• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    487
کت و شلوارم مال غربه دیگه:))
کلا هرچی به دلشون نمیشینه،حرامه :-"
کراوات پسر رو مردتر نشون میده :-"

+لاک هم حرام است عایا؟ :-"
تو دانشگاه ما که حرامه . دانشگاهای دیگه رو نمیدونم . یه بار رفتم آزاد تهران مرکز ، سرتا پای همه حرام بود کسی کاریشون نداشت :-<

لاکو ببین تو جایی مثل علم و صنعت که حراست فقط لحظه ی ورود رو کنترل می کنه می تونی بری داخل دانشگاه و لاک بزنی :D
خب اخه با ذلالت هم میشه زندگی کرد مگه؟
واجبه لاک بزنم اونوخ؟
من برا دل خودم لاک میزنم و اصولا دائم اللاکم!! :-"
نکه دیگه پاک کنم برم تو بازم بزنم!
منو نذارن،بخدا همه جارو میریزم بهم :)):-"

لاکو ببین تو جایی مثل علم و صنعت که حراست فقط لحظه ی ورود رو کنترل می کنه می تونی بری داخل دانشگاه و لاک بزنی :D
چه جالب نمیدونستم چک میکنن:/
ما چون دانشکده هنرم داریم کت قرمز آستین سه ربع و تیشرت و شلوار مشکی با کت زرد و خیلی چیزای دیگم مشاهده شده.
این مو فرفریام داریم:D
زمستون دخترا با کاپشن شلوارم میان:-"
لاکم که کلن اوکیه:|

:|||||
الله اکبر
خب حراست گاهی گیر می ده به لاک
خب ببین من زبون تندی دارم
حراستو اونوخ خیلی منطقی فیتیله پیچ میکنم که زبونشون دیگه باز نشه! :-"
شاید من قبول کنم که کلا آرایش نکنم ولی لاک رو شرمنده ی حراستم :)) :-"
رنگ مانتو چی؟
به اونم گیر میدن؟ :-"

نمونه‌ی واقعی از کت و شلوار و کراوات، دست کم روز اول، در تاریخ دانشگاه‌تون سراغ دارید؟ حراست به کراوات گیر می‌ده؟
جون علی بیا این یه موردو بیخیال شو :-"

خب دوران دانشجویی من در دانشگاه تبریز داره تموم میشه و تنها چیزی که در این چهار ساله در این رشته این خراب شده فهمیدم این بوده :

کلاس نمیرم پس دانشجو ام.

سلام .

اول ک من 170 صفحه این رو می خونم تا بفهمم چگونه دانشجو شوم !
دوم . آیا پوشیدن کت ( نه لزوما کت و شلوار یک دست ) بین دانشجو ها ضایع است ؟
کلا متاسفانه یا خوشبختانه همیشه لباس فرم داشتیم ... نمی دونم چی برای جمع دانشجو مقبول هست .

آقا تیپ متال و پانک چطوره گیر میدن؟
تی شرت معمولا سیاه با نوشته و آرم های متالی و شلوار جین تنگ

توی تاپیک بحث دانشجوها پارسا نوشته بود بخاطر لباس هاش بهش گیردادن. ولی فکر کنم به اشکال روی تیشرتتم بستگی داشته باشه :-"

آخرین ویرایش:
توی تاپیک بحث دانشجوها پارسا نوشته بود بخاطر لباس هاش بهش گیردادن. ولی فکر کنم به اشکال روی تیشرتتم بستگی داشته باشه :-"
من اصلا اهل خودنمایی نیستم که مثلا یه چی بپوشم همه نگام کنن. فقط لباسایی رو می پوشم که برام واقعا معنی داره و با مفهوم هست و اکثرا هم جلب توجه نمی کنن.
به هر حال به نظر من دانشگاه جایی نیست که بخوای به لباست زیاد فکر کنی. کار ها و هدف های خیلی مهم تری تو دانشگاه رفتن هست و با چیزای حاشیه ای نباید آدم وقتش رو تلف کنه. (با اینکه بعضی وقتا خودم زجر میکشم وقتی یکی به پوشش آدم گیر میده)

آقا حراست ما به پیرهن روی تیشرت هم گیر میده. به زور میگه دکمه‌تو ببند. یکی از بچه‌ها هم موهاش بلند بود مجبورش کردن کوتاه کنه. :|

