• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    487
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

اینجور بحثای جدی به روحیات ما سازگار نیستا :-"
خب بابا کلاس میریم درس یاد بگیریم پس وقتی سوال پیش میاد باید پرسید
ناگفته نماند من همکلاسی داشتم واسه خودشیرینی سوال میپرسید کلا مخلوق عجیبی بود

فقط یه چیزیو بگم دانشگاه با مدرسه فرق داره.اونجا دانش آموز بودین،اینجا دانش جویین.اونجا معلم موظف بود تمام مفاهیمو به شما یاد بده.ولی تو دانشگاه شما خودتون باید برین دنبالش.قرار نیس استاد تیکه تیکه مفاهیمو بکنه تو مغر شما :دی البته خب هستن استاداییم که مثه دبیرستان درس بدن.ولی خب ممکنه یه استادم بیاد یه سری مفاهیم کلیو بگه و بره.دیگه خودتون برای فهم بیشتر باید برین کتاب مرتبطشو بخونین یا از زمان مشاوره ی دانشجویی اساتیدتون استفاده کنین.

به نقل از Strawberry :
اینجور بحثای جدی به روحیات ما سازگار نیستا :-"
خب بابا کلاس میریم درس یاد بگیریم پس وقتی سوال پیش میاد باید پرسید
ناگفته نماند من همکلاسی داشتم واسه خودشیرینی سوال میپرسید کلا مخلوق عجیبی بود
:-L
آقاجان اجازه بده به دغدغه های ملت دانشجو رسیدگی شه :-L واسه اینکه تاپیک هم به بیماری ِ اسپم زدگی دچار نشه لازمه یکم تنفس بدین بهش :-L البته دقت اگر بفرمایید اسپمیسم (!) ظریفی توی همین پستا هم هس :-"
خُب من می ترسم بقیه از من بدشون بیاد :-< و من بمونم بی دوست :-< بقیه حس کنن من رو اعصابم :-<

به نقل از شــقایــق :
فقط یه چیزیو بگم دانشگاه با مدرسه فرق داره.اونجا دانش آموز بودین،اینجا دانش جویین.اونجا معلم موظف بود تمام مفاهیمو به شما یاد بده.ولی تو دانشگاه شما خودتون باید برین دنبالش.قرار نیس استاد تیکه تیکه مفاهیمو بکنه تو مغر شما :دی البته خب هستن استاداییم که مثه دبیرستان درس بدن.ولی خب ممکنه یه استادم بیاد یه سری مفاهیم کلیو بگه و بره.دیگه خودتون برای فهم بیشتر باید برین کتاب مرتبطشو بخونین یا از زمان مشاوره ی دانشجویی اساتیدتون استفاده کنین.
خُب پس من اگـ ـه اول ها سعی کنم که دانشجوی خوب و آرومی باشم و هیچی نپرسم ، تا کم کم اخلاق هر استاد و شیوه تدریسش دستم بیاد و بعد بفهمم که تا چه حد میشه سر کلاسشون راحت بود ، و واسه سوالات هم بیشتر برم اتاقشون ، خوبه ؟ با توجه به حرفای دوستان فک می کنم این بهترین راه باشه واسه من .
+ آه ، دبیرستان ِ عزیز :-< :-< :-<

از بس اسپم دادین اینجاخوشی زده زیر دلتون دنبال بحث جدی هستین :-s

به نقل از قـاصـدکـــ :
خُب پس من اگـ ـه اول ها سعی کنم که دانشجوی خوب و آرومی باشم و هیچی نپرسم ، تا کم کم اخلاق هر استاد و شیوه تدریسش دستم بیاد و بعد بفهمم که تا چه حد میشه سر کلاسشون راحت بود ، و واسه سوالات هم بیشتر برم اتاقشون ، خوبه ؟ با توجه به حرفای دوستان فک می کنم این بهترین راه باشه واسه من .
+ آه ، دبیرستان ِ عزیز :-< :-< :-<
ببین یه حدی از سوال پرسیدن که خب معمولی و طبیعیه.ولی بیش از حد سوال پرسیدن،سوالای بی اهمیت پرسیدن یا سوالایی که با یه کم فکر بعدا خودت به جوابشون میرسی،یا واسه نشون دادن خودت به استاد سوال بپرسی،اینا خب خوب نیستن و باید دوری کنی ازشون :دی وگرمه در حد طبیعی و معمولی اگه سوالی پیش بیاد چرا آدم نپرسه خب.
ولی با دبیرستان فرق داره. حالا میری متوجه میشی خودت :د

من این سوالارو تو تایپک خوابگاه پرسیدم جوابمو ندادن امیدوارم شما کمک کنید!

کسی میدونه خابگاه علوم پزشکی ایران کجای تهرانه دقیقا ؟ شرایط خابگاش چجوریه امکاناتش خوبه ؟ چند نفر تو یه اتاقن ؟ شرایط غذا و نتش خوبه؟ مثه شریف نتش حجمیه ؟؟؟ اگه هست چند گیگ در ماه؟ من لب مرزم نمیدونم پزشکی نیم سال دوم شهید بهشتی میارم یا ایران . ایران از شهید بهشتی بدتره وعظ استادا و خابگاهش؟

خیلی ممنون میشم اگه کسی جوابمو بده

به نقل از قـاصـدکـــ :
مرسی بابت تجربیاتِ مفید ٬ فقط اگه راهکاری هم برای کسی که خیلی سوال می‌پرسه و اصلا خجالت نمی‌کشه و بقیه‌ی کلاس هم براش مهم نیستن ارائه بدید به کار من میاد. :-"

