• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دوچرخه سواري دخترا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شاكسول
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون راجع به دوچرخه سواري دخترا چيه؟

• بله موافقم!

رای‌ها: 385 67.1%
  • خوبه ولي بستگي به فرهنگ جامعه داره!

رای‌ها: 126 22.0%
  • موافق نيستم!

رای‌ها: 26 4.5%
  • با توجه به فرهنگ جامعه موافق نيستم!

رای‌ها: 37 6.4%

• رای‌دهندگان
    574
  • Poll closed .
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا

تو شهر ما که فرهنگش هنوز جا نیوفتاده

به نقل از Bahar_R :
خوب مسخره کنن تو که میدونی کارت مشکلی نداره ؟ دیگه وقتی به خودت اطمینان داری و مشخصه که بقیه اشتباه می کنن دلیلی نداره به حرفشون توجهی کنی . ;D
خوب انگشت نما شدن بدتر از این حرفاست به حرف می تونی بگی بی توجه میشم ولی اون موقع نمیشه بی توجه بود ;D

به نقل از .•کـآزِت•. :
خوب انگشت نما شدن بدتر از این حرفاست به حرف می تونی بگی بی توجه میشم ولی اون موقع نمیشه بی توجه بود ;D

دو نفر که نمیشناسنت مسخره ت کنن چی میشه مگه؟

به نقل از .•کـآزِت•. :
اینجوریم نمیشی دیگه بابا . آدم که نکشتی ;D ضمنا حق با توئه اگر واقعا اذیتت می کنن میتونی اعتراض کنی بهشون .
من دقیقا میدونم این قضیه چجوریه چون توی شرایطش بودم . مثلا اینکه با تعجب نگات کنن یا با تمسخر ، گاها بهت چشم غره هم برن بعضی همسایه های گرامی (تازه کسایی که هر روز میبینم نه غریبه ی تو خیابون که یه بار میبینی بعد دیگه نمیبینیش ! ;D ) .
البته وقتی این کارو می کنن منم بعضی وقتا بر میگردم یه جواب دندون شکن بهشون میدم که تا مدتی ساکت شن ;D
من شخصا ترجیح میدم این مسائل رو تحمل کنم ولی کاری که دوست دارم و منطقیه انجام بدم .

به نقل از .•کـآزِت•. :
خخخخ....ولی ادم یه جور عجیبی ضایه میشه ;D
مثلا دو نفر مسخرتون میکنن بعد دوباره کار خودتونو تکرار میکنید بعد دوباره این تمسخره بیش تر فرهنگ پیدا میکنه که عاغا هر جا دخدری میبینن که سوار دوچرخس مسخرش کنن :-w
وقتی زمین بخوری جلو کلی ادم دیگه خیلی ضایس ینی عند ضایگی ;D
تازه بعضی وقتا ممکنه چن نفر با دوچرخه بیافتن دنبالت اذیتت کنن :-L

در هر جامعه ای آدم مریض وجود داره... اگه میتونی به مسخره شدن و تیکه شنیدن اهمیت ندی برو تو خیابون دوچرخه سواری کن
اگه نمیتونی برو پیست دوچرخه سواری...

به نقل از .•کـآزِت•. :
خخخخ....ولی ادم یه جور عجیبی ضایه میشه ;D
مثلا دو نفر مسخرتون میکنن بعد دوباره کار خودتونو تکرار میکنید بعد دوباره این تمسخره بیش تر فرهنگ پیدا میکنه که عاغا هر جا دخدری میبینن که سوار دوچرخس مسخرش کنن :-w
وقتی زمین بخوری جلو کلی ادم دیگه خیلی ضایس ینی عند ضایگی ;D
تازه بعضی وقتا ممکنه چن نفر با دوچرخه بیافتن دنبالت اذیتت کنن :-L
تو هم اونارو مسخره کن و عقب مونده بودنشونو به رخشون بکش ;D
خوب تو پیاده هم زمین بخوری امکان اینکه مسخره بشی هست بعضی افراد بیماری دیگر آزاری دارن اصولا :-"
در کل به نظرم یه ذره بستگی به شخصیت خودت داره که به مزخرفات آدمای بی فرهنگ بتونی بی توجهی کنی یا اذیت بشی .
ولی واقعا به نظرم کنار گذاشتن کاری که دوس داری بخاطر حرف بقیه غلطه .

هیچ اشکالی وجود نداره من خیلی دوست دارم بعضی اوقات به جای ماشین با دوچرخه برم دانشگاه یا جاهایی که کار دارم ولی حیف که خونمون نزدیک نیست و هم اینکه تو اتوبان خطر ناکه دوچرخه سواری کردن ولی اگه uni من یا بیمارستان‌هایی باید توشون باشم تو محلمون بود خیلی دوست داشتم حداقل هفته ای یک بار با دوچرخه برم

من هنوز هم درک نکردم این مشکلو ! چرا برا دخترا عیبه؟ من خودم خیییییلی دوس داشتم از خونه به مدرسه با دوچرخه برم ! اگه میشد چه فازی میداد ;D \:D/

به نقل از hosseinsohrabi :
من با دوچرخه سواری و ورزش خانم ها موافقم و هیچ مشکلی ندارم ولی به شرطی که خانم ها با پوششی مناسب و به طوری که برای جامعه هنجار هست رفتار کنن نه اینکه بخوان با دوچرخه سواری جلب توجه کنن. :لایک
حرف شما هم درسته.اما اگر هم مشکلی داشته باشه کسی حقی نداره همه ی شهروندا چه مرد و چه زن حقی تو جامعه ی خودشون دارن اگر هم برای جلب توجه باشه مخاطب باید عاقل باشه. این توجیه خوبی نیست که پوشش نامناسب ازادی رو می گیره

من که خیلی شیک و مجلسی پا شدم رفتم مدرسه با دوچرخه :>

Back
بالا