آقا حراست ما به پیرهن روی تیشرت هم گیر میده. به زور میگه دکمه‌تو ببند. یکی از بچه‌ها هم موهاش بلند بود مجبورش کردن کوتاه کنه. :|
تو دانشگاه ما به لاک و عقب بودن مقنعه گیر میدن ، مانتوی بالای زانو ایضا . حناهای تتو طور روی دست. ولی با پسرای مو رنگ کرده و اینا خیلی اوکی اند ((: اصن باید سوالای مربوط به دانشگاهو از دانشجوهای همون دانشگاه مد نظر پرسید :دی عشقی کار میکنن مثکه :دی

مگه تو پسری؟!!!!!!!!!!
نه کت تکم تنت نکن حتا

می تونی همشو بخونی می تونی سوالاتو بپرسی که من با دومی خوشحال ترم

اولا ک پسرم . چرا فک می کردید دخترم ؟؟ کجام شبیه دختراس ؟؟

دوما ، کیف دستی دستمون بگیریم یا کولی ؟

من فک می کردم دختری :)))
اسمتم فک می کردم تو مایه های رزه :D
ببخشید
کیف دستی منظورت چیه؟
رشتت چی خواهد بود و کجا؟

رضا چ هستم . rez+chit اکانت همه جا های حضور منه .
آخه اگه دختر بودم نوشته بود فرزانگان . نوشتم شهید دستغیب

احتمالا تهران و احتمالا از زیر محموعه های مکانیک

خب من که نگاه نکردم ببینم چی نوشتی :D
خب بین فنیا کوله خیلی رایجه
البته دانشگاه تهرانو نمی دونم تو روز اول با این کیف ها ی رو دوشی که کج می ندارن برو بعد متوجه می شی خودت
منظورم از تهران ، همه دانشگاه هاشه . یعنی این 5 تا . شریف و تهران و امیرکبیر و خواجه نصیر و علم صنعت

هانی هی ‌ایز ا فیک پرسن. دونت بلیو دت شت.
بسته به دانشگاه فرق داره. شما بنویسی گاد ایز دد هم اوکیه. میگن طرف طرفدار بلک‌ سبثه.

چند نکته:

دانشگاه استقلال زیادی بهتون میده که کنترل وضعیتتون رو باید خودتون به دست بگیرید که شامل کلاس رفتن یا نرفتن، خرج و مخارج، استفاده از انواع مواد مخدر و ...
که طبق توصیه ی من، سعی کنید کلاس برید نه به این خاطر که الزاما چیزی رو از دست میدید و یاد نمیگیرید، چون خیلی کلاسا واقعا ممکنه براتون مفید نباشه، بلکه به این خاطر برید کلاس که آخرای ترم استاد نخواد حذف کنه یا نمره کم بده یا ... و سر تنبلی و پیچوندن الکی معدلتون رو خراب کنید.
و از استقلالتون استفاده کنید نه که باهاش خودتون رو اذیت کنید یا به خودتون آسیب بزنید به هرنحوی.

در رابطه با تیپ و پوشش: کاملا بستگی به دانشگاهتون داره و من شخصا تعجب کردم یه نفر گفته بود به لاک گیر میدن!
اما واسه این که حالا هر دانشگاهی رفتید به مشکل نخورید (چه گیر دادن مسئولین چه چپ چپ نگاه کردن دانشجو یا ...) توصیه میکنم روزای اول رو با یه تیپ معمولی و نسبتا موجه برید دانشگاه (واسه پسرا: یه پیرهن یا تی شرت نسبتا ساده و شلوار جین یا کتون یا هر مدلی که اوکیه با یه کوله پشتی و واسه دخترا هم احتمالا مقنعه و یه مانتوی ساده و نسبتا بلند با کوله پشتی یا هر کیفی که اوکین باهاش) و بعد با توجه به محیط دانشگاهتون و حراست دانشگاه یه تیپ مناسب که حال میکنید باهاش رو انتخاب کنید.
مثلا اگه دانشگاه هنر یا هنر تهران باشید، طبیعتا هرجور دلتون بخواد میتونید برید دانشگاه و دغدغه ی اینو نداشته باشید که آیا ممکنه حراست گیر بده یا حتی کسی تو دانشکده جور خاصی نگاه کنه یا نه ام احتمالا تو دانشگاه جنگ شرایط متفاوته فلذا یه هفته ی اول معمولی برید و بعد با توجه به اون انتخاب کنید

