• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

خیلییی بیشعورید (((:
سه روزه دارم اینجارو چک میکنم فوقش یه پست جدید هست، امروز بعدازظهر رفتیم مسافرت الان تو راهیم، کار به حذف پست اسپم رسیده (((:

به نقل از سمپادك :
خیلییی بیشعورید (((:
سه روزه دارم اینجارو چک میکنم فوقش یه پست جدید هست، امروز بعدازظهر رفتیم مسافرت الان تو راهیم، کار به حذف پست اسپم رسیده (((:
چشت شوره :D

دوستان. عزیزان. بچّه‌ها. آقا! ماگ ببرید دانشگاه. لیوان. فلاسک. هر چی. لیوان یک بار مصرف نخرید. انقدر نخرید تا دیگه نیاد توی دانشگاهتون این اختراع مزخرف و محیط‌زیست‌نابودکن. گوش بدید به حرف تا با شمشیرم نیومدم.

آقا اینایی که پلیمرین تو امیرکبیر خیلی خطرناکن :-" 8-| هر چی مسئه هست تو دانشگاه جلوی اون پلیمر اتفاق میفته :-" قابل ذکر هست که امکان داره همین رضا خودش از ایادی باشه که سالانه چند تنو تو جلوی پلیمر به خاک وخون میکشه

به نقل از نیلوفـر :
دوستان. عزیزان. بچّه‌ها. آقا! ماگ ببرید دانشگاه. لیوان. فلاسک. هر چی. لیوان یک بار مصرف نخرید. انقدر نخرید تا دیگه نیاد توی دانشگاهتون این اختراع مزخرف و محیط‌زیست‌نابودکن. گوش بدید به حرف تا با شمشیرم نیومدم.
قابل ذکر هست که از شعور دوستان امیر کبیری هم در این مورد دفاع کنم انجمن فرهنگ و سیاست در راستای حمایت از محیط زیست ضمن دادن گل به دانشجو ها در راستای حذف لیوان های یک بار مصرف سلف هست :-"

در نظر هم داشته باشين ملت تجربى پزشکى تهران و بهشتى چقد سخت قبول مى شن :-"
دو تا آدم بياريد از دانشگاه ايران و البرز تعريف کنن ، شاهد حتى ;;)

به نقل از نیلوفـر :
دانشگاه اگه اینقدر محیط فرهنگی و محترمیه نیایم انصافاً!

به نقل از Ham!D ShojaE :
دانشگاه اگه اینقدر محیط فرهنگی و محترمیه نیایم انصافاً!

اگه بود شمشیر نمیاوردم :‌دی

.

s038b531aiqauara7y7i.jpg

پی نوشت : عکاس خودم
ریز نوشت : اون دره که تو عکس نیمه بازه رو میبینید ؟ من خواستم عکس بگیرم ، ندیدم که کسی داخل نشسته ، نمیدونم نگهبانی بود یا هر چی فقط یهو دیدم در باز شد و طرف اومد ببینه دارم چیکار میکنم منم فقط دویدم و فرار کردم :)) اونم گفت خیلی هنرکردی :/ !
بعدا نوشت: مانتو حلقه آستین ((((:

Back
بالا