• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ الکترونیکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Poorya.L
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ

سلام! میشه یکم در مورد مقاومت MDR توضیح بدید؟
البته بجز این دو جمله ای که همه جا نوشته: :-"

"مقاومت های تابع میدان مغناطیسی(MDR):
مقاومت های تابع میدان به مقاومت هایی گفته می شود که به سبب اثر میدان مغناطیسی بر آنها مقدار اهمشان تغییر می کند. در ساخت این مقاومت ها از نیمه هادی هایی استفاده شده که دارای ضریب حرارتی منفی هستند. به همین دلیل در صورت افزایش دما مقدار مقاومت آن ها کاهش می یابد."

میشه بگین مقاومت mdr به چه دردتون میخوره ؟
من تا امروز اصلن اسمش هم به گوشم نخورده بود !
میخواید حال سنسور بسازید ؟

نه؛ همینطوری؛ صرفا داشتم دانش قطعاتیمو بالا میبردم! :-"

برای برنامه نویسی روی میکروکنترلر باید اونارو چجوری به کامپیوتر وصل کرد ؟ :-" ;D
میخوام روی ATmega 8 کار کنم

با وسیله ای به نام پروگرمر :دی
اگه پشت کیست پورت پارالل داری میتونی خودت هم پروگرمر درست کنی، خیلی سادست توضیحش میدم، ولی اگه پورت پارالل نداری باید از طریق پورت USB پروگرم کنی که ساخت پروگرمرش خیلی ساده نیست و باید پروگرمر بخری.

2013_11_05_15_06_20.jpg

همینه دیگه؟
خب چوجوری بسازم :-"

بله همینه.
این دیتاشیت atmega 8 هستش پایه های sck به 6 پارالل، mosi به 7 پارالل، reset به 9 پارالل، gnd به 24 پارالل و miso به 10 پارالل باید وصل شن و تغذیه ی میکرو هم باید وصل باشه به منبع تا بشه پروگرم کرد. پایه های پورت پارالل هم اینطوری شماره گذاری میکنن: ذوزنقه رو جوری جلوتون بگیرید که قائده ی بزرگش پایین باشه، از سمت چپ، ردیف پایین به ترتیب شماره های فرد رو دارن، ردیف بالا شماره های زوج، اینطوری:
24 22 20 18 16 14 12 10 8 6 4 2
25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1

برای اتصال هم که واضحه باید یه برد هزار سوراخ داشته باشید، یه سوکت برای میکرو، یه سوکت نری پارالل، یه مقداری سیم و یه سوکت مخابراتی دو پین هم برای تغذیه ی برد، اگر هم منبعتون 12 ولت یا کلا بیشتر از 5 ولته هم که باید رگولاتور 7805 یا dcبهdc رو بردتون باشه (اینا رو گفتم از بابت این که شاید تازه کار باشید: -) )
یه سوالی، چرا از atmega 8 استفاده میکنید؟ :-?

خب والا من میخوام روش برنامه برای تابلو های تبلیغاتی ال ای دی ثابت بریزم و فکر کنم همین مناسب باشه ! هوم؟
بعد برای تغذیه میشه از ولتاژ 5 پاور یا 3.3 پاور استفاده کرد؟

خب من فکر میکنم atmega 16 مناسب تر باشه. از لحاظ امکانات که خب متفاوت هستن و برتری هایی داره ولی یکی از دلایل دیگه ی حرفم اینه که configurationـش شبیه به atmega 32 و 64 و تعدادی دیگه از میکرو هایی هست که الان تو کارای روباتیکی و الکترونیکیِ ما کاربرد دارن و پروگرمری که میسازی کاربردی تر میشه! و اون میکروعه هم :)) تفاوت قیمتشون هم زیاد نیست، میارزه.
از 5 میشه.

میگم مطمئنی که پارالل اونجوری شماره گذاری میشه؟
اخه من هرجا دیدم اینجوری بودی
parallel.gif

Back
بالا