در رابطه با خوابگاه: سعی کنید همخوابگاهیاتونو واسه ترم اول از بین دوستایی که هم دانشگاهی هستید (اگه از دوستاتون کسی دانشگاه شما قبول شده) باهاشون انتخاب کنید (معمولا خوابگاه رو توی سایت و قبل از شروع دانشگاه میشه انتخاب کرد)
اما بدونید که توی خوابگاه الزاما سیستم این نیست که ملت ورق بازی کنن و علف و امثالهم بکشن بلکه همه جور آدمی هست تو خوابگاه و کم کم افراد مشابه جذب هم میشن و با هم اتاق میگیرن و ممکنه برید توی یه اتاق که همه ساعت 10شب میخوابن و 6 صبح بیدار میشن میرن دانشگاه و تا 9 شب کتابخونه ان، و ممکن هم هست توی یه اتاق اصن کسی کلاس نره و 3بعد از ظهر بیدار شن و تا 6صبح انواع و اقسام فسق و فجور رو انجام بدن

در رابطه با ارتباط با دختر/پسر: بسته به دانشگاه، دانشکده و حتی رشته، این میتونه متفاوت باشه. اما خب جهت آمادگی شما با این تصویر وارد بشید که ممکنه انواع و اقسام آدم ها با عقاید و افکار رو همجنس یا غیرهمجنس خودتون ببینید و صرفا کافیه خودتونو کنترل کنید و اصلا هول نکنید، بعد از دو هفته میبینید که چندان چیز عجیبی نیست این که یه سری همکلاسیاتون جنسیتشون متفاوته با شما.
این که عاشق بشید ترم اول یا بخواید تو دانشگاه با کسی باشید یا نباشید یا ... کاملا به خودتون بستگی داره و تنها توصیه ای که من میکنم اینه که اگه مجبور نیستید سعی کنید تو دانشکده خودتون یا کلاس خودتون سراغ کسی نرید یا اگه میرید، انتخابی کنید که بتونید باهاش بمونید، چون این که شما توی کلاستون با یه نفر وارد رابطه بشید و یه ماه بعد به هم بخوره، شاید بار اول اوکی باشه (که نیست) اما از دفعه ی دوم احتمالا باعث میشه اذیت بشید، پس بهتره که با هم دانشکده ای و همکلاسیتون در همون حد و در حد دوست باشید.
درواقع به صلاحتونه که جایی که غذا میخورید، غذا رو دفع نکنید.

در ایام دانشگاه اگر به هر دلیلی مجبور نیستید، ضرورتی نیست که حتما کار بکنید و مطمئن باشید که خانوادتون ترجیح میدن شما درستونو بخونید و بعد ازون به فکر کار باشید اما کار کردن در زمان دانشگاه میتونه مفید هم باشه هرچند ممکنه واقعا خسته کننده باشه
این که شما درکنار درست خوندنتون کار بکنید به شما استقلال مالی خوبی میده و همینطور تجربه ی خیلی خوب و شیرینیه هرچند ممکنه کمی سخت باشه.
اما توصیه میکنم اگر به کار فکر میکنید، سعی کنید سراغ کاری برید که با رشته تون مرتبط باشه.

چند نکته:

دانشگاه استقلال زیادی بهتون میده که کنترل وضعیتتون رو باید خودتون به دست بگیرید که شامل کلاس رفتن یا نرفتن، خرج و مخارج، استفاده از انواع مواد مخدر و ...
که طبق توصیه ی من، سعی کنید کلاس برید نه به این خاطر که الزاما چیزی رو از دست میدید و یاد نمیگیرید، چون خیلی کلاسا واقعا ممکنه براتون مفید نباشه، بلکه به این خاطر برید کلاس که آخرای ترم استاد نخواد حذف کنه یا نمره کم بده یا ... و سر تنبلی و پیچوندن الکی معدلتون رو خراب کنید.
و از استقلالتون استفاده کنید نه که باهاش خودتون رو اذیت کنید یا به خودتون آسیب بزنید به هرنحوی.

در رابطه با تیپ و پوشش: کاملا بستگی به دانشگاهتون داره و من شخصا تعجب کردم یه نفر گفته بود به لاک گیر میدن!
اما واسه این که حالا هر دانشگاهی رفتید به مشکل نخورید (چه گیر دادن مسئولین چه چپ چپ نگاه کردن دانشجو یا ...) توصیه میکنم روزای اول رو با یه تیپ معمولی و نسبتا موجه برید دانشگاه (واسه پسرا: یه پیرهن یا تی شرت نسبتا ساده و شلوار جین یا کتون یا هر مدلی که اوکیه با یه کوله پشتی و واسه دخترا هم احتمالا مقنعه و یه مانتوی ساده و نسبتا بلند با کوله پشتی یا هر کیفی که اوکین باهاش) و بعد با توجه به محیط دانشگاهتون و حراست دانشگاه یه تیپ مناسب که حال میکنید باهاش رو انتخاب کنید.
مثلا اگه دانشگاه هنر یا هنر تهران باشید، طبیعتا هرجور دلتون بخواد میتونید برید دانشگاه و دغدغه ی اینو نداشته باشید که آیا ممکنه حراست گیر بده یا حتی کسی تو دانشکده جور خاصی نگاه کنه یا نه ام احتمالا تو دانشگاه جنگ شرایط متفاوته فلذا یه هفته ی اول معمولی برید و بعد با توجه به اون انتخاب کنید

