• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    487
خود استاد یه ترجمه رو معرفی میکنه ولی رفرنس اصلی مشخصه شما میتونی تکست بخونی
چند تا برگ آچار همراتون باشه هم کافیه . جزوه نمیشه تک تک همه درسها رو نوشت وقت نمیشه گروه جزوه نویسی سعی کنین تو کلاستون تشکیل بدین یا اینکه از ترم بالاییا بگیرین یا بین خودتون و دوستاتون تقسیم کنین . دروس اختصاصی وویس هم پیشنهاد میکنم :-""" اخر ترم نزدیک پایانترمها کاراییشو میفهمین :D
ن نمیخواد کتاب ببرین مگر اینکه بخواین برین کتابخونه . البته جز زبان :D
ممنون که جواب دادید!
ولی منظورتون رو نفهمیدم که نمیشه تک تک همه درسا رو خلاصه کرد... یعنی استاد تند تند میگه نمیشه نوشت؟ یا باید از تو کتابا جزوه جمع کنی؟
بعد سال بالاییا چطوری اعتماد میکنن کتاب بدن به ما؟

• لایک
امتیازات: fteh
سلام.
برای کتاب و این حرفا، خود استاد میگه چی بخریم یا اختیاریه؟ بعد از همون اول باید زبان انگلیسی بخونیم؟ دانلودی؟
و اینکه جلسه های اول فقط یه دفتر بخریم ببریم جزوه بنویسیم؟ کتاب باید ببریم دانشگاه؟
ببخشید سوالات ابتداییه:)
اره استاد کتاب معرفی میکنه
البته هستن اساتیدی که چندتا کتاب معرفی میکنن و انتخاب میزارن به عهده دانشجو ولی خب کمترن
راجع به دفترم میتونی نبری اصن
معمولن سر کلاس بچه ها ویس میگیرن
بعدا ویس گوش میدن جزوه مینویسن
سر کلاس حداقل خودم نمیتونم هم جزوه بنویسم هم گوش بدم
معمولنم جلسه اول مطلب خاصی گفته نمیشه بیشتر مقدماته
کتابم نمیبرن اکثرن
یه عده پسرا اون اوایل کیف میارن
بعد کلاسور دستشونه میان سر کلاس
بعدتر فقط خودشون میان
در انتها اصن کلاس نمیره

ممنون که جواب دادید!
ولی منظورتون رو نفهمیدم که نمیشه تک تک همه درسا رو خلاصه کرد... یعنی استاد تند تند میگه نمیشه نوشت؟ یا باید از تو کتابا جزوه جمع کنی؟
بعد سال بالاییا چطوری اعتماد میکنن کتاب بدن به ما؟
هم خوابگاهیا :D فرار ک نمیکنین تو یه دانشگاهین یا اگه خوابگاهی نیستین هم شهریاتون . شما اخر ترم کتابو بهشون برمیگردونین . کتابخونه هم همه ی کتابها رو داره فقط همون اول ترم زود برید کتاب بگیرید از کتابخونه مگرنه تموم میشه میبرن کتابها رو همکلاسیاتون :D

ببینید استاد ب استاد فرق داره استادی داشتم اینقدر اهسته صحبت میکرده هر مطلبیم دو بار میگفت ک سر کلاس جزوه میشد نوشت . استادیم داشتم اصن چرت و پرت میگفت از 2 ساعت کلاس ده دقیقشو درس میداد خود دانشجو باید کتاب میخوند استاد کاری براش نمیکرد . استادی داشتم خودش جزوه داشت میداد بچه ها کپی کنن بخونن . شخص ب شخص هم فرق داره مثلن من خودم اگه یادداشت نکنم چیزیو خوابم میگیره :D یکی باید گوش کنه یکی اصن گوش نمیکنه میخوابه یکی اصن کلاس نمیاد یکی براش نمره ملاکه یکی براش پاس کردن و مشروط نشدن . هر کس روش خودشو داره :دی دستتون میاد چیکار کنید از ترم بالاییا هم بپرسین همیشه ک استاده چجوریه و اینا خ مفیده :دی

