• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    487
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

خب دیگه ترجیح دادم سکوت کنم لال شدن مشکل نداره
فقط می خوام از قـاصـدکـــ عذر خواهی کنم خطاب به ایشون تند حرف زدم که خب بن شدم
البته اونم فلاسفیش اولا نشون دادن خشونت موجود در آواتار جناب مازیمون بود در قالب کلمات و دوما برخورد تبعیض آمیز مدیریت با اعضای مختلفه چون آواتار مازیمون=حرفای من که نتیجه شد بن شدن من=بن نشدن مازیمون تناقض
خب دیگه همه برابرند ولی بعضا برابر ترند

حالا از همه اینها گذشته بالاخره معلوم نشد من باید چی بپوشم ^-^

یه تیشرت غیر تنگ و یه شلوار جین غیر تنگ و غیر گشاد و فاق بلند کفایت میکنه :/
وقتی شکل همه ای گم میشی توشون تموم :/

به نقل از سمپادك :
ببخشید، میشه شلوار کردی به همرا تیشرت تنگ هم پوشید و شکل قیف شد، اونم مناسبه به نظرم!
اها راستی خواسم نبود، حتما کچل میکنید دیگه؟ برای جلوگیری از شیوع بیماری ها در خوابگاه و اینا؟..
ببخشید شما چه دانشگاهی احتمالا قبولید؟ :|

هر چی خدا بخواد،معلوم نیست (:

به نقل از shnava :
شب شعر و مجمع شاعران و اینجور چیزا توی دانشگاه هست یا نه؟ شرایط خاصی میخواد آیا؟
بله هست. انجمن شعر، شعر خوانی هفتگی... نه شرط خاصی هم نداره

• لایک
امتیازات: h@di

به نقل از سمپادك :
هر چی خدا بخواد، معلوم نیس (:
اها راستی، چرا فقط نگران دخترایین؟ به نظر من باید نگران پسر هام باشین، اونام ممکنه جذب شن به هرحال.
بازم شلوار کردی گزینه خوبیه. یا جین غیر تنگ.
اصلا نمیفهمم چه طور نگران پسراها نیستین، در صورتی که امار بالایی از این افراد در دانشگاه ها هستند..
و خیلی هارم اغفال میکنن متاسفانه! مواظب اونام باشین به هرحال..
درضمن کاملا هم جدی صحبت میکنم..
بله قطعا ولی من ته و توی پسرا رو میدونم (البته پسرا مثل چاه بی انتها می مونن) احتمال اینکه از دخترا فریب بخورم بیشتره
مخصوصا با توجه به سنی که توش هستم شما هم احتمال اینکه فریب پسرا رو بخورین زیاده من خودم پسرا می شناسم
طرف یک آدم عوضیه اونوقت با یه دختر طوری حرف میزنه و رفتار میکنه و جوری تیپ میزنه که انگار با شخصیت ترین آدمه تو دنیاس
مثلا با عرض معذزت بعضی بچه های ما تو دبیرستان با دخترای دانشجو و حتی زن های متاهل رابطه داشتن فکر نکنید این دخترا و زن ها بی عقل بودن اون پسرا دست شیطون رو از رو میبستن

به نقل از زهــــــــــــــــــرا :
شما روز اول برو این فلاسفیت رو تو کلاس مطرح کن..خیالت راحت کسی جذبت نمیشه :|
فلسفه و این چیزا تازه کلی طرفدار هم جمع میکنه
طرف هر چی رو نمیفهمه فکر میکنه خیلی گفته شاخیه حالا چه گفته در واقع چرت من باشه (تواضع) چه گفته پر مغز رنه دکارت مثلا
حالا شما فرض کن من برم از فلاسفیم حرف بزن
اوه اوه اوه
نه آغا اینطوری نتیجه عکس میده :D

به نقل از سینا‌ :
دقیقا خود ِ خودشه.

هروقت اینجور آدمارو سوژه کردید بتون تبریک میگم، یک دانشجوی واقعی شدید.

هر وقت اهمیتی ندادید که به هر دلیلی سوژه‌ی هر گروهی/شخصی شدید، نه تنها دانشجوی واقعی شدید، بلکه قدم مهمی در مسیر بزرگ شدن برداشتید.

