چند صفحه پیش در این رابطه که پوشش افراد (دخترها) چه مقداری باشه صحبت شد فکر کنم! دیگه بحثی نمیمونهولی فک کنم دارم میگم ف کنم دوچرخه سواری برای بانوان اشکال داشته باشه با توجه به وضع حجابی که دخترا باهاش میان تو خیابون دوچرخه سواری میکنن

ابن معنیو تنهایی بهش پی بردی؟شاید باورت نشه ولی خیلی دیدم دختری که برای جلب توجه چادر سر میکنه!البته مثل آدم که نه!به نقل از alihhh :چادر معنیش برای زن و دختر اینه:
"ای پسر یا مردی که میخوای به من تیکه بندازی و اذیت کنی من از اوناش نیستم"
پس دوچرخه سواری خودش زمینه ی اینو ایجاد میکنه

نگاه كنين اصن اين حرف غلطه كه اكثر اونايي كه موافقن دخترنبه نقل از alihhh :به نظر من اکثر اونایی که موافقن دخترن
یه چیزی که هست فرهنگ مردمه مثلن شما نمیدونین وقتی یه دختر دوچرخه سواری میکنه و یه پسر میبینه چه چیزا که نمیگه من خودم دیدم که میگم
ولی فک کنم دارم میگم ف کنم دوچرخه سواری برای بانوان اشکال داشته باشه با توجه به وضع حجابی که دخترا باهاش میان تو خیابون دوچرخه سواری میکنن البته من هنوز درباره اشکال ششرعی براتون ازدفتر مرجع تقلید میپرسم
اين تفسيرو بايد بديم ويكيپديابه نقل از alihhh :چادر معنیش برای زن و دختر اینه:
"ای پسر یا مردی که میخوای به من تیکه بندازی و اذیت کنی من از اوناش نیستم"
پس دوچرخه سواری خودش زمینه ی اینو ایجاد میکنه

نكته اينجاست كه بنظرمن حجاب ماله ١٥٠٠ ساله عربهاستبه نقل از alihhh :اولا به اون دوستی که گفته بودن حجابم به هیچ کسی ربط نداره:حجاب طبق دسشتورات قرآن و ائمه امری اجتماعییه.
به کیان عزیز:من نگفتم هرچی زنه که چادر نمی پوشه از اوناشه من میگم که اون داره به طور ناخودآگاه به پسر اینو میفهمونه
در ضمن اینی که گفتی دخترای باحجاب سبکن و غیره:من میگم که شما نباید به استثنائاتی که دیدی قضاوت کنی.
و البته درسته که مردا باید به خودشون زحمت بدن اما زناهم باید یه حدودی رو که دین مشخص کرده رعایت کنن.

ديگه منتظر بودم كه شما بگين امكان داره كه زنها دوچرخه سواري كنن يا نهبه نقل از alihhh :برای اون دوخط اول درمورد حجاب:
اگه حجاب الان نیازی نیست،پس این همه فساد و تجاوز برا چیه؟
و یه مورد دیگه اینه که اخلاق همیشه باید حفظ بشه و به زمان محدود نیست
بله اگه خانومها با حجاب و طبق قوانین قرآن و حکومت دوچرخه سواری کنن امکانش هست مسابقات دو چرخه سواری بانوان و فقط بانوان برگزار بشه که عیبی هم نداره ولی حجاب در این مسابقه هم اهمیت بالایی داره

ماشاللهبه نقل از alihhh :منم نگفتم به حرف من گفتم اگه حجاب رعایت بشه اونوقت زمینش فراهم میشه
این آمار تجاوز رو از کجا اوردین؟حجاب همیشه نیازه بحثش خیلی مفصله من 1 ساعت میتون صحبت کنم ولی باید اولش مطالعه کنم/