مثل دبیرستان نیست ک جزوه بگن بنویسید . فقط میان درس میدن توضیح میدن حالا یکی مینویسه خودش یکی وویس میگیره . وویس رو تبدیل ب جزوه کردنه ک خیلی وقت میبره دو ساعت کلاس 4 5 ساعت وقت میبره تبدیلش کردن ب جزوه حالا شما روزی 4 ساعت اختصاصی داشته باشین در هفته حساب کنید چقدر وقتتونو میگیره . نمیرسید درس بخونید همش باید جزوه بنویسید . جزوه همون گفته های استاد سر کلاسه ک اونم باز بسته ب استاد اگه ترم بالاییا گفتن هر چی سر کلاس میگه کفایت میکنه یا خود استاد اینو گفت خب جزوه اون درس لازمه مگرنه ن . هر چی کمتر جزوه بنویسید بیشتر میتونید درس بخونید :-"""

بعد اینکه بچه ها بعضیا میگن واحد زیاد بردار هر ترم زود تموم کنی به نظرتون کار درستیه؟

بهتر نیست 14 واحد برداری به جای 18 تا ولی همونا رو خوب بخونی...اخه چه کاریه زود تموم کنی؟همه شم ناقص و در حد پاس کردن! بخونی

حالا نه 14 واحد ولی 16 یا 17 واحد می تونه خیلی خوب باشه واقعن اگه مثل بعضیا عجول نیستی کم برداری بردی البته باید توجه کنی ممکنه تو بعضی دانشکده ها هر درسی در سال فقط یه ترم ارائه شه خلاصه خودت حواست باشه
از کجا میشه فهمید فلان درس فقط امسال ارائه میشه؟ تو سیستم گلستان موقع انتخاب رشته جلوی اون درس مینویسن یا نه؟

از کجا میشه فهمید فلان درس فقط امسال ارائه میشه؟ تو سیستم گلستان موقع انتخاب رشته جلوی اون درس مینویسن یا نه؟
اون که واحد کمتر میگن بردار بیشتر واسه معدل الف میگن(معدل الف تا سقف ۲۴ واحد میتونه درس بگیره)
ولی واقعن ۱۹ واحد تعداد منطقیه تازه تو دانشگاه کلی درس عمومی هست
دروس تخصصی که باید بردارین مثلن ممکنه پیش نیاز یه درس دیگه باشه
درس عمومی هم پاس کنید اگه پشت گوش بندازین به یه جایی میرسین که مجبورین یه ترم ده واحد عمومی بگیرین
ترم یک که یه برگه بهت میدن میگن برو همینا رو تو سایت انتخاب کن
از ترمای بعدم نگران این چیزا نباشین تو دانشگاه هر دانشجو یه استاد راهنما داره میتونین با نظر استاد راهنماتون (البته معمولن پیداشون نمیکنی انقد سرشون شلوغه) انتخاب واحد کنید

ترم اول فقط به کسی اعتماد نکنید چون طول میکشه بشناسین همدیگه‌رو‌.حتما از سال بالایی هاتون در نورد استادا بپرسید که از چی سوال میدن و اینا.میانترم هارو جدی بگیرید :-D

معدل الف با رنک فرقش تو چیه؟

بعد اینکه کلاسایی که من میرم و واحدایی که میگذرونم مگه با کناریم فرق نداره...بعد چطوری یکی میشه رنک؟...بالاخره تفاوته تو درسایی که هر کدوم از ماها میخونیم...اصلا معیار خوبی نیست.

(معدل الف تا سقف ۲۴ واحد میتونه درس بگیره)
بعد چه جوری میخونن؟ من دیدم بیشتریا تو 18 19 واحد موندن...

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
خیلی کارا می کنه
اگه استاد خوبی باشه می تونه در کارهای پایانامه خیلی کمک می کنه
میشه کارایی هاشو بگید بچه ها؟(جدای از پایان نامه)
ما معمولا شنیدیم پایان نامه و اینا رو کمک میکنه.

