوتون هر هر زد زیر خنده و دندوناش تا ته لوزالمعدش مشخص بود بگین : وای ... دندونات چقدر زرده !!!
تا یکی دو ماه برا خنده دارترین چیزا فقط لبخند میزنه !!!
هیچی لجدرآر تر از این نیست که وقتی مامانت کلّی میوه میریزه تو سینکِ ظرفشویی و صدات میزنه که بری بشوریشون، همه رو با آبِ داغِ داغ بشوری تا خراب شن؛ مهمون داشته باشین خیلیبهتره ولی.
+دستکشِ ظرفشویی دستتون کنید که گرمای آب رو خیلی حس نکنید و پوست دستتون نسوزه. "
وقتی یکی به یه چیزی(جکی عکسی و...) کلی میخنده (حالش از این ور به اون ور میشه) و به شما هم میگه فورا بگین این کجاش خنده داره؟ خیلی چرته بابا به چیش میخندی؟!!(حالش دوباره مث قبل میشه باور کنین )
وقتی یکی یه چیز تازه خریده و کلی ذوق کرده برین پیشش بگین اِ این که از مد افتاده هس(کل ذوقاش در اون ثانیه از بین میره )
اگه میخواین حرص یکیو در بیارین هی صداش بزنین وقتی نگاتون کرد گف چیه بگین هیچی و این کارو تا جایی که میتونین تکرار کنین[من همیشه بغل دستیامو تو کلاس اینطوری حرص میدم!!! ]
تو کلاس از ردیف اول شروع کنید، دونه دونه بچه هارو هی با زورُ زحمتُ اینا صدا کنین. مثن هی بگید فلانیُ صدا کنیدُ اینا. بعد که این همه زحمت کشیدین، برگردین بگین سلام! :- " توجه کنید که به تک تک بچه ها باید سلام کنید.
تو خیابون وقتی دارین میرین، بعد یکی عم از اونور میاد ، باید یکی بره اونور که اونیکی رد شه دیگه، خب، بعد هر جلویی تون هر ور رفت شمام برید باهاش، من اتفاقی این کارو می کنم، بعد اونایی که عجله دارن خیلی حرص میخورن. : دی
تو کلاس با بچه ها هماهنگ کنید تا معلم روشو برگردوند وز وز کنید،این تضمینی رو مخه!
وقتی میخوایدTV رو خاموش کنید قبلش صداشو تا ته ببرید بالا نفر بعدی که روشنش می کنه گوشاش بپوکه
قبل هر امتحانی با حس آدمی که اولین روز مدرسشه بپرسید:اجازههههه؟! با خودکار بنویسیم یا مداد؟!
وقتی یکی داره تو اینترنت میگرده یا چت میکنه یا جک میخونه یا خلاصه یه چیزی مث همینا ، همش باش حرف بزنید ازش در مورد همه سوالایی که تو این چند سال ذهنتون رو درگیر کرده بپرسین طفلی تا مرز دیوانگی پیش میره
وقتی مادر یا پدر گرام با تلفن با یه فرد مهمی حرف میزنن دست بزنید و اهنگ شاد بخونید من یه بار اینکارو کردم بابام یه چشم غره رفت اصن آب شدم
کسی که تازه ارتندسی کرده و همه دندوناش درد میکنه و نمیتونه چیزی بخوره برید جلوش چیزای خوش مزه بخورید البته گناهش پای خودتون!
وقتی یکی هندزفری تو گوشش هست و داره آهنگ گوش میده:
1-برید جلوش بایستید.
2-با ایما و اشاره(سایلنت) اینطوری نشون بدید که دارید باهاش صحبت میکنید.
حتی اگه ولوم آهنگ هم پایین باشه.بازم داد میزنه چی داری میگی من نمیشنوم.و در مرحله بعدی هندزفری رو در میاره تا ببینه شما چی میگید.
تبریک میگم.شما موفق شدید.