• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    487
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

به نقل از توکلی :
آیا واقعن "خونه" گرفتن رُ به "خوابگاه" ترجیح میدید؟ چرا؟ 8-|
هر كدوم يه سري مزايا و معايب دارن.

به نقل از ::باران:: :
هر كدوم يه سري مزايا و معايب دارن.
اخه من الان به هرکی میگم میخوام یه دانشگاه برم که حتمی خوابگاه بدن بهم، میگن یه ترم بگذره میفهمی چقدر بده و میری دنبال خونه 8-|
بدیای خوابگاه چیه؟

بعد اینکه استفاده از سیگار مگه تو خوابگاه آزاده؟ مصرف میکنن؟

به نقل از JokɇR :
من صد درصد آره
یس نو نگید خب :-< دلیل.

به نقل از توکلی :
اخه من الان به هرکی میگم میخوام یه دانشگاه برم که حتمی خوابگاه بدن بهم، میگن یه ترم بگذره میفهمی چقدر بده و میری دنبال خونه 8-|
بدیای خوابگاه چیه؟

بعد اینکه استفاده از سیگار مگه تو خوابگاه آزاده؟ مصرف میکنن؟
اولش عادت كردن به محيط سخته تو دور و زمونه اي كه ما خونه هامون زيادي راحت بوديم و وارد خوابگاه ميشيم با ٤ نفر ديگه كه هر كدوم از يه فرهنگ متفاوتن و اخلاق و رفتار خاص خودشونو دارن شروع به زندگي مي كني. قطعا سخته ولي بايد كنار اومد. مشكلاتي پيش مياد بالاخره. مثلا ممكنه هم اتاقيات (حتي يكيشون) بي نظم باشن، بهداشتو رعايت نكنن، بدون اجازه به وسايلت دست بزنن، شبا دير بخوابن يا دوستاشون زيادي بيان تو اتاق و بشينن بلند بلند بگن بخندن. به شخصه ترم يك همه اين موارد رو تجربه كردم و كلي اذيت شدم بابتش. ولي ترم بعد قوانيني گذاشتيم وضعيت رو بهتر كرد. مثلا راس ساعت ١٢ خاموشي نوشتيم يا روزاي هفته تعيين كرديم و نوشتيم كيا سطل آشغالو بايد خالي كنن. آوردن مهمون به اتاق هم ممنوع كرديم. مشكل ديگه برا من بهداشت تو كل خوابگاه مث سرويساي بهداشتيه (البته شايد يه عده زيادي حساس نباشن). نظافت حموما و سرويس بهداشتيا هر روز انجام ميشه اين بچه هان كه اصلا و ابدا رعايت نميكنن و برا كسي كه حساسه خيلي آزار دهندس. ولي خب ميشه باهاشون كنار اومد و زود عادت كرد ؛؛)

به نقل از ::باران:: :
اولش عادت كردن به محيط سخته تو دور و زمونه اي كه ما خونه هامون زيادي راحت بوديم و وارد خوابگاه ميشيم با ٤ نفر ديگه كه هر كدوم از يه فرهنگ متفاوتن و اخلاق و رفتار خاص خودشونو دارن شروع به زندگي مي كني. قطعا سخته ولي بايد كنار اومد. مشكلاتي پيش مياد بالاخره. مثلا ممكنه هم اتاقيات (حتي يكيشون) بي نظم باشن، بهداشتو رعايت نكنن، بدون اجازه به وسايلت دست بزنن، شبا دير بخوابن يا دوستاشون زيادي بيان تو اتاق و بشينن بلند بلند بگن بخندن. به شخصه ترم يك همه اين موارد رو تجربه كردم و كلي اذيت شدم بابتش. ولي ترم بعد قوانيني گذاشتيم وضعيت رو بهتر كرد. مثلا راس ساعت ١٢ خاموشي نوشتيم يا روزاي هفته تعيين كرديم و نوشتيم كيا سطل آشغالو بايد خالي كنن. آوردن مهمون به اتاق هم ممنوع كرديم. مشكل ديگه برا من بهداشت تو كل خوابگاه مث سرويساي بهداشتيه (البته شايد يه عده زيادي حساس نباشن). نظافت حموما و سرويس بهداشتيا هر روز انجام ميشه اين بچه هان كه اصلا و ابدا رعايت نميكنن و برا كسي كه حساسه خيلي آزار دهندس. ولي خب ميشه باهاشون كنار اومد و زود عادت كرد ؛؛)