معدل الف گمونم معدل بالای 17 عه
آها یعنی هر کی بالای 17 شد معدل الف میشه...مثلا ممکنه یهو نصف کلاس معدل الف شن؟
من فکر میکردم فقط یه نفر میتونه معدل الف بشه...اونی که بالاترین معدل رو داره!

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
مثلا دبیرستان معدل 20 و 19/90 به بالا خوب و عالی بود. 19/5 متوسط و خوب بود.19 متوسط رو به پایین بود.از 19 به پایین دیگه افتضاح بود.
میشه دانشگاه رو از این نظر بنویسید؟

مثلا دبیرستان معدل 20 و 19/90 به بالا خوب و عالی بود. 19/5 متوسط و خوب بود.19 متوسط رو به پایین بود.از 19 به پایین دیگه افتضاح بود.
میشه دانشگاه رو از این نظر بنویسید؟
من حس می کنم شما خیلی تمرکز کردین رو معدل :D
که تا حدودی خوبه ولی ممکنه همین ترم اول بخورین به توره استادی که مثلا رندوم نمره میده !
یا اصن درس حسابی تصحیح نمی کنه و ‌.‌‌...:|
البته ان شالله که اینطور نباشه ولی خب بالاخره ممکنه اون نمره ای که مد نظرتون هست رو به دست نیارین و بخوره تو ذوقتون:D
فک کنم این که تلاشتون رو بزارین رو این که بیشترین یادگیری رو داشته باشین مخصوصا همون سره کلاس خیلی موثر تر باشه
نمره خوب هم پشتش میاد اصولا;;);)

من حس می کنم شما خیلی تمرکز کردین رو معدل :D
که تا حدودی خوبه ولی ممکنه همین ترم اول بخورین به توره استادی که مثلا رندوم نمره میده !
یا اصن درس حسابی تصحیح نمی کنه و ‌.‌‌...:|
البته ان شالله که اینطور نباشه ولی خب بالاخره ممکنه اون نمره ای که مد نظرتون هست رو به دست نیارین و بخوره تو ذوقتون:D
فک کنم این که تلاشتون رو بزارین رو این که بیشترین یادگیری رو داشته باشین مخصوصا همون سره کلاس خیلی موثر تر باشه
نمره خوب هم پشتش میاد اصولا;;);)
من هربار روی یه موضوعی تمرکز میکنم.مثلا یه بار سلام:))...یه بار اساتید...یه بار معدل...

اتفاقا خودم به همین معتقدم که یادگیری مهم تره....اینکه از دانشگاه اومدی بیرون چیزی برای گفتن داشته باشی...به اندازه ی همون مدرکی که بهم میدن فقط بلد نباشم...فراتر باشم.

معدل الف با رنک فرقش تو چیه؟

بعد اینکه کلاسایی که من میرم و واحدایی که میگذرونم مگه با کناریم فرق نداره...بعد چطوری یکی میشه رنک؟...بالاخره تفاوته تو درسایی که هر کدوم از ماها میخونیم...اصلا معیار خوبی نیست.

۱۰٪ برتر ورودی رنک حساب می‌شن حالا بسته به تعداد ورودی.
کل پوینت رنک هم سهمیه مستقیم ارشد شدنه. (حالا توی رزومه هم شاید بشه بیانش کرد و مزیت حساب بشه)
و نه، بر خلاف تصورت توی رشته خودت چندان واحداتون فرق نداره (ممکنه مثلا دو دسته باشین و ترتیب برداشتن درسای هر دسته فرق کنه) و یه چارت پیشنهادی وجود داره که نباید ازش زیاد دور بشی، فقط دروس اختیاری رو متفاوت می‌شه برداشت و هرکی ایده‌های مزخرف بزنه توی به هم ریختن چارت دیگه پای خودشه گند خوردن توی معدلش :))
و رنک اونقدرا اهمیت نداره حالا جز همون مسئله ارشد فقط همکلاسیات شب امتحانا با فرض این که همه چی رو بهتر بلدی بیشتر میان سراغت :د
۱۸-۱۹ واحد بیشتر برداشتن هم عاقلانه نیست، نکنید :د ترمی میانگین ۱۸ واحد پاس کنین و نیوفتین چیزی رو به مشکلات سنوات هم نمی‌خورین.

