- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه
یکی دخترا سایز و رنگ مانتوام بگه من برم خرید کنم
یکی دخترا سایز و رنگ مانتوام بگه من برم خرید کنم

مگه میخوای این کارو نکنی ... ؟به نقل از Zahra_J :چطوره یه بنرم درس کنیم روش بنویسیم ؛ ترم یکیا بیان اینجا میخوایم اکیپ درست کنیم ؟ ((:

اینجوری فک کنم کلن دلشون بسوزه کاری به کارمون نداشته باشنبه نقل از Zahra_J :چطوره یه بنرم درس کنیم روش بنویسیم ؛ ترم یکیا بیان اینجا میخوایم اکیپ درست کنیم ؟ ((:

به نقل از SalehM :ها راستی بقیه رو مسخره کنید. این جوابگوئه ؛ یا روز اول بشینید یه جا با لپ تاپ ور برید. این دیگه عالیه.![]()

به نقل از MBLAQ :اینجوری فک کنم کلن دلشون بسوزه کاری به کارمون نداشته باشن![]()

بنده همواره امیرکبیر رو به سوراخ موش تشبیه میکنم.به نقل از انیشترو :آقا پلی تکنیک کوچیکه ؟
آخه فردوسی جدی خیلیییییییی بزرگه !
(نمیگم چند بار گم شدم)
همچین میگین پلیتکنیک انگار دارین میرین پلیتکنیک لوزان!
)
به نقل از SalehM :بنده همواره امیرکبیر رو به سوراخ موش تشبیه میکنم.همچین میگین پلیتکنیک انگار دارین میرین پلیتکنیک لوزان!
)

سایز مانتو خُب هرچی سایزته بپوشبه نقل از sadlove :یکی دخترا سایز و رنگ مانتوام بگه من برم خرید کنم![]()
مثلا الآن یکی بیآد بگه واسه اینکه گیر ندن اگه 38 ــی 42 بپوش : ))))من صحبتی از بدی و خوبی کردم؟به نقل از Farz :حالا اگه صالح امیرکبیر قبول میشد، امیرکبیر بهترین دانشگاه شهر تهران بودا![]()
"""
))
چگالی ساختموناش یک دهم امیرکبیرم نیسبه نقل از SalehM :ها راستی بقیه رو مسخره کنید. این جوابگوئه ؛ یا روز اول بشینید یه جا با لپ تاپ ور برید. این دیگه عالیه.![]()

گفته باشم. 
به نقل از انیشترو :عوضش میتونی به صورت زنده (live ) موجودات در حال انقراض رو ببینی
حتی روباه![]()
((:
)به نقل از RaaZ :دیگه فایده نداره
باید مانتوتو حد اکثر تا اول تیر می خریدی می پوشیدی تا له لورده شه
به نظرم وقتتو هدر نده
به نقل از قـاصـدکـــ :سایز مانتو خُب هرچی سایزته بپوشمثلا الآن یکی بیآد بگه واسه اینکه گیر ندن اگه 38 ــی 42 بپوش : ))))
ولی خُب از نظر ِ قد و اینا تا یه ذره بالای زانو موردی داره ینی ؟

به نقل از sadlove :همین کم مونده با مانتوهای بلند و استین بلند پاشم برم بیرون![]()
![]()
![]()
![]()
سایز منظورم همون بلندیشه
یه ذره کم نیست ؟ 10 سانت بالا زانو بلند ترین مانتو منه![]()

به نقل از SalehM :از اینا طبیعیه. مورد داشتیم تو کتابخونه فنی ( معروفه در ایران به سر و صدا و آزادی و اختلاط و کلا هر چیز جز درس.) داشته سه تار میزده.
![]()

از اینا طبیعیه. مورد داشتیم تو کتابخونه فنی ( معروفه در ایران به سر و صدا و آزادی و اختلاط و کلا هر چیز جز درس.به نقل از Angel 25 :من تو حیاط دانشکده فنی تون دیدم پسره داشت سه تار میزد
از این قبیل حرکات جوابگو هست؟!![]()
) داشته سه تار میزده. 

خوب جدی فک نکنم خیلی گیر بدن ،به نقل از sadlove :یه ذره کم نیست ؟ 10 سانت بالا زانو بلند ترین مانتو منه![]()

چیه پس؟به نقل از Zahra_J :10 سانت بالای زانو دیگه مانتو نیست اسمش.![]()

جاشه بگم : بیا پی وی کامل توضیح بدم بهتبه نقل از sadlove :همین کم مونده با مانتوهای بلند و استین بلند پاشم برم بیرون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سایز منظورم همون بلندیشه![]()
یه ذره کم نیست ؟ 10 سانت بالا زانو بلند ترین مانتو منه![]()
تفنگتو نگه دار جاهای دیگه لازمت میشه،مثلن در برخورد با حراستیا یا استادابه نقل از Zahra_J :اصن اگه این سال بالاییا بخوان مسخره کنن با همین تفنگم حسرت ترم بعدو به دلشون میذارم.گفته باشم.
![]()
+ بزمجه.((:
موجودات اعصاب خورد کن بیشتری هستن تو دانشگاه