• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقالی بین مراکز

سلام میشه درباره ی شرایط انتقالی از شهرستان به تهران توضیح بدین من نهم ام و می خوام واسه ساله بعد اقدام کنم . لطفا جواب بدین

نگاه کن و
سلام میشه درباره ی شرایط انتقالی از شهرستان به تهران توضیح بدین من نهم ام و می خوام واسه ساله بعد اقدام کنم . لطفا جواب بدین
آره امسال تراز بود که باید ترازت بالاتر از 48000 باشه اما سال دیگه تا اونجا که من فهمیدم شرط معدل سه ساله

سلام بچه ها دختر خاله ی من شهرستانه سال آینده قراره بیان تهران ، اول دبیرستان هست یعنی برای سال دوم میاد. از من خواسته براش

سوال کنم شرایط انتقالی از شهرستان به تهران برای سال اول به دوم به چه صورته و باید چیکار کنه؟ چجوریبا انتقالی موافقت میکنن؟ و اینکه

چقدر دستش تو انتخاب شعبه مورد علاقه اش بازه؟ بستگی به محل زندگی داره؟
اینی که میگم از یکی از هم مدرسه ایام که انتقالی گرفت تهران شنیدم..
ببین یه مدت ازاد بود رفتن به مدارس سمپاد تهران و محدودیت نداشت..اما مثل اینکه چند سال اخیر از شهرستانی ها(که خودشونم سمپادین)بازم امتحان ورودی میگیرن..
اون دوستم بخاطر شغل پدرش مدتی رفته بود و مثل اینکه از محل کار پدرش باید یه نامه ای چیزی نشون میدادن..
این دوستم واس سه سال پیش انتقالی گرفته بود..امسالم یکی دیگه گرفت ولی امتحان ورودی نداد

اون وقت کی باید اقدام کنم زمان مشخصی داره ؟

اون وقت کی باید اقدام کنم زمان مشخصی داره ؟
همین الانشم خیلی دیر شده
باید بری مدرسه درخواست بدی
اونوقت میگن کجا قبول شدی
بعد باید بری تهران ببینی قبولت میکنن یا نه یه سری امتیاز بندی مثل خوارزمی و... اینا داره

مرسی ممنون ولی من برای سال بعد می خوام انتقالی بگیرم

از شهرستانای تهران میشه برای فرزانگان یک انتقالی گرفت؟

نمیشه؟

وا

از شهرستانای تهران میشه برای فرزانگان یک انتقالی گرفت؟
ببین چیزی که من میدونم سیستم مشخصی نداره قضیه اصلا، ینی خیلی پیگیر بودم بفهمم قضیه چطوریه، به چیزی نرسیدم، مثلا از مدرسه قبلی من(شهرستانای تهران) یکی انتقالی گرف رف حلی 3، یکی رف حلی 5، یکی رف 11 فک کنم، همون که توی پاسدارانه.

Back
بالا