وای وضع گلوی منم افتزاحه ! بعد از ظهر میرم دکتر .به نقل از shadiiii :واقعا روز عالي بود
ارزش اون همه حرص خوردنو داشت
اما جاتون خالي ببينين امروز چه وضعيم باز گلوم بدترشده انقد استرس كشيدم
اما عالي بود
مرحله 2 ميتركونه![]()
![]()
![]()
![]()
حالا خوبه من مجری بودم!!!به نقل از dokhtare tanha :وای وضع گلوی منم افتزاحه ! بعد از ظهر میرم دکتر .
حالا بزار یکم به مغزامون استراحت بدیم بعدش مستقیم برنامه ریزی!!به نقل از k.sampadi :بچهههههههه ها؟ دلتنگ همتون شدم این تعطیلاتم که میاد وضعم بدتر میشه؟ برنامه ریزی کردین؟
نه هانیه جون فقط برگزیده ها میتونن توی مرحله ی بعدی شرکت کنن . البته واسه سایر مدارس میاندوآب هم ، فراخوان خواهیم داد تا با برگزیده های ما رقابت کنن. عید تو هم مبارک .به نقل از H.M... :شلام دوستای عسیسم!!! واقعا خداقوت میگم به همه دوستای گلم که رو کارسوق زحمت کشیدن.... وکوثر حال تو چطوره؟؟! (منظورم کوثر.ح) یکی از بهترین و پرخاطره ترین شبای زندگیم بود...
راستی میخاستم بپرسم فقط اونایی که مقام آوردن میتونن برنمرحله ی دوم یابازم اونایی که اعلام آم
ادگی کنن؟؟؟؟!عیدتون مبالک....دوستون دارم هوارتا
![]()
![]()
یهو به منم (کوثر. ف) سلام میدادی چیزیت میشد ها. اخه منم میخواستم بیام کارسوق شهرستان. اه بد شد ولی ان شالله موفق میشین.به نقل از dokhtare tanha :نه هانیه جون فقط برگزیده ها میتونن توی مرحله ی بعدی شرکت کنن . البته واسه سایر مدارس میاندوآب هم ، فراخوان خواهیم داد تا با برگزیده های ما رقابت کنن. عید تو هم مبارک .![]()
اگه میخواین نظرسنجیتون حذف شه یا عوضش کنید به مبینا یا من پ.خ بدین.به نقل از dokhtare tanha :یکی که میتونه ؛ جان من ، این نظر سنجی رو عوض کنه .![]()
دیوونم کرده این نظر سنجیه ، نمیدونین که .........
(
![]()
وای ، چه ذوقی ! یکی پیدا شد تو این تاپیک . چطوری کوثر جون ؟ گشتیم و حالمان جا آمد . ولی وقتی امتحان شنبه یادم میفته ها ... :-ssبه نقل از kH76 :سلام بروبچ! خوبید انشالله؟! یه مدتیه نمیاید اینجا!نگران شدم بابا! روز طبیعتتان تبریکات! برید بگردید حالتون جا بیاد!
![]()
شمام مثل ما امتحان دارید؟! آخه این معلما چقدر ظالمن؟!به نقل از dokhtare tanha :وای ، چه ذوقی ! یکی پیدا شد تو این تاپیک . چطوری کوثر جون ؟ گشتیم و حالمان جا آمد . ولی وقتی امتحان شنبه یادم میفته ها ... :-ss:-ss
آره اونم زیست شناسی . " معلمامونو نگو که ... ! X-( X-( X-( " من نمیدونم اولین روز بعد عید هم مگه امتحان میگیرن ؟ این چه وضعشه ؟ >:pبه نقل از kH76 :شمام مثل ما امتحان دارید؟! آخه این معلما چقدر ظالمن؟!![]()
من نشناختمت !به نقل از Mahsaaa76 :سلام بروبكس مدرسه من تازه اومدم يكم هوامو داشته باشين مخصوصا شادي و كوثر