• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

به نقل از Shery :
شما که تجربی ای : ))) ، پلی تکنیک آخه ؟!
‍همش تقصیر شماست دیگه ، موقع نهاییامون اومدین جو کنکور دادین ، رفتیم تو فاز کنکور ، گفتیم نهایی رو بدیم بره فقط ، سریع کنکوری شیم...
الانم فاز دانشگاه و دانشجویی میدین :-آه میکشد
ما رفتیم سال بعد بیایم :-< [از صحنه خارج می شود]
نه من کلی گفتم! :D
تجربیای مظلوم :-"

موارد خفت گیری از اطرافه یونیه تهران به گوشم خورده و ایضا دزدیدن لپ تاپ در خوابگاهشون :-s
اینا فیلم نیست واقعیته :-ss
وقتی خفت گیر شدید خدایی نکرده اونوقت یاده سخنان حکیمانه و ژرف نگرانه من میوفتید ولی افسوس که دیگه دیر شده :|

نتیجه..آب هست ولی کم هست :o

به نقل از نیلوفـر :
دانشگاه تهران [کمپلکس اصلی، راجع به فنی امیرآباد اطّلاع ندارم] به هیچ تیپ و ریخت و قیافه‌ای گیر نمی‌ده، اینه که اگر به این دلیل قصد دارید تغییری توی تیپ هر روزتون بدید، راحت باشید[nb]دلایل دیگه قاعدتاً بحثش جداست[/nb]. چرا اینو می‌گم؟ ۹۰٪ بچّه‌ها تیپ ۱-۲ ماه اوّلشون ۱۸۰ درجه با بقیه‌ش فرق داره و اغلب دلایل غلطی به این تغییر چسبونده می‌شه در حالی که تنها دلیلش صرفاً اینه که اوّلش باورتون نمی‌شه می‌تونید هر جور می‌خواین بیاین :‌)‌)

این که میگن درای ورودی مختلف سختگیری حراستشون فرق داره چی؟

• لایک
امتیازات: Lorca

دانشگاه تهران رو نمی‌دونم؛ ولی درمورد پلی‌تکنیک کامل‍اً درست ه این حرف. از درِ حافظ که بخوای تردد کنی به شددددت اذیت می‌کنن؛ درِ رشت و ولی‌عصر مطابق با استانداردهای روزِ صنف «حراست» برخورد می‌کنن؛ درِ سعید رسماً ول ه. "-: یه هفته بری دانشگاه دست‌ت می‌یاد که از کجا تردد بشه به‌تر و امن‌تر ه. "-:

رفتم پياده روي اومدم ٣صفحه پست دادين؟
عالي :))

به نقل از پری ناز :

ببين من شنيدم بچه هاي هنر و معماري ( همون پرديس هنرهاي زيبا ) كلا آزادن! شال به راحتي سر ميكنن! هيچ مشكلي هم نيس! انواع مانتو و كفش! اصن عالي ;;) بري توش حس نميكني اينجا دانشگاه تهرانه 8-^

به نقل از پری ناز :

من از هر دری اومدم مشکلی نداشتم[nb]با تیپ‌های مختلف[/nb]؛ ولی در قدس واقعاً یک کم آسون می‌گیرن به علّت این که بچّه‌های هنر بیشتر ازش میان تو :‌‌)‌)

میگم یه چیزی، من یه ربعه دارم نتو زیر و رو میکنم، هیچ نشانی از «محل» دانشکده زبانهای خارجی دانشگا تهران پیدا نمیکنم؛ کجاست؟ :))

به نقل از پری ناز :
میگم یه چیزی، من یه ربعه دارم نتو زیر و رو میکنم، هیچ نشانی از «محل» دانشکده زبانهای خارجی دانشگا تهران پیدا نمیکنم؛ کجاست؟ :))

امیرآباده پری‌ناز. توی کمپلکسیه که یک طرفش دانشکده‌ی تربیت‌بدنیه، یک طرفش زبان‌های خارجی اگر اشتباه نکنم.

منو وارد بحث کنید :D

Back
بالا