در رابطه با خوابگاه: سعی کنید همخوابگاهیاتونو واسه ترم اول از بین دوستایی که هم دانشگاهی هستید (اگه از دوستاتون کسی دانشگاه شما قبول شده) باهاشون انتخاب کنید (معمولا خوابگاه رو توی سایت و قبل از شروع دانشگاه میشه انتخاب کرد)
اما بدونید که توی خوابگاه الزاما سیستم این نیست که ملت ورق بازی کنن و علف و امثالهم بکشن بلکه همه جور آدمی هست تو خوابگاه و کم کم افراد مشابه جذب هم میشن و با هم اتاق میگیرن و ممکنه برید توی یه اتاق که همه ساعت 10شب میخوابن و 6 صبح بیدار میشن میرن دانشگاه و تا 9 شب کتابخونه ان، و ممکن هم هست توی یه اتاق اصن کسی کلاس نره و 3بعد از ظهر بیدار شن و تا 6صبح انواع و اقسام فسق و فجور رو انجام بدن

در رابطه با ارتباط با دختر/پسر: بسته به دانشگاه، دانشکده و حتی رشته، این میتونه متفاوت باشه. اما خب جهت آمادگی شما با این تصویر وارد بشید که ممکنه انواع و اقسام آدم ها با عقاید و افکار رو همجنس یا غیرهمجنس خودتون ببینید و صرفا کافیه خودتونو کنترل کنید و اصلا هول نکنید، بعد از دو هفته میبینید که چندان چیز عجیبی نیست این که یه سری همکلاسیاتون جنسیتشون متفاوته با شما.
این که عاشق بشید ترم اول یا بخواید تو دانشگاه با کسی باشید یا نباشید یا ... کاملا به خودتون بستگی داره و تنها توصیه ای که من میکنم اینه که اگه مجبور نیستید سعی کنید تو دانشکده خودتون یا کلاس خودتون سراغ کسی نرید یا اگه میرید، انتخابی کنید که بتونید باهاش بمونید، چون این که شما توی کلاستون با یه نفر وارد رابطه بشید و یه ماه بعد به هم بخوره، شاید بار اول اوکی باشه (که نیست) اما از دفعه ی دوم احتمالا باعث میشه اذیت بشید، پس بهتره که با هم دانشکده ای و همکلاسیتون در همون حد و در حد دوست باشید.
درواقع به صلاحتونه که جایی که غذا میخورید، غذا رو دفع نکنید.

در ایام دانشگاه اگر به هر دلیلی مجبور نیستید، ضرورتی نیست که حتما کار بکنید و مطمئن باشید که خانوادتون ترجیح میدن شما درستونو بخونید و بعد ازون به فکر کار باشید اما کار کردن در زمان دانشگاه میتونه مفید هم باشه هرچند ممکنه واقعا خسته کننده باشه
این که شما درکنار درست خوندنتون کار بکنید به شما استقلال مالی خوبی میده و همینطور تجربه ی خیلی خوب و شیرینیه هرچند ممکنه کمی سخت باشه.
اما توصیه میکنم اگر به کار فکر میکنید، سعی کنید سراغ کاری برید که با رشته تون مرتبط باشه.
بقیه حرفات اوکین، ولی متاسفم که میبینم کلاس رفتن یا نرفتن و حتی استفاده از مواد مخدر میتونه یه انتخاب باشه!
من با تیشرت Watain رفتم اوکی بودن!:))

آخرین ویرایش:
راستی دوستانی که رتبه هاشوم لب مرزه به اطلاعیه های سازمان سنجش در مورد اضافه شدن برخی رشته محل ها توجه کنن مثن پارسال چند ساعت مونده به پایان ساعت انتخاب رشته یه سری کد رشته اعلام کردم یکی با ۲۰زار تجربی رجائی تهران قبول شد...
خلاصه که حواستون باشه و اینا:-"

بقیه حرفات اوکین، ولی متاسفم که میبینم کلاس رفتن یا نرفتن و حتی استفاده از مواد مخدر میتونه یه انتخاب باشه!

من با تیشرت Watain رفتم اوکی بودن!:))
عرض کردم که در این انتخاب ها استقلال دارید و سعی کنید از استقلالتون استفاده کنید، نه که به خودتون آسیب بزنید.
هرچند که آیم نات دیر مام

Back
بالا