× به عنوان آدمی که بخش مهمی از وقت و اعصابش صرف این شد که بقیه راجع بهش چی فکر می‌کنن این رو می‌گم. اهمیت ندین. این اصلاً به این معنی نیست که a**hole باشین. امّا حقیقتاً دنبال این نباشین که بقیه خوششون بیاد و بگن واو فلانی چه کوله. این تیپ کسب محبوبیت‌ها ترم یک و دو براتون جذّابیت خواهد داشت. امّا بعداً خودتون خنده‌تون می‌گیره به اون رفتار.

به نقل از نیلوفـر :
هر وقت اهمیتی ندادید که به هر دلیلی سوژه‌ی هر گروهی/شخصی شدید، نه تنها دانشجوی واقعی شدید، بلکه قدم مهمی در مسیر بزرگ شدن برداشتید.

× به عنوان آدمی که بخش مهمی از وقت و اعصابش صرف این شد که بقیه راجع بهش چی فکر می‌کنن این رو می‌گم. اهمیت ندین. این اصلاً به این معنی نیست که a**hole باشین. امّا حقیقتاً دنبال این نباشین که بقیه خوششون بیاد و بگن واو فلانی چه کوله. این تیپ کسب محبوبیت‌ها ترم یک و دو براتون جذّابیت خواهد داشت. امّا بعداً خودتون خنده‌تون می‌گیره به اون رفتار.
ببینید این رو سینا گفت که وقتی اینجور افراد رو سوژه کردید دانشجوی واقعی شدید...

این لزوما این معنی رو نمیده که این رفتار خوبه یا بده!
فقط میگه که دانشجوی واقعی اینجوریه!

حال این که آدمکش واقعی یا قاچاقچی واقعی هم داریم و لزوما قرار نیست خوب باشن!

دانشجوی واقعی ممکنه دانشجوی خوبی نباشه :))

به نقل از نیلوفـر :

یعنی این being c**l بودنا فقط واسه ترم یک و دو هست؟

حالا که تاپیک داره به سمت درست میره
دیگه انقدر به من گیر ندید
لااقل بزارید تو موضوعات مرتبط به دانشجو بودن جر و بحث کنیم

به نقل از Face/Off :| :
بله قطعا ولی من ته و توی پسرا رو میدونم (البته پسرا مثل چاه بی انتها می مونن) احتمال اینکه از دخترا فریب بخورم بیشتره
مخصوصا با توجه به سنی که توش هستم شما هم احتمال اینکه فریب پسرا رو بخورین زیاده من خودم پسرا می شناسم
طرف یک آدم عوضیه اونوقت با یه دختر طوری حرف میزنه و رفتار میکنه و جوری تیپ میزنه که انگار با شخصیت ترین آدمه تو دنیاس
مثلا با عرض معذزت بعضی بچه های ما تو دبیرستان با دخترای دانشجو و حتی زن های متاهل رابطه داشتن فکر نکنید این دخترا و زن ها بی عقل بودن اون پسرا دست شیطون رو از رو میبستن
اول از همه یکی از دوستان بیاد آی پی ایشونو چک کنه. احتمالا مولتیه

دو. با فرض این‌که مولتی نیستی میگم اینارو: اگر امسال میری دانشگاه باید بدونی داری وارد یه جامعه ی بزرگتر از دبیرستان میشی و با آدمای متفاوت تری رو به رو میشی،
اونجا می‌بینی هرکسی یه سری خوبیها و بدیهایی داره. این‌که بخوای با هرکی رو به رو شدی برچسب بزنی بهشون که مثلا فلانی هیزه، اون یکی اون‌جوریه و ... بعد از یه مدت بقیه بدشون میاد ازت و طرد میشی. حالا اینجا تاپیکشه اینارو اینجا گفتم چون متناسب با اسم تاپیکه.
بازم با خودته تصمیم ولی لطفا نظراتتو به همه تعمیم نده ، مثل همین قسمتی که نقل قول کردم.

[من بازم میگم که با این پیشفرض گفتم که مولتی نیستی :دى]

پی نوشت : نه :دی
ایشون یه مهدیِ دیگه هستش.

به نقل از Ar$ham :
ببینید این رو سینا گفت که وقتی اینجور افراد رو سوژه کردید دانشجوی واقعی شدید...

این لزوما این معنی رو نمیده که این رفتار خوبه یا بده!
فقط میگه که دانشجوی واقعی اینجوریه!

حال این که آدمکش واقعی یا قاچاقچی واقعی هم داریم و لزوما قرار نیست خوب باشن!

