• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقالی بین مراکز

وای..خدا رحم کنه..
ببین تو هم بر اساس کف تراز آزمون ورودی انتقالی گرفتی؟
یا ازت کلا یه آزمون جداگانه گرفتن؟
یا بر اساس سوابق تحصیلی اینا؟
همه بر اساس تراز آزمون ورودی انتقالی میگیرن

وای..خدا رحم کنه..
ببین تو هم بر اساس کف تراز آزمون ورودی انتقالی گرفتی؟
یا ازت کلا یه آزمون جداگانه گرفتن؟
یا بر اساس سوابق تحصیلی اینا؟
گفتن مدارکمو میفرستن هم تراز چک میشه هم معدل پایانی نهم

سلام ،
ببخشید کسی می تونه مراحل انتقالی بین دو مرکز بین استانی رو بگه و این پروسه چقدر زمان می بره تا از مبدا در مقصد ثبت نام بشیم. از حلی ۱ اراک به حلی ۲ تهران

سلام ،
ببخشید کسی می تونه مراحل انتقالی بین دو مرکز بین استانی رو بگه و این پروسه چقدر زمان می بره تا از مبدا در مقصد ثبت نام بشیم. از حلی ۱ اراک به حلی ۲ تهران
اول باید یه سال حداقل توی مرکز خودت درس خونده باشی و حول و حوش تیر فرم پر میکنی که واسه دهم تهران یکشنبه نتایج میاد البته امسال زیاد طول کشید...اگر از اداره کل استانتون هم نامه بگیری حتی اگر ظرفیت نداشته باشن ثبت نامت میکنن(شرطش یه سال تحصیل توی مراکز سمپاد هست البته)در کل از کادر اداری مدرستون بپرسی کامل راهنماییت میکنن

سلام ،
بستگی به پایه ای که میخوای انتقالی بگیری و نمره ای داره که کسب کردی توی ازمون ورودی یه فاکتور سومم هست که مربوط ظرفیت مدرسه مبدا میشه.
درخواست میدی از اداره کل واحد سمپاد پیگیری میکنی نمره رسونده باشی معمولا موافقت میکنن و چیزی نمیگن. فقط باید توجه داشته باشی کف شهرستان اگه ۳۱۰۰۰ باشه تهران معمولا دوره دوم اش بالای ۳۸۰۰۰ و ۴۰۰۰۰ میشه به خصوص تو پسرانه ها و به خصوص حلی ۱حلی ۲

سلام ،
برای پایه هفتم از اراک به تهران میخوام انتقالی بگیرم ،زنگ زدند گفتند موافقت شده ، یک فرمی هم بعدش پر کردیم ، نمی دونم تا جوابش بیاد چقدر طول میکشه، تو رو خدا کسی می دونه جواب منو زودتر بده ؟ میخوام بدونم گیر دیگه ای نیست ، تهرانم باید خودم دوباره پیگیری کنم یا خودشون کارهای اداریش رو انجام میدن ؟
آخه کلاسها شروع شده نمی خوام از درسها عقب بیفتم

برای پایه هفتم از اراک به تهران میخوام انتقالی بگیرم ،زنگ زدند گفتند موافقت شده ، یک فرمی هم بعدش پر کردیم ، نمی دونم تا جوابش بیاد چقدر طول میکشه، تو رو خدا کسی می دونه جواب منو زودتر بده ؟ میخوام بدونم گیر دیگه ای نیست ، تهرانم باید خودم دوباره پیگیری کنم یا خودشون کارهای اداریش رو انجام میدن ؟
آخه کلاسها شروع شده نمی خوام از درسها عقب بیفتم
معمولا بعد پر کردن فرم و اینا میگن موافقت شده؟
حالا یا شما آشنایی داشتی کارت رو انجام داده یا اینکه واقعا نمیدونم چی بگم.
درگیری نداره انتقال بدن ات با پرونده میزی مدرسه ثبت نام.
قبلا داشت ولی الان همش توی سامانه است.

Back
بالا