حالا نه به اون شوریِ شور، نه به این شوریِ شور :-‌"
یک نکته هم در مورد دروس عمومی علی‌الخصوص دروس مبانی اسلام (مثل اندیشه و اخلاق و تاریخ و اینا) هست، اینه که به طور قطع به یقین، اکثریت قریب به اتّفاق کلاس اصلاً گوش نمی‌دن یا سرشون تو گوشیه یا خوابن حتّی، و علاقه‌مندن که هر چه سریع‌تر کلاس تموم بشه و نجات پیدا کنن از موقعیتی که بالاجبار توش زندانی شدن! شما حالا در مورد باقی دروس ایده‌ای ندارم ولی اگه در مورد چنین دروسی هم صادق باشه ویژگی‌تون، مطمئناً دوستاتون برنمی‌تابن و یه جور تلافی می‌کنن :-‌" خود دانید حالا :-‌"

+ ارغوان بهتر منظورمو رسوند تو صفحۀ بعد.

به نقل از emperor98 :
من این سوالارو تو تایپک خوابگاه پرسیدم جوابمو ندادن امیدوارم شما کمک کنید!

کسی میدونه خابگاه علوم پزشکی ایران کجای تهرانه دقیقا ؟ شرایط خابگاش چجوریه امکاناتش خوبه ؟ چند نفر تو یه اتاقن ؟ شرایط غذا و نتش خوبه؟ مثه شریف نتش حجمیه ؟؟؟ اگه هست چند گیگ در ماه؟ من لب مرزم نمیدونم پزشکی نیم سال دوم شهید بهشتی میارم یا ایران . ایران از شهید بهشتی بدتره وعظ استادا و خابگاهش؟
اینجا میتونی سوالاتتو بپرسی

به نقل از Strawberry :
اینجا میتونی سوالاتتو بپرسی
اینجا کسی نمیدونه؟ اون تایپک یکم قدیمیه فک نکنم کسی بهش سر بزنه! ولی اونجام میپرسم مرسی

حقیقتاً ازتون تمنا می‌کنیم سرِ کل‍اس‌های عمومی با استاد بحث اعتقادی راه نندازید.
همین و تمام.

به نقل از ارغوان :
حقیقتاً ازتون تمنا می‌کنیم سرِ کل‍اس‌های عمومی با استاد بحث اعتقادی راه نندازید.
همین و تمام.

وای این خیلی مهمه.این خواهشو منم دارم. ما هر هفته دوشنبه باید کلی بحثو تحمل میکردیم سر کلاس واون دانشجو هر جلسه باز از استادی که داشت میدید سواد نداره ومنطقم نداره عی سوال میپرسید.بعد ما هی حوابای عجیب غریب از استاد میشنیدیم. لطفا بحثایی مثه حجاب امربه معروف نماز وکلا چیزایی که زیاد راجبش حرف زدنو نپرسید دیگه استادم همون چیزاییو میگه که شما قبلا شنیدید وبقبه هم شنیدن.از یه استادم بدتون میاد سعی نکنید بااین بحثا به همه ثابت کنید استاد نمیفهمه.بااینکارا فقط ساعت کشدار عمومی رو کشدارتر میکنید بخصوص اگه استادتون بی سواد باشه :D

به نقل از ارغوان :
همین و تمام.
مخصوصا وقتی کلاس 8 صبح ‌ـه. :|

پس چیکار کنیم بشین درس استاد گوش بدیم؟

به نقل از Strawberry :
نه اقا وای فای داره دانشگاه.
میتونین کتاب و اهنگ مورد علاقه تونم بیارین. مجبور نیستین که.

تسلیم بابا :((
پرچم سفید به دست

به نقل از ارغوان :
همین و تمام.
عه؟
ما دبیرستان نوبتی میکردیم یکی با دبیر دینی بحث میکرد و حواسشو پرت میکرد بقیه به کاراشون میرسیدن :D البته انتخاب طعمه هم مکافاتی بود :-"
ولی فک کنم تو دانشگاه دیگه پرت کردن حواس موضوعیت نداره همینطوری هم همه به کاراشون میرسن :D

آیا آپشن جایگزینِ «بحث فرسایشی و اعصاب‌خردکنِ اعتقادی با استاد» ، «نشستن و گوش دادنِ درس استاد» ه؟
من صحبتی ندارم.

عه؟
ما دبیرستان نوبتی میکردیم یکی با دبیر دینی بحث میکرد و حواسشو پرت میکرد بقیه به کاراشون میرسیدن :D البته انتخاب طعمه هم مکافاتی بود :-"
ولی فک کنم تو دانشگاه دیگه پرت کردن حواس موضوعیت نداره همینطوری هم همه به کاراشون میرسن :D
واقعاً واقعاً واااااقعاً یکی از رواعصاب‌ترین حرکات دنیا، بحث کردن با استادِ عمومی ه. نه‌تنها نظرِ هیچ‌کس اون وسط عوض نمی‌شه؛ نه‌تنها ممکن ه استاد به درس‌ش نرسه و بعضاً بخواد جبرانی بذاره [ما این ترم جبرانیِ آیین زندگی داشتیم. :-لبخند به دوربین] ؛ بلکه بسیار فحش می‌خورید از طرف هم‌کل‍اسی‌ها.
بذارید استاد کارش رو بکنه، شما هم کارتون رو بکنید. کاری نداشته‌باشید به هم. روی اعصابِ بقیه هم نرید.
تمنّا می‌کنم.

به نقل از احـــــــمد :
عه؟
جــــــَوِش فرق می کنه
معمولا تو درسای عمومی خوابین :D من که اینجور بودم 8-| (:|

Back
بالا