Radikal
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- داغ دیده ام بعله!
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- سیاستگذاری علم و فناوری
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا
یک سوال میپرسم بی طرفانه جواب بدید!!!
چند درصد پسر ها پینگ پنگ بازی میکنند؟
چند درصد پسر ها دوچرخه سوری میکنند!؟
اگه شما واقعاً بی طرفانه قضاوت کنید تعداد پسر هایی که دوچرخه سواری میکنند بیشتر از پسر هایی هست که پینگ پنگ بازی میکنند!
دلیلش هم میتونه کاربردش در جامعه باشه!
راحت کردن نقل و انتقال ، ورزشی مناسب برای تناسب اندام ، در دسترس بودن و ...!!!
خب بدیهیه که اگر برای پسر ها دوچرخه سواری ممنوع شه واکنش شدید تر از پینگ پنگه!!!
در بالا هم گفتم بیشترین کاربرد دوچرخه برای حمل و نقل ــه!
مسیرهایی رو میشه با دوچرخه در مدت زمان خیلی کمتری طی کرد!
به طور خلاصه کم خرج و پر کاربرد!
چه منبع موثقی! :)
رفتید تو چهار تا پارک سوال کردید، مشاهده کردید، نتیجه گیری کردید ، حکم هم صادر کردید!!!
عالیه اصلاً!
شما برای جکم کلی صادر کردن نیاز به منابع موثق تر و مورد تایید تری دارید!!!
به نقل از نـاطـــق :فردا ورزش پینگ پنگ رو برای خانم ها ممنوع کنند آیا همچین واکنش هایی رو میبینیم؟
یک سوال میپرسم بی طرفانه جواب بدید!!!
چند درصد پسر ها پینگ پنگ بازی میکنند؟
چند درصد پسر ها دوچرخه سوری میکنند!؟
اگه شما واقعاً بی طرفانه قضاوت کنید تعداد پسر هایی که دوچرخه سواری میکنند بیشتر از پسر هایی هست که پینگ پنگ بازی میکنند!
دلیلش هم میتونه کاربردش در جامعه باشه!
راحت کردن نقل و انتقال ، ورزشی مناسب برای تناسب اندام ، در دسترس بودن و ...!!!
خب بدیهیه که اگر برای پسر ها دوچرخه سواری ممنوع شه واکنش شدید تر از پینگ پنگه!!!
در بالا هم گفتم بیشترین کاربرد دوچرخه برای حمل و نقل ــه!
مسیرهایی رو میشه با دوچرخه در مدت زمان خیلی کمتری طی کرد!
به طور خلاصه کم خرج و پر کاربرد!
یکم به درون خودتون برگردید...مقصود حرفم همه نیستن اما اکثریت دخترایی که دوچرخه سواری میکنن فکر نمیکنم جنبه ی ورزشیشو در نظر بگیرن...شمایی که ورزش میکنی کار درستی انجام میدی اما سری به پارک ها بزنید و ببینید اکثر دخترا چرا سوار دوچرخه هسن
من بخاطر این تاپیک اکثر پارک های اصلی شهر که محل دوچرخه سواریه رفتم...بی دلیل صحبت نمیکنم...وقتی بیش از نود درصد از دخترا برای کار دیگری دوچرخه سواری میکنند شما میشوید چوب تری که باید بسوزد...تقصیر اسلام و جامعه هم نیست...هم نعانتان کار را خراب کردند:)
ایشون درست گفتن...مصونیته...البته اگر شما کلا با حجاب و این چیز ها و در کل اسلام مشکل نداشته باشید(که در پی بحث های مکرر میدانم مشکل دارید)
فکر خوانی؟ من حرفی از فکر خوانی زدم؟
دوستانی که منو میشناسن میدونن اگر بگم تحقیق میدانی انجام دادم یعنی بی برو برگرد رفتم سوال پرسیدم فیش برداشتم با سند و مدرک...رو هوا حرف زدن کار امثال من نیست....
و در ضمن بیش از پنجاه درصدشون هم فکر خوانی نیاز ندارن...کافیه ده دقیقه زیر نظرشون بگیری و بعد ببینید چه اتفاقی میفته
مصونیت ایجاد کردن حجاب در تاپیک خودش مفصل مطرح شده...میتونید یه سر بزنید چون اینجا گفتنش بی ربطه فکر میکنم
چه منبع موثقی! :)
رفتید تو چهار تا پارک سوال کردید، مشاهده کردید، نتیجه گیری کردید ، حکم هم صادر کردید!!!
عالیه اصلاً!
شما برای جکم کلی صادر کردن نیاز به منابع موثق تر و مورد تایید تری دارید!!!