شب بو کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 499 امتیاز 3,824 نام مرکز سمپاد فرزانگان4|فرزانگان1تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران رشته دانشگاه انسانشناسی 2013/2/22 #31 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید این نیز بگذرد ...
matin320 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,396 امتیاز 11,556 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد II شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه دامپزشک / سیاست 2013/2/22 #32 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز ***** مرده آن است ک نامش به نکویی نبرند.
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز ***** مرده آن است ک نامش به نکویی نبرند.
The Dark Lord کاربر فعال ارسالها 57 امتیاز 244 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نجف آباد دانشگاه دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه داروسازی 2013/3/3 #33 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید همه درد دنیا یه شب درد من نیست...
فرشاد کاربر فوقفعال ارسالها 120 امتیاز 804 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2013/3/3 #35 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید یه کی از دوستام بهم گفت : این تو نیستی که مهمی این مهمه که تو نیستی!
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید یه کی از دوستام بهم گفت : این تو نیستی که مهمی این مهمه که تو نیستی!
mehraz کاربر فوقفعال ارسالها 107 امتیاز 911 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین2 شهر اصفهان 2013/3/3 #36 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ.. ﻣﻦ .. ؟! ﭼﻪ ﺩﻭﺣﺮفی ﻭﺳﻮﺳﻪ ﺍﻧﮕﯿﺰﯾﺴﺖ.. ﺍﯾﻦ ﻣﻦ, ﻧﻪ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻢ.. ﻧﻪ ﻋـﺎﺷﻖ ﻭ ﻧﻪ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﻧﮕﺎﻫﯽ !... ﻓﺮﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺁﻫﻦ ﭘﺮﺳﺖ ﻭ ﭘﺴﺮﺍﻥ ﻣﺎﻧﮑﻦ ﭘﺮﺳﺖ .... ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ ... ﺧﻮﺩ ﺧﻮﺩﻡ ! ﻣﺎﻝ ﺧﻮﺩﻡ ! ﺻﺒﻮﺭﻡ ﻭ ﻋﺠﻮﻝ.. ﺳﻨﮕﯿﻦ.. ﺳﺮﮔﺮﺩﺍﻥ.. مغرور.. قانع.. ﺑﺎ یک ﭘﯿﭽﯿﺪﮔﯽ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺑﯽ ﺣﻮﺻﻠگی ﺯﯾﺎﺩ! ... ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﭼﻬﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﺭﻧﮓ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﺘﯽ ﻧﻪ ﺳﯿﺮﺕ ﺁﺩﻣﯽ, هیچ ﻧﺪﺍﺭﻡ, ﺭﺍﻫﺖ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮ ﺑـــــــﺮﻭ... ﺣﻮﺍﻟﯽ ﻣﻦ ﺗﻮﻗﻒ ﻣﻤﻨــــﻮﻉﺍﺳﺖ
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ.. ﻣﻦ .. ؟! ﭼﻪ ﺩﻭﺣﺮفی ﻭﺳﻮﺳﻪ ﺍﻧﮕﯿﺰﯾﺴﺖ.. ﺍﯾﻦ ﻣﻦ, ﻧﻪ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻢ.. ﻧﻪ ﻋـﺎﺷﻖ ﻭ ﻧﻪ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﻧﮕﺎﻫﯽ !... ﻓﺮﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺁﻫﻦ ﭘﺮﺳﺖ ﻭ ﭘﺴﺮﺍﻥ ﻣﺎﻧﮑﻦ ﭘﺮﺳﺖ .... ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ ... ﺧﻮﺩ ﺧﻮﺩﻡ ! ﻣﺎﻝ ﺧﻮﺩﻡ ! ﺻﺒﻮﺭﻡ ﻭ ﻋﺠﻮﻝ.. ﺳﻨﮕﯿﻦ.. ﺳﺮﮔﺮﺩﺍﻥ.. مغرور.. قانع.. ﺑﺎ یک ﭘﯿﭽﯿﺪﮔﯽ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺑﯽ ﺣﻮﺻﻠگی ﺯﯾﺎﺩ! ... ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﭼﻬﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﺭﻧﮓ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﺘﯽ ﻧﻪ ﺳﯿﺮﺕ ﺁﺩﻣﯽ, هیچ ﻧﺪﺍﺭﻡ, ﺭﺍﻫﺖ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮ ﺑـــــــﺮﻭ... ﺣﻮﺍﻟﯽ ﻣﻦ ﺗﻮﻗﻒ ﻣﻤﻨــــﻮﻉﺍﺳﺖ
aida_hn کاربر فعال ارسالها 21 امتیاز 40 نام مرکز سمپاد farzanegan1 شهر kerman رشته دانشگاه عمران 2013/3/5 #37 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید وقتی یکی داره قربون صدقت میره و بهت میگ دوستت دارم تو چشاش نگاه کن ی لبخند ملیح بهش بزن سرتو بذار رو شونش در گوشش آروم بگو تو اون مدرسه ای ک تو درس خوندی من ی زمانی مدیرش بودم))))
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید وقتی یکی داره قربون صدقت میره و بهت میگ دوستت دارم تو چشاش نگاه کن ی لبخند ملیح بهش بزن سرتو بذار رو شونش در گوشش آروم بگو تو اون مدرسه ای ک تو درس خوندی من ی زمانی مدیرش بودم))))
shinymoon کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 291 امتیاز 2,674 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر tbriiizzzz سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی 2013/3/5 #38 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خوبی؟ کلمه ای ساده ولی بعضی اوغات غوغا میکند......!!!!! :)
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خوبی؟ کلمه ای ساده ولی بعضی اوغات غوغا میکند......!!!!! :)
hony moon کاربر فعال ارسالها 37 امتیاز 108 نام مرکز سمپاد farzanegan arak شهر اراك دانشگاه اراک رشته دانشگاه پرستاری 2013/3/14 #39 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید گفتم كه كي ببيخشي بر جان ناتوانم/ گفت آن زمان كه نبود جان در ميانه حائل
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید گفتم كه كي ببيخشي بر جان ناتوانم/ گفت آن زمان كه نبود جان در ميانه حائل
maria16 Unknown ارسالها 414 امتیاز 1,157 نام مرکز سمپاد 1 شهر طهران سال فارغ التحصیلی 1398 2013/3/14 #40 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید بــــــــــــــاران بـــــــــــــــاشد تـــو بــــــــــــــاشی یک خـــیابان بـی انتـــــها بـــه دنــــیا میگـــــویم ـخـــــــــــــــــــداحـــــافظــ
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید بــــــــــــــاران بـــــــــــــــاشد تـــو بــــــــــــــاشی یک خـــیابان بـی انتـــــها بـــه دنــــیا میگـــــویم ـخـــــــــــــــــــداحـــــافظــ