این اخبار که تو سایت ها مینویسن که مثلن چند مین بعد ساعتی که خوابگاه گفته بیاید باید تو خیابون بخوابید و اینا درسته؟ ینی انقد حساسیت هست و اگه یه جا موندی و دیر رسیدی واقعن رات نمیدن؟

به نقل از توکلی :
این اخبار که تو سایت ها مینویسن که مثلن چند مین بعد ساعتی که خوابگاه گفته بیاید باید تو خیابون بخوابید و اینا درسته؟ ینی انقد حساسیت هست و اگه یه جا موندی و دیر رسیدی واقعن رات نمیدن؟
نه دروغه. ساعت تعيين شده برا ورود و خروج رو رعايت نكني فقط ازت تعهد مي گيرن، ديده شده به والدين اطلاع بدن.

سیگار اینا چی؟

به نقل از توکلی :
سیگار اینا چی؟
هستن كسايي كه تو خوابگاه سيگار بكشن (البته منم فقط شنيدم و نديدم). خيلي كمن ولي سيگاري هايي كه تو خوابگاه و جلو بقيه بكشن. بخاطر گزارش و اينا رعايت ميكنن كه مشكلي برا خودشون پيش نياد.

بعد برای دوست اشون رو میارن فقط راشه توافق عه؟ مثلن خوابگاه هیچ دخالتی نمیکنه که گزار بدی بهشون؟

به نقل از توکلی :
بعد برای دوست اشون رو میارن فقط راشه توافق عه؟ مثلن خوابگاه هیچ دخالتی نمیکنه که گزار بدی بهشون؟
منظورم از دوست، دوستاشون از همون خوابگاه و اتاقاي ديگه بود. دوستي كه از بيرون باشه فك كنم يك روز در ماه ميتونه مهمان بشه با تحويل كارت شناسايي مهمان و اون شخص.

به نقل از توکلی :
آیا واقعن "خونه" گرفتن رُ به "خوابگاه" ترجیح میدید؟ چرا؟ 8-|
من خوابگاه رو دوس ندارم و میتونم بگم متنفرم حتی. ولی به خونه گرفتن ترجیحش میدم...دلیلم هم شخصیه .میترسم.
ببین کسی که میگه یه ترم بگذره پشیمون میشی چه تیپ آدمیه.و تو چه خوابگاهی بوده...

سیگار اینا چی؟
سیگار و اینا من ندیدم اصلا.

* بعد از یه مدت دور و ور شما کسانی قرار میگیرن که شبیه شما هستن. شما تعیین میکنید که دوس دارید رنگتون عوض شه بعد از جدایی از خونواده یا نه :)

15 روز دیگه تا دانشگاه مونده هنوز این تاپیک راه نیفتاده آخه چه قد ما 95یا بی بخاریم! :|

راست میگه حمیدرضا...
اقا روز اول تو یونی با بقیه بچه ها گرم بگیریم؟
با استادا چطور رفتار کنیم؟
لباس چی بپوشیم؟راست میگن هر مانتویی میخاین بپوشین برای یونی دو سه ماه قبل بپوشینش ملت فکر نکنن مانتو تازست؟
خودکار رنگی وجامداد واینا ببریم؟

به نقل از آقا حمید رضا :
15 روز دیگه تا دانشگاه مونده هنوز این تاپیک راه نیفتاده آخه چه قد ما 95یا بی بخاریم! :|
عه من این تاپیک رو هرچی گشتم پیدا نکردم :))

عاغا جدی چجوری باشیم ترم اولی معلوم نشیم البته بعید میدونم بشه :-" :))

مینا از این کیف باربی ها بود که چرخ داشت از اینا بخر جامدادی هم داره ست :/

به نقل از مينا :
راست میگه حمیدرضا...
اقا روز اول تو یونی با بقیه بچه ها گرم بگیریم؟
با استادا چطور رفتار کنیم؟
لباس چی بپوشیم؟راست میگن هر مانتویی میخاین بپوشین برای یونی دو سه ماه قبل بپوشینش ملت فکر نکنن مانتو تازست؟
خودکار رنگی وجامداد واینا ببریم؟
رفتار با اساتید که دیگه مشخصه سرسنگین دیگه باید باشیم
نه بابا مانتو مانتوِ دیگه،جامدادیم میبیرن،با کوله پشتیم میرن
میدونی اصن ورودی جدیدا یه خنده خاصی ته قیافشونه مشخص میشه هی میرن از اموزش دانشگاه میپرسن فلان کلاس کجاس؟معلوم میشه ورودین(از تجربیات خواهرمه :))

با اساتید سر سنگین باشین یهنی چی؟
:-?
بعد خیلیا میگن از همون روز های اول خودتونو به اساتید بشناسونین :-" ...یا حرفهای مشابه...
یکی بیاد این بحث مهم اساتید رو توضیح بده پلیز
:دی
..
بعد اینکه من بسیج فعال هستم B-) :D :-"
همون روز اول برم پروندمو بدم به بسج یونی وتو جلساتشون شرکت کنم؟ نمیخام چادر سر کنم و ادای بسیجیارو در بیارم واینا...میخام خودم باشم ولی از مزایای بسیج استفاده کنم :D

سر سنگین ینی این که تو کلاس مزه پرونی ممنوع استادا خوششون نمیاد،اینکه خودتو نو بشناسونین ینی اینکه حواستون تو کلاس باشه اگر در مورد مطلبی هم تو کلاس بحث شد اطلاع داشتین تو بحث شرکت کنین
بسیجیای فعال چادر لزومی نداره براشون

به نقل از آقا حمید رضا :

آخی یادش بخیر که ما اینجارو پوکاندیم
به نقل از مينا :
با اساتید سر سنگین باشین یهنی چی؟
:-?
بعد خیلیا میگن از همون روز های اول خودتونو به اساتید بشناسونین :-" ...یا حرفهای مشابه...
یکی بیاد این بحث مهم اساتید رو توضیح بده پلیز
:دی
ببینید عزیزانم همون طور که حتما خیلیامون میدونیم هر استادی قلق مخصوص خودش رو داره. سر کلاس یه استادی باید سر و سنگین و فعال درسی باشید اما با اون یکی استاد باید گرم بگیرید و خوش و بش کنید. ولی به طور کلی یه توصیه دارم زیاد دم نظر استاد باشید(چه از نظر درسی چه از نظر اخلاق و مرام) تا موقع تصحیح برگه و بقیه مواقع حسابی با دست باز و روی گشاده :D :D عمل کنه و کم تو چشم بقیه دانشجو ها باشید(دلیل داره B-) B-) )

استادا رو حتمااااا آقا/خانوم دکتر خطاب کنین (حتی اگه سیکل دارن)
برین ردیف اول بشینین
سر کلاس سوال واستون پیش اومد حتما بپرسین ... جواب یه سوال رو بلد بودین بدین (خجالت نکشین کلا)
آقاااا یه وقت دسشویی داشتین یا چیزی از استاد اجازه نگیرینا...همینطور کلتونو بندازین پایین برین از کلاس بیرون... :))
با همکلاسیاتون دوست باشین :D اگه ازشون خوشتون نمیاد حداقل دعوا نکنید ... رابطتون رو کم کنید فقط... پس فردا کلی به کارتون میاد روابط تو دانشگاه :)
با سال بالایی هاتون هم دوست باشین...(من که کل دوستام از سال بالایی هان...خیلی کمکتون میکنن)
موارد بالا واسه کساییه که نمره ی خوب میخوان...اگه هم میخواین عادی باشین که هیچکدوم از کارا رو نکنین (به جز مورد دسشویی..اونو در هر صورت انجام ندین)
البته هر استاد قلق خودشو داره ولی این بالایی ها رو 99% استادا کار میکنه + کارای مخصوص هر استاد که باید از کسایی که باشون کلاس داشته بپرسین

Back
بالا