- نام مرکز سمپاد
- ش.م
- شهر
- TBZ
این TA و RA که تو پذیرش گرفتن خیلی کمک میکنه چطور میشه شد؟
ما هم اکثرا نمیدونیم چی هس اصن . بعد یکی از ورودی هامون به همکلاسیای دبیرستانش (فک میکنم رشته های انسانی همچین مفهومی رو ندارن اصلنمن از دوستام پرسیدم که حتی حقوق میخوندن
حالا اقتصادو اینا رو نمیدونم دیگه
)اعلام کرده TA شده
چکار میکنه براتون؟
این دختره ادمین گروهه صرفا 

میری اتاق استاد بعد صداتو نازک میکنی میگی اســـتاد ؛؛؛؛؛؛؛)این TA و RA که تو پذیرش گرفتن خیلی کمک میکنه چطور میشه شد؟

آخه درس های اکثر رشته های انسانی درس های مفهومی یا به نوعی متنی هستند. با چیزی به اسم مسئله رو به رو نیستید. اما خب مثلا اقتصاد باید ریاضی و آمار و خرد و کلان و سنجی و اینا پاس کنن که مسئله س. ریاضیاته. اینجور درس ها حل تمرین دارن.فک میکنم رشته های انسانی همچین مفهومی رو ندارن اصلنمن از دوستام پرسیدم که حتی حقوق میخوندن
TA فارسیش همون حل التمرینه؟میری اتاق استاد بعد صداتو نازک میکنی میگی اســـتاد ؛؛؛؛؛؛؛)
-
+ میشه من تیایتون بشم؟
- اوکی.
اگه پسری که باید بشینی سر کلاسا خوب گوش کنی و آخر ترم هم راضی باشه ازت. بعد میری به استاد درخواست تیای شدن میدی.
در مورد تیای من یه سری چیزا بهتون بگم؛ توی یه سری از واحدا استاد کار خاصی نمیکنه و خب تیای هم میتونه کاری نکنه ولی خب کسایی که اون واحد رو میخوان پاس کنن چه بهتر که یاد بگیرن درس رو و با پایهی خوب بیان بالا. کلا تیای بیخیالی نشین در آینده.
ما این ترم یکی از واحدامون اینطوری بود که 9 نمره دست تیای بود و ازون ور هم یکی دیگه از واحدامون 0 نمره دست تیای بود. کلا سعی کنید تیای خوبی باشید ولی همینطوری نمره ندید چون بعدا متوجه میشن ملت چه کلاهی سرشون رفته اگه خوب یاد نگیرن درس رو.
دیگه اینکه تیای شدن دنگ و فنگ داره یکم هم بهتون پول میدن که اصلا نمیصرفه ولی خب شما ترم سه که بشید میتونید تیای بشید و تا اون موقع چم و خم کار تا حد خوبی دستتون اومده.
ریسرچاسیستنت هم فعلا زوده. کلا ترم اول خندهداره به فکر ریسرچ باشید. یکم بگذره خودتون میفهمید چرا. در کل تا عادت کنید به مدل دانشگاه وقت میبره و هروقت عادت کردید اون موقع به فکر تیای شدن و ... باشید.

بله میتونی اگ استاد قبول کنه که معمولا قبول میکنن... ولی در 99/9999999999999 درصد مواقع سر کلاس خودتم حال نداری بری بشینی چه برسه سر کلاسای دیگ...یه سوال شاید مسخره داشتم.توی دانشگاه میشه رفت سر کلاس دانشکده های دیگه نشست؟ مثلا اگه کسی دانشگاه تهران مهندسی میخونه میتونه بره سر "بعضی" از کلاس های دانشکده اقتصاد یا علوم سیاسی یا ... بشینه؟
من به شدت با این ذوق رفتم و اتفاقا اقتصاد هم جزو چیزایی بود که مدنظرم بودیه سوال شاید مسخره داشتم.توی دانشگاه میشه رفت سر کلاس دانشکده های دیگه نشست؟ مثلا اگه کسی دانشگاه تهران مهندسی میخونه میتونه بره سر "بعضی" از کلاس های دانشکده اقتصاد یا علوم سیاسی یا ... بشینه؟

