• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انقراض انسان II

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Weeping Angel
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انقراض انسان II

در قرآن پایان تاریخ به صورت دیگری توصیف شده است.
در زمانی که حضرت اسرافیل(ع) در صور می دمد،جمع کثیری از انسان ها در دم جان خواهند داد.
این تعداد متشکل از مونث و مذکر است. :)

یه سری از دانشمندان با آزمایش هایی متوجه شدن که کروموزم Y از نظر مولکول رو به زواله و تا حدود یک ملیون سال دیگه احتمالا حذف می شه.
ولی به نظر من حذف شدن جنس نر چندان باعث انقراض نشه چون پدیده هایی مثل بکر زایی وجود داره و یا می شه به طور مصنوعی بارداری ایجاد کرد.(بدون اسپرم)
ولی اگه تکنولوژی بشر به جایی برسه که بتونه دستگاه شبیه ساز بدن فرد مونث رو شبیه سازی کنه در اون صورت حذف شدن خانمها ها هم نباید مشکلی ایجاد کنه. :-?
البته اینا همش نظریه ست. به نظر من تک جنسی شدن انسان نمی تونه باعث انقراض بشه.

کافیه یه جانور مثل گاو رو پیدا کنی
تخمکشو در بیاری
اسپرمتو قاطیش کنی(وارد جزییات نمیشم)
تخمکو بذاری سر جاش
درسته کلونینگ به خوبی انجام نمیشه ولی به هر حال از انقراض جلوگیری شده دیگه
ضمنا گوریل یا شمپانزه مناسب تره
و من هم حاضر نیستم اینکارو بکنم

نمیشه که یه جنس یهو از بین بره ، تعداد زنها و مردا اونقدر با هم تفاوت ندارن که بخواد چنین اتفاقی بیفته. به نظر من آدم وقتی از بین میره که کره ی زمین از بین بره. حالا یا طبق یه اتفاق ناگهانی یا همچین چیزی.

من با تو جه به شنیده های خودم میدونم که قبل مام یه سری آدما زندگی میکردن که حالا بعضیا از لحاظ دینی میدونن منقرض شدنشونو و بعضیا هم از لحاظ علمی که مثن یه شهاب سنگی از اسمون خورده توی زمین و موجودات نابود شدن فکر میکنم این موجودات همراه با حیات دایناسور ها حیات داشتن خوب اگه از لحاظ علمی باشه که زمین نابود میشه چون هزاران شهاب و شهاب سنگ یا داره به زمین نزدیک میشه یا کثن نمونش تو روسیه که برخورد کرد با یکی از شهراش حالا ممکنه شهاب سنگ بعدی که به زمین بر خورد میکنه خیلی بزرگ تر باشه و همه جا نابود شه یا اینکه خورشید که میلیارد ها سال هست وجود داره و الان هم پیر شده طبق گفته های دانشمندا میترکه خوب اگه فکر کنیم می بینیم که زمین در مقایسه با خورشید خیلی کوچیک و اگه خورشید بترکه پس قطعا زمین و تمام موجوداتش نابود میشن...
از لحاظ دینی ام نه میتونم اثبات کنم نه میتونم حرفی بزنم..

Back
بالا