- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- مدال المپیاد
- قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- شهید باهنر کرمان / شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضی :x
پاسخ : پنجمین همایش علوم پایه سمپاد*کرمان*
بعد یه نکته دیگه هم که هست اگه قرار باشه به هر تیم به اندازه اعضاشون بدن به طبع باید قبلش برای هر تیم 3 تا لوح در نظر بگیرن ولی اگه تیم برتر یه نفره باشه بهش یدونه بدن.
ولی اون مسئله نتونم بینی وجود داره به نظرم.
بعدشم شما در نظر بگیرید اینا هزینه لوحشون باید 3 برابر شه و این خودش خیلی میشه شما برای یه تیم رو حساب نکنید به نظرم پارسال به
حداقل 20 تا تیم جایزه داده شد .
و لوحی رو هم اگه 100 هزار تومان بگیرید به جای 2 میلیون باید 6 میلیون هزینه شه و این خودش خیلیه
(هرچند که به من چه )
نه بحث فروختن و اینا نیستبه نقل از مـَـ.هـیـا :ولی فک نمیکنم یه لوح تقدیر قیمت خیلی زیادی داشته باشه که به اون قضیه پول زیاد لطمه بخوره!!!
و اینکه مسلما مقاله ای سه نفر براش زحمت کشیدن،زحمت سه نفر پشتشه و از طرف دیگه کسی که یه نفره مقاله داده،کل جایزش ماله خودشه و جایزش بین سه نفر تقسیم نمیشه!
+هست کسی که اینقد بخیــل(!) باشه بگه نه اون گروه سه نفره بود به اون سه تا لوح تقدیر دادین به من یکی؟؟؟!!
مثلن میتونه بره لوح تقدیره رو بفروشه پول بگیره![]()
بعد یه نکته دیگه هم که هست اگه قرار باشه به هر تیم به اندازه اعضاشون بدن به طبع باید قبلش برای هر تیم 3 تا لوح در نظر بگیرن ولی اگه تیم برتر یه نفره باشه بهش یدونه بدن.
ولی اون مسئله نتونم بینی وجود داره به نظرم.
بعدشم شما در نظر بگیرید اینا هزینه لوحشون باید 3 برابر شه و این خودش خیلی میشه شما برای یه تیم رو حساب نکنید به نظرم پارسال به
حداقل 20 تا تیم جایزه داده شد .
و لوحی رو هم اگه 100 هزار تومان بگیرید به جای 2 میلیون باید 6 میلیون هزینه شه و این خودش خیلیه

(هرچند که به من چه )

گند خورده بود بهشون !!