• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    487
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

راجع به غذای دانشگاه چیزی که من اطلاع دارم اینه که با مقطع رشته تناسب مستقیم داره یعنی هرچی مقطع بالاتر باشه غذا بهتره. مثلا ما که دکتری هستیم غذامون با غذای اساتید یکیه. یعنی همون غذایی که به اساتید می دن به ما هم از همون می دن (یا هم بالعکس :-") در هر صورت غذا های ما زیاد بد نیست ماهی و جوجش و کبابش و باقالی پلوش خوبه ماکارونی هم که هرچی از پاستا برسه باید شاکر بود. قیمه و قورمش رو نخوردم لوبیا پلوش هم معمولی ه این جوری نیست که قابل خوردن نباشه. مرغش رو اصلا خوشم نیومد.
در کل خوبه آدم با 800 تومن غذا می خوره :D

به نقل از The Great Unknown :
راجع به غذای دانشگاه چیزی که من اطلاع دارم اینه که با مقطع رشته تناسب مستقیم داره یعنی هرچی مقطع بالاتر باشه غذا بهتره. مثلا ما که دکتری هستیم غذامون با غذای اساتید یکیه. یعنی همون غذایی که به اساتید می دن به ما هم از همون می دن (یا هم بالعکس :-") در هر صورت غذا های ما زیاد بد نیست ماهی و جوجش و کبابش و باقالی پلوش خوبه ماکارونی هم که هرچی از پاستا برسه باید شاکر بود. قیمه و قورمش رو نخوردم لوبیا پلوش هم معمولی ه این جوری نیست که قابل خوردن نباشه. مرغش رو اصلا خوشم نیومد.
شما بیست و یک سالته دکترای چی میخونی؟؟ :D

اگه منظورتون علوم پزشكيه، بايد بگم اصن هم خوب نيس! :|
فاجعس! حداقل بهشتي كه نابوده!

به نقل از پری ناز :

خوشم مياد زود ميري چك ميكنيا!
شايد دكترا حرفين، بيوتكي، پزي، دندوني، دارويي، دامي! :-"

سیگار تو خوابگاه ممنوع ـه که ایشالا؟!
تو خود دانشگاه چی؟

امکانات خوابگاه چه جوری ـه؟ چیا دارن؟ چیا ندارن؟ حالا غیر از وسایل شخصی ـو این ـا چی ـا باید با خودمون بیاریم مثن؟

به نقل از پری ناز :

دکتری حرفه ای - دارو :-" :-"

آره منظورم علوم پزشکیه. غذای ما اتفاقا از بالا میاد یعنی همون غذای پزشکیاس. اتفاقا شهید بهشتی هم هستم :-" :-"
نمی دونم من که اکی ام! شاید من اون قدر حساس نیستم. :-?

به نقل از پری ناز :

آره منظورم علوم پزشکیه. غذای ما اتفاقا از بالا میاد یعنی همون غذای پزشکیاس. اتفاقا شهید بهشتی هم هستم :-" :-"

ما یه بار تو دبیرستان یه سوسیس درست کردییم جلو رت انداختیم نخورد :-" :-" :-"

غذاي دانشگاه باز بهتره! خوابگاه غيرقابل تحمله! :|
شما يه سر برو خوابگاه امام علي، كتلتشو جلويه گربه ميندازي نميخوره! :-" #عمق_فاجعه :-"

به نقل از negar.mr :
غذاي دانشگاه باز بهتره! خوابگاه غيرقابل تحمله! :|
شما يه سر برو خوابگاه امام علي، كتلتشو جلويه گربه ميندازي نميخوره! :-" #عمق_فاجعه :-"

خو من اصلا خوابگاهی نیستم :-" :-"
من هرچی گفتم منظورم غذای دانشگاه بود نه خوابگاه :D

خو من اصلا خوابگاهی نیستم :-" :-"
من هرچی گفتم منظورم غذای دانشگاه بود نه خوابگاه :D
ميدونم! واسه همين ميگم يه سر به خوابگاه امام علي بزنيد حتما :-"

دوستان منظورتون غذای روز اول و ترم اول دانشگاس دیگه ؟ ((: :-""""

+ برای غذای خوابگاهایی که خوگردان نیست هم باید پول بدیم ؟ :-? و رزرو کنیم ؟ :-"

به نقل از زهـــــرا :
دوستان منظورتون غذای روز اول و ترم اول دانشگاس دیگه ؟ ((: :-""""

+ برای غذای خوابگاهایی که خوگردان نیست هم باید پول بدیم ؟ :-? و رزرو کنیم ؟ :-"
عاغا راجبه سلف و غذا نحرفین این بهزاد میاد الان دوباره میگه تاپیک داره ... :-"

رفت و آمد خوابگاهیا از خوابگاه تا دانشگاه از دانشگاه تا خوابگاه چه جوریه؟ :-? خودمون باید بریم

بیایم؟ خودمون یه سرویس میگیریم ماهانه و اینا مثه مدرسه ؟ :-? یا یه اتوبوس میاد دنبال همه از

طرف دانشگاه یه سرویسم همه رو برمیگردونه خوابگاه؟؟ :-?