سلام.ماینور کردن فکر نکنم مدرک بهت بدن. ولی برای رزومه میتونه مفید باشه و البته خب علم تجربش به درد کارت میخورهقانون دو رشته ای هنوز هست ؟
اگه نیست ک هیچی .
اگر هست ،
این یه خورده تخصصیه ، اما اگر کسی می دونه لطف کنه بگه .
هوافصا و مکانیک چند واحد اختلاف دارند ؟ یعنی اگر کسی بخواد دو تا مدرکش رو با هم بگیره ، چقدر باید بیشتر زحمت بکشه ؟
فکر کنم منظورشون دورشته ای به طور کامل بود.چون رشته ماینر فقط دروس اصلیش رو میخونی.البته اینجور که من شنیدم.سلام.ماینور کردن فکر نکنم مدرک بهت بدن. ولی برای رزومه میتونه مفید باشه و البته خب علم تجربش به درد کارت میخوره

نه تهران هم نداره غیر از کامپیوتر.این ماینور میجر خوندن رو فقط دانشگاه تهران و شریف دارن؟

قانون دو رشتهای رو میخوان حذفش کنن و خب درسته این کار واقعا. ببینید؛ شما بیاین دانشگاه واقعا یه رشته رو هم شاید حالشو نداشته باشید بخونید.قانون دو رشته ای هنوز هست ؟
اگه نیست ک هیچی .
اگر هست ،
این یه خورده تخصصیه ، اما اگر کسی می دونه لطف کنه بگه .
هوافصا و مکانیک چند واحد اختلاف دارند ؟ یعنی اگر کسی بخواد دو تا مدرکش رو با هم بگیره ، چقدر باید بیشتر زحمت بکشه ؟
آره میخوان بیارن ولی خب طول میکشه. البته به شماها میرسه حتما.ولی امیرکبیرم ماینور داره ها .
یعنی ماینور و دورشته ای احتمالش تو شریف و امیرکبیر فک کنم خیلی بیشتر تا تهران .
+تهران ک رفتم با شوق و شعف فراوان داشتن می گفتن ما ماینور می خوایم بیاریم تازه![]()
نه.برا ما موقع ثبت نام یه فرم دادن.بعد اواسط ترم بود رفتیم یه جایی بینایی اینارو سنجیدنجدید الورود ها تست سلامت میدن؟ اگه آره ازمایش خون و اینام هست؟
قد و وزن ایناتو بعضی رشته های اینجوری نیست،مثلا رشته ما بچه های دو رشته ای توش خوبن که باشن. مثلا یکی کامپیوتر و روان شناسی می خونه، می ره تو زمینه های نوروساینس می ترکونه. یکی فلسفه و روان شناسی می خونه ته توی این نظریه ها رو در میاره و الخقانون دو رشتهای رو میخوان حذفش کنن و خب درسته این کار واقعا. ببینید؛ شما بیاین دانشگاه واقعا یه رشته رو هم شاید حالشو نداشته باشید بخونید.
ما علوم انسانی ایم و برای بعضی درسا تی ای داشتیم ، ولی معنیش با حلت های فنی ها متفاوت بود، دانشجوهای نورچشمی دکترای استادا بودن که بعضی وقتا یه قسمت هایی از درس رو ارائه می دادن ، یا کوییز می گرفتن، یا تکلیف بهشون می دادیم صحیح می کردن یا مثلا آزمایشگاهی اگه بود و از این جور کارا. استادای ما خیلی پیرن معمولا، یه بار با یه دانشگاه پیام نوری صحبت میکردم، استادهاشون از لحاظ سن و تحصیلات یه چیزی شبیه تی ای های ما بودن(احساس فخر کردم؟ نه بابا حسرت خوردم، معمولا نیم ساعت درس با تی ای ها، از ده ساعت درس با اساتید بیشتر مطلب داره، آخه این جوون های طفلی جرات ندارن هشتاد درصد وقت کلاس خاطره تعریف کنن و بحث سیاسی متکلم وحده راه بندازن)فک میکنم رشته های انسانی همچین مفهومی رو ندارن اصلنمن از دوستام پرسیدم که حتی حقوق میخوندن
آرهجدید الورود ها تست سلامت میدن؟ اگه آره ازمایش خون و اینام هست؟

راستش این بین رشتهای هستش.تو بعضی رشته های اینجوری نیست،مثلا رشته ما بچه های دو رشته ای توش خوبن که باشن. مثلا یکی کامپیوتر و روان شناسی می خونه، می ره تو زمینه های نوروساینس می ترکونه. یکی فلسفه و روان شناسی می خونه ته توی این نظریه ها رو در میاره و الخ