Kindboy
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- المپیاد 0 و 1:دی
- دانشگاه
- دانشگاه پایتخت:دی
- رشته دانشگاه
- سیم کشی کامپیوتر(!)
پاسخ : فرزانگان تهران[2-3-4-6-7]

این ها اکثرا حرف های طنز آمیز و واقعا خنده داری هست! آدم باید به خودش ایمان داشته باشه! هوش بالا و امکانات فراوون اصلا معیاری نیست که یکی به خاطر نداشتنش بگه من نمیتونم!اون تلاشه که اگه نباشه آدم باید بگه خاک بر سرم!به نقل از ninja :مي دوني چيه ؟ الان وقتي من خوندم شما 40 نفرين نزديك بود صندليمو خيس كنم !!!!!!!!!!!!
ببين جو خيلي ترسناكي از بچه هاي تهران براي ما درست كردن . اما من هميشه خودم احترام زيادي براي تهراني ها داشتم چون به نظرم خيلي با حال و فعال اند .... نمي دونم چه جوري بگم اما هميشه به ما مي گفتن تهرانيا اين كارو مي كنن مثلا كلاس فرانسوي و زباناي ديگه علاوه بر انگليسي دارن اصلا قبل ز اينكه به راهنمايي وارد بشن همه تافل مي گيرن ... بعدت اينقدر مي خونن ( البته از نظر من خيلي باهوش و باهوش ترين سمپاده )... خلاصه اينكه مي گن تا تهرانيا هستن شما دور المپياد و اينا رو خط بكشيد چون اونا اينقدر باهاشون كار مي شه و مي خونن كه ديگه شما ها نمي تونيد ..... مي شه از المپياد براي من بگيد بخصوص زيست .
....
خيلي سمپاد تهران باحاله؟؟؟؟؟؟؟ ............. :P :P :P :P :P :P :P

زبانهای بچه ها خیلی خوب که اون هم دلیلش اینکه تو اموزشگاه های زبان زبانشون رو ادامه دادن ولی نزدیک به گرفتن تافلن
 زبانهای بچه ها خیلی خوب که اون هم دلیلش اینکه تو اموزشگاه های زبان زبانشون رو ادامه دادن ولی نزدیک به گرفتن تافلن  
 نه خواهر من این خبر ها نیست، این ها همش به خاطر بی اطلاع بودن هست! حقیقت متفاوته نه تو مراکز تهران بلکه همه جا! ولی پژوهشی رو خیلی خوب کار می کنند این قسمتش راسته!
 نه خواهر من این خبر ها نیست، این ها همش به خاطر بی اطلاع بودن هست! حقیقت متفاوته نه تو مراکز تهران بلکه همه جا! ولی پژوهشی رو خیلی خوب کار می کنند این قسمتش راسته! 

)
 ) چه بی ذوق!  ???
 چه بی ذوق!  ???