sadra_s کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 315 نام مرکز سمپاد بهشتی شهر لاهیجان سال فارغ التحصیلی 96 2014/12/15 #171 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید موفقیت انجام کارهای عادی به صورت خارق العاده است. جیم ران
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید موفقیت انجام کارهای عادی به صورت خارق العاده است. جیم ران
tinaradvand کاربر حرفهای ارسالها 325 امتیاز 3,076 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 شهر تهران مدال المپیاد نقره دوره 11 المپیاد نجوم و اخترفیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه عمران 2015/3/29 #172 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید اگر انسانی، انسانی را به خاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه مرتکب شود. امام صادق علیه السلام
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید اگر انسانی، انسانی را به خاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه مرتکب شود. امام صادق علیه السلام
محمّد محمّد فارغالتحصیل ارسالها 957 امتیاز 4,412 نام مرکز سمپاد شيخ انصاری شهر دزفول سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه صنعتیشریف رشته دانشگاه نرمافزار 2015/3/29 #173 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید × من و تو بهترين دوستاي هميم هوم؟ + نه، من و تو صميمي ترين و بهترين دوستاي هميم كه اين حالت هيچوقت از بين نميره... -بهترين ديالوگ زندگي-
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید × من و تو بهترين دوستاي هميم هوم؟ + نه، من و تو صميمي ترين و بهترين دوستاي هميم كه اين حالت هيچوقت از بين نميره... -بهترين ديالوگ زندگي-
sadra_s کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 315 نام مرکز سمپاد بهشتی شهر لاهیجان سال فارغ التحصیلی 96 2015/4/18 #174 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید دلــــــــم را به دلـــــت گره میزنم..... یــــکی زیـــر.... یـــکی رو...... مـــــادر بزرگم میگفت ..... فـــرش دستباف مـــرگ ندارد
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید دلــــــــم را به دلـــــت گره میزنم..... یــــکی زیـــر.... یـــکی رو...... مـــــادر بزرگم میگفت ..... فـــرش دستباف مـــرگ ندارد
sadra_s کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 315 نام مرکز سمپاد بهشتی شهر لاهیجان سال فارغ التحصیلی 96 2015/4/18 #175 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید وقــــتی باران میبارد همــــه ی پرندگان دنبال سر پناهند امــــــــآ عقــــاب برای اجتناب از خـــــــیس شدن بالای ابـــر هـــــا پــــــــــرواز میـــــکند
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید وقــــتی باران میبارد همــــه ی پرندگان دنبال سر پناهند امــــــــآ عقــــاب برای اجتناب از خـــــــیس شدن بالای ابـــر هـــــا پــــــــــرواز میـــــکند
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,257 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/4/22 #176 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خدایی را که به اجبار به یاد آوری بی اختیار فراموشش خواهی کرد....(حامد ظفری)
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خدایی را که به اجبار به یاد آوری بی اختیار فراموشش خواهی کرد....(حامد ظفری)
hamed.yas کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 547 امتیاز 6,501 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد1 شهر مشد سال فارغ التحصیلی 1345 مدال المپیاد مدال تو مشتم بود.از چنگم درآور رشته دانشگاه پزشک. دکتر. طبیب 2015/5/18 #177 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید جای مردان سیاست بنشانید درخت که هوا تازه شود.
alma.t کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 66 امتیاز 281 نام مرکز سمپاد hell! شهر tehran سال فارغ التحصیلی 1396 2015/5/18 #178 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید نمیدونم باید اینجا بگم یا نه خواهش میکنم اسپم حساب نکنین من یه جمله ی فوق العاده قشنگ و آرامش بخش میخوام ک شب روز قبل از کنکور برای یکی از دوستای کنکوریم اس بدم میشه از این نمونه جملات بذارین لطفا؟ :)
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید نمیدونم باید اینجا بگم یا نه خواهش میکنم اسپم حساب نکنین من یه جمله ی فوق العاده قشنگ و آرامش بخش میخوام ک شب روز قبل از کنکور برای یکی از دوستای کنکوریم اس بدم میشه از این نمونه جملات بذارین لطفا؟ :)
tara.7 کاربر فعال ارسالها 63 امتیاز 474 نام مرکز سمپاد farz1 شهر esfahan 2015/5/18 #179 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید دوستت دارم.............
Y.Yousefi.Asl کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 77 نام مرکز سمپاد Farzanegan 2015/5/18 #180 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید اگر عقل امروز را داشتم اشتباهات دیروز را نمی کردم و اگر اشتاباهات دیروزم نبود عقل امروزم را نداشتم ..!
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید اگر عقل امروز را داشتم اشتباهات دیروز را نمی کردم و اگر اشتاباهات دیروزم نبود عقل امروزم را نداشتم ..!