• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وظايف ما در قبال ديگران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Bahar.no
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : وظايف ما در قبال ديگران

به نقل از ســــــهیل :
در عرفان میگن که اول خودت رو کامل بشناس بعد برو سراغ دیگران
به همین دلیل تفکر اینکه "انسان ها می آیند تا شما رو از خود غافل کنند" پیش میاد .
و مهم ترین قسمت اینه که تو اگه برای کسی کاری انجام میدی هیچ انتظاری نداشته باشی
در حقیقت اون کار رو برای رضای خدا و خودت انجام بدی

میشه بپرسم چی باعث شد موضوع رو به عرفان ربط بدید؟ :-?
وظایف فقط شامل وظایف قانونی و اجباری ما نیستن! مثل وظیفه ای که در قبال افراد خانواده داریم.
وظایفی که به ما گفته نشدن و درحقیقت وظایفی که در لحظه پیش میان . مثل موقعیت جدیدی که احساس میکنی الان باید فلان کارو انجام بدم.

+ گاهی انقدر به دیگران بها میدیم که خودمون رو بی ارزش تر از همه میبینیم. و عدم شناخت ازخود= غفلت از خود.

من فکر میکنم وظايف ما در قبال ديگران فقط اونایی نیست ک قانون برامون اجبار کرده و اگر انجام ندیم قانون شکنی کردیم.......یه سری وظايف ما انسایه یعنی درسته ک هیچ قانون اجتمایی براش وجود نداره ولی قانون انسانیت میگه باید انجامشون بدی .....کمک کردن هم از همین قبیل وظايفه.....

به نقل از NT :
من فکر میکنم وظايف ما در قبال ديگران فقط اونایی نیست ک قانون برامون اجبار کرده و اگر انجام ندیم قانون شکنی کردیم.......یه سری وظايف ما انسایه یعنی درسته ک هیچ قانون اجتمایی براش وجود نداره ولی قانون انسانیت میگه باید انجامشون بدی .....کمک کردن هم از همین قبیل وظايفه.....

کمک کردن جزو وظایف انسانیه . مسئله اینه که فقط وقتی کمک میخوای بهت کمک کنن یا اینو وظیفه ی خودشون بدونن که حتی اگه کمک خواستن به صورت لفظی نبود کمک کنن . هر نوع کمکی . روحی ،مالی، ...

وظیفه ما درقبا ل دیگران فکر میکنم کمک به هم نوع باشه ...وبا اونا کمک کنیم درشرایط سختی زندگی درکنارشون باشیم وجود مابرایش.ون قوته قلبی باشه ;;)

Back
بالا