به نقل از #Kavir ! :
رفت و آمد خوابگاهیا از خوابگاه تا دانشگاه از دانشگاه تا خوابگاه چه جوریه؟ :-? خودمون باید بریم

بیایم؟ خودمون یه سرویس میگیریم ماهانه و اینا مثه مدرسه ؟ :-? یا یه اتوبوس میاد دنبال همه از

طرف دانشگاه یه سرویسم همه رو برمیگردونه خوابگاه؟؟ :-?
:)) خیلی خجسته ای
خودت مثه آدمای بزرگ میری و میای :D

.

خب رفت و آمدا،رزرو غذاها،ساعت ورود و خروجا اینا همه به دانشگاهی که میخواین برین بستگی داره.همین جوری چی بگه آدم از رفت و آمد :د دانشگاهتونو بگین بچه ها میان توضیح میدن.

به نقل از ;;) :
:)) خیلی خجسته ای
خودت مثه آدمای بزرگ میری و میای :D
جداً؟؟؟؟ :| من؟ یه دختر تنها؟ تو یه شهر غریب ؟ :| هر دفه یعنی باید ماشین آژانس اینا بگیرم؟؟ :| خوابگاه دوره از دانشگاه یا نزدیکه یا اصن قاعده ای چیزی نداره؟
ولی انگار شنیدما راجب سرویس دانشگاه و اینا ! :-/

به نقل از #Kavir ! :
جداً؟؟؟؟ :| من؟ یه دختر تنها؟ تو یه شهر غریب ؟ :| هر دفه یعنی باید ماشین آژانس اینا بگیرم؟؟ :| خوابگاه دوره از دانشگاه یا نزدیکه یا اصن قاعده ای چیزی نداره؟
ولی انگار شنیدما راجب سرویس دانشگاه و اینا ! :-/
می دونم سخته :)
اکثر خوابگاه ها مخصوصا دخترا تو دانشگاس و نیازی نیست از دانشگاه بیای بیرون :) [nb]یه کم اراده می خواد که راه بری :D[/nb]
سرویس دانشگاه هست ولی فقط مقصدش جای خاصی نیست که مثلا فقط بچه های خوابگاهی رو ببره

به نقل از شــقایــق :
خب رفت و آمدا،رزرو غذاها،ساعت ورود و خروجا اینا همه به دانشگاهی که میخواین برین بستگی داره.همین جوری چی بگه آدم از رفت و آمد :د دانشگاهتونو بگین بچه ها میان توضیح میدن.
مثلا رفت و آمدا تو دانشگاه های مختلف متفاوته کلا؟؟ میخوام بدونم همش با خودمونه رفت و آمدا یا دانشگاه ها واسه رفت و آمدا فکرایی کردن ؟ :-?? یه توضیح کلی عنایت فرمایید لطفا :)

به نقل از ;;) :
می دونم سخته :)
اکثر خوابگاه ها مخصوصا دخترا تو دانشگاس و نیازی نیست از دانشگاه بیای بیرون :) [nb]یه کم اراده می خواد که راه بری :D[/nb]
سرویس دانشگاه هست ولی فقط مقصدش جای خاصی نیست که مثلا فقط بچه های خوابگاهی رو ببره
اِ مرسی #:-S پس لازم شد برم آدرس دانشگاها و خوابگاهاشونو سرچ کنم :-"ولی خوابگاه تو دانشگاهم یکم بی مزس ولی امنیتش و سهول رفت و آمد و ایناش خوبه :D

به نقل از #Kavir ! :
مثلا رفت و آمدا تو دانشگاه های مختلف متفاوته کلا؟؟ میخوام بدونم همش با خودمونه رفت و آمدا یا دانشگاه ها واسه رفت و آمدا فکرایی کردن ؟ :-?? یه توضیح کلی عنایت فرمایید لطفا :)
چقدر درگیری :))
دانشگاه فقط سرویس داغون داره که البته مجانیه :D
اگه اوقات فراغت بخوای شهر گردی کنی می تونی از تاکسی چیزی استفاده کنی
سرویسا هم سرِ ساعت خاصی میانُ می رن و همیشه و همه وقت در دسترس نیستن :D
زیاد سخت نگیر :D

Back
بالا