پ.ن: کلا روابط اجتماعی در دانشگاه حرف اول رو میزنهبه نقل از maxin :جشن معارفه داریم؟ کی هست مثلا؟چجوریه؟ بله اغلب دانشگاه ها دارن عین جشن شکوفه هاست بادکنک میزنن گل میدن و ...
اردو معارفه داشتن یه جاهایی انگار؟بله بعضی دانشگاه ها میذارن گویا
اینترنت فقط به خوابگاهیا میدن؟ والا من که اینجوری ندیدم یعنی در واقع بیشتر بستگی به میزان روابط اجتماعیتون و میزان رابطه با مسئولین داره
اینترنت به روابط اجتماعی و ارتباط با مسئولین بستگی داره؟به نقل از shnava :پ.ن: کلا روابط اجتماعی در دانشگاه حرف اول رو میزنه
قناعت!صرفه جویی !به نقل از JøkeR :
سه گیگ؟؟
#ناامید #افسرده
منو باش به چه امیدی میخوام برم یونی..
پَ من فیلمامو چجوری دان کنم؟ موزیکایی که هرإلبومش چو گیگه رو چجوری دان کنم؟
![]()
برای ما که به شدت به روابط اجتماعی بستگی داشتبه نقل از ! ghasedak :اینترنت به روابط اجتماعی و ارتباط با مسئولین بستگی داره؟
واسه ما هر نفر روزانه 370 مگ بود تقریبا
بسته های ایرانسل به عنوان کمکی؟به نقل از JøkeR :
سه گیگ؟؟
#ناامید #افسرده
منو باش به چه امیدی میخوام برم یونی..
پَ من فیلمامو چجوری دان کنم؟ موزیکایی که هر آلبومش چن گیگه رو چجوری دان کنم؟
![]()
عالین اینا.به نقل از Bahar_R :بسته های ایرانسل به عنوان کمکی؟![]()
به نقل از Mehrad.M :عالین اینا.
شب ساعت 2 این حدودا بسته 1500 تومنی/2000 تومنی ش رو بگیر تو دوساعت 10 گیگ دانلود کن حداقل[nb]شانست خوب باشه و سرعت بالا باشه تا 30 گیگ هم میتونی دانلود کنی.[/nb]
حالا نمیشه به ۷۲۰ رضایت بدی؟به نقل از JøkeR :@بهار
بابا میگم هر فیلم حداقل سه و حداکثر 7 هس
هر آلبوم 2 تا 5 هس..
ایرانسل؟
@مهراد
چجوریاس اینا که میگی؟
داتشگاه ما تو کتابخونمون حجم نت نامحدود بود و سرعت به شدت بالا (در حد یک مگ در ثانیه)به نقل از Mehrad.M :دانلود غیر اسلامی بکنیم ردمونو میزنن؟
× نایس.))))
ببین بستگی داره اون شب تو خونتونن چقدر خوب آنتن بده. سمت ما خوب آنتن میده کلا.به نقل از JøkeR :@بهار
بابا میگم هر فیلم حداقل سه و حداکثر 7 هس
هر آلبوم 2 تا 5 هس..
ایرانسل؟
@مهراد
چجوریاس اینا که میگی؟
این ساعتیا رو میگی؟
خب تو سه ساعت چقد میشه دان کرد؟
به نقل از GPON :بچه مانتو توی دانشگاه ها چه جوري باید باشه؟ اگ آستینش (لبه آستین) مشکی نباشه مشکلی داره؟ کلا به جز اینکه گشاد و مشکی یا سورمه ای باشه، به فرض مثال یونی فرم که نميدن؟!!
به نقل از zคђгค :من برا دانشگاه یه مانتو بنفش گرفتممشکل که نداره
؟؟؟
به عنوان یکی ک پشت کنکور مونده میگم بهت که،نه بابا حسودی نداره!منم پارسال میگفتم،موقعی ک شرایط تو رو داشتم میگفتم ،هعییی دانشجو هم نشدیم،سال بعد چقد برم سوال بپرسم واسه دانشگاهبه نقل از Farim00n :اهم.اینجانب یک عدد پشت کنکوری درمانده، به دغدغه های شما حسودی مینمایم نقطه.