فقط یه موضوعی که الان تو ذهنمه و لازم دیدم اشاره کنم !
بیشتر برای دانشجویان کامپیوتر ( چون درس هاشون اکثرا پروژه و تمرین بزرگ داره (که نیاز به تحویل داشته باشه ))
ببینین اگه دانشکده ی آیندتون یه چی شبیه دانشکده ما باشه ، احتمال خیلی خوبی 3-4 نفر تو دانشکده هستن که اکثر درسای فعلی و آینده ، اونا حل التمرین شمان(اشتراک درسا ، نه اینکه فقط این 3-4 نفر ) !
خب 2 رویکرد هست که میتونین پیش بگیرین !
1- خیلی بهشون نزدیک بشین و رفاقت این حرفا و به موقعش موقع تحویل پروژه و تمرین و غیره اون باعث شه چندین و چند نمره بگیرین ( بعضا پروژه تحویل نداده ولی گرفته ) (خودمم تو این 4 ترم بوده که پروژه ای زیاد نمره بگیرم )
2- رفتار خیلی معمولی و منطقی داشته باشین ( در صورت لزوم باهشون زیاد صحبت کنین و سوال بپرسین ) ولی خب این باعث میشه که پس فردا یک آدم غیر منطقی و سخت گیر ،فلان پروژتون رو تحویل بگیره و مثلا درسی که باید بشی 18 به خاطر اون حل تمرینه و سختگیری بیجاش بشین 10 (معماری کامپیوتر خودم :) )
خب حق انتخاب دارین واقعا میتونین آدم عوضی ای باشین و حق بقیه دانشجو ها و ... رو بخورین و از معدل بالا و شاخیتتون لذت ببرین :)
ولی میتونین هم بعضی جا ها نقص دستگاهو بپذیرین یا با نمره ی یکم کمترتون کنار بیاین یا 3-4 برابر اونا تلاش کنین که نمره ی مشابهشون رو بدست بیارین :)
و خب این قضیه (متاسفانه ) به نمره ختم نمیشه ! پس فردا مثلا تو ای که 20 شدی و مطمئنی لیاقت حل تمرینی درس a داری درخواست میدی ! ولی میبینی از بین اون 10-15 نفر ، 4 نفر که از تو پایین ترن صرفا به خاطر دوستی با اون "یک نفر شاخ" حل تمرین میشن و خب تو جایی نداری !
از حل تمرینی گرفته تا فرصت های شغلی و تحقیقاتی !
مصداق بارز رابطه برای فایده رو تو دانشگاه میبینین :)
قضیه این حل التمرین چیه؟ دانشجوی دستیار استاد؟!:D
حدود اختیاراتش چقدر هست؟ می تونه نمره بده یا یکی رو بندازه؟

• لایک
TA چیه؟
بعد از چه ترمی میشه شد؟
شرایطش چیه؟

میشه کارایی هاشو بگید بچه ها؟(جدای از پایان نامه)
ما معمولا شنیدیم پایان نامه و اینا رو کمک میکنه.
بهت برنامه می ده
راهنمایی واسه کارای پایان نامه
توی ارزش یابی تاثیر داره
و
...

معمولن 2 نمره دست حل تمرینه حالا یه اون دو نمره مضاف بر 20 نمره اس (نمی دونم از مصاف درست استفاده کردم یا نه :-")یا این که جز 20 نمره اس
اختیاراتش چندان زباد نیس ولی اگه استاد به حرفش گوش کنه می تونه گاهی براتون ریش سفیدی کنه
همه استادا دارن؟ بعد اینا خرخونای کلاسن یا سال بالایی ها هستن؟ به جای استاد میان حل تمرین می کنن یا بیرون از کلاسن؟

• لایک
من نیاز ب مشاوره خصوصی دارم ... این جا نمی خوام مطرحش کنم .
خواهش می کنم از کسی که احساس می کنه یه بکگراند مذهبی داره بیاد خصوصی چندین سوال مهم دارم...
پیشاپیش متشکرم .

Back
بالا