دانشجوی واقعی ممکنه دانشجوی خوبی نباشه :))

اتّفاقاً سر این که کی دانشجوی واقعیه مناقشه زیاده :‌)‌)
من این ورژنش رو هم شنیدم که دانشجو تا دو ترم مشروط نشه و یه ترم معدّلش زیر ۱۰ نباشه دانشجوی واقعی نیست. ولی خب به نظر من تنها چیزی که توی دانشگاه برای همه می‌تونه اتّفاق بیافته همون بزرگ شدنه. قدم اوّلش هم اینه که سوژه شدن مهم نباشه. راجع به اینکه بقیه رو سوژه کنید یا نه هم من نظری ندادم :‌)‌)

لطفاً شورش رو درنیارید. دیگه هرچیزی حدی داره. Face/Off :‌| دائم بن شد. جوّ همه جا رو به هم ریخت به قرآن.

به نقل از Ham!D ShojaE :
لطفاً شورش رو درنیارید. دیگه هرچیزی حدی داره. Face/Off :‌| دائم بن شد. جوّ همه جا رو به هم ریخت به قرآن.
کارخوبی کردی ولی لایک نمیدیم :-"

حواسم نبود با لحن عامه پسند بنویسم. بیا پاک‌سازی کن حوصله داشتی خلاصه‌ پست‌های خوب رو لینک کن.

به نقل از Ham!D ShojaE :
حواسم نبود با لحن عامه پسند بنویسم. بیا پاک‌سازی کن حوصله داشتی خلاصه‌ پست‌های خوب رو لینک کن.
اول تاپیک هس :-"

اقا کی اعلام میشه نتایج؟
داشتین خاطره میگفتین :-"

به نقل از RaaZ :
بچه ها!
واسه عادی شدن جک و جونور راه حل بدین
بعد اگه کسی تنها مشکلش با مسکرات اعتقادات دینیه ممکنه تو خابگاه درگیر شه؟
اصن انقدر تو خابگاه دخترونه زیاد هست که به پست منم بخوره؟
جک و جونور هم واسه خودشون دل دارن دیگه! اکثرشون هم بزرگترین مشکلشون اینه که زشتن! یه مدت تو خابگاه باشی عادی میشه یاد می‌گیری با خونسردی بری اعمال قانونش کنی برگردی. سعی کن با سوسکا دوست باشی! همین که دیدگاهت رو نسبت بهشون عوض کنی شروع خوبیه!
اولا که هرطور بخایم در نظر بگیریم بازم اکثریت مردم مذهبی هستن و اگه هم مذهبی نباشن اهل مشروب خوردن نیستن اگه هم باشن جلوی آدمایی که نمی‌خورن رعایت می‌کنن. برای همین بعید می‌دونم مشکلی پیش بیاد یا اگه هم اومد به درگیری برسه!

به نقل از سعیـد :
جک و جونور هم واسه خودشون دل دارن دیگه! اکثرشون هم بزرگترین مشکلشون اینه که زشتن! یه مدت تو خابگاه باشی عادی میشه یاد می‌گیری با خونسردی بری اعمال قانونش کنی برگردی. سعی کن با سوسکا دوست باشی! همین که دیدگاهت رو نسبت بهشون عوض کنی شروع خوبیه!
اولا که هرطور بخایم در نظر بگیریم بازم اکثریت مردم مذهبی هستن و اگه هم مذهبی نباشن اهل مشروب خوردن نیستن اگه هم باشن جلوی آدمایی که نمی‌خورن رعایت می‌کنن. برای همین بعید می‌دونم مشکلی پیش بیاد یا اگه هم اومد به درگیری برسه!
بعید می دونی؟ ترم ۱ خوابگاه ما یه اتاق چند نفر خوردن. یکیشون نخورد رفت لو داد بعد درگیر شدن اینی که لو داده بود چاقو کشید مثل این که!
خلاصه بعد کلی درگیری دو طرف توافق کردن همدیگرو لو ندن و شانس آوردن پای کمیته انضباطی وسط نکشید.
البته خوابگاه دخترا فکر نکنم در این حد بشه :D

به نقل از RaaZ :
من نمی دونم چه جوری می شم ولی اگه قرار شد لو بدم
اگه آتو دسشتون نداشته باشیم در امانیم؟
کاری به کار کسی نداشته باش. برا چی میخوای لو بدی؟

Back
بالا