• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
یه سوال
واسه گروه همکلاسیا،اگه یکی خودجوش گروه بزنه،بعدا براش دردسر نمیشه؟

یه سوال
واسه گروه همکلاسیا،اگه یکی خودجوش گروه بزنه،بعدا براش دردسر نمیشه؟
نه بابا، چه دردسری. ولی خب اگه واسه اعتراضات و تحصن و ... کانال/گروه بزنی میره تو رزومت. من حتی یه کانال برای اعتراض به سلف زده بودم از دو نفر هشدار جدی بهم دادن که البته بی احتیاطی خودم بود، که البته در نهایت بیخیالش شدم.

یه سری از اساتید منابعی معرفی می کنن که توی اینترنت اصولا میشه پی دی افشون رو پیدا کرد
ولی مال چند ویراست قبلشه یا قدیمیه
می صرفه بخریمشون یا همین پی دی افا اوکیه؟

یه سری از اساتید منابعی معرفی می کنن که توی اینترنت اصولا میشه پی دی افشون رو پیدا کرد
ولی مال چند ویراست قبلشه یا قدیمیه
می صرفه بخریمشون یا همین پی دی افا اوکیه؟
از یه ویرایش جدید تر علم بیشتری یاد نمیگیری طبیعتا(البته اگه مثلا درست بیولوژی و اینا باشه انگار امکانش هست بعضی محتویات ویراست های قبل رد شده باشن!)، ممکنه یه مقدار تمرینات و مسائلش متفاوت باشن

من نظرم بر اینه
* الان که مجازیه ، سعی کنید توی گروه ها بیشتر نظاره گر باشید ، شخصیت ها رو بشناسید و یادبگیرید باید با هر شخص کلاس چه جوری رفتار کنید (یک ویژگی عالی مجازی! ) اینجوری جلوی صدمه خوردن احتمالی در آینده رو میگیرید !
* سریع به سمت یک جناح خاص کلاس نرید چون هر جناحی با همه بدی هاش ، یه سری خوبی ها هم داره !
* شدیدا حرمت نگه دارید حتی اگه از کسی خیلی بدتون میاد ! یه روزی پیش میاد که کارت پیشش گیر میوفته ! اینجا نگو عمراااااا ، آقا پیش میاد :) برای خودم اتفاق افتاده و راضی بودم که حرمت رو نگه داشته